VIDEO | Mihai PASCU, tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri, împătimit al vitezei. Filmat în timp ce rupea șoseaua, în localitate

VIDEO | Mihai PASCU, tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri, împătimit al vitezei. Filmat în timp ce rupea șoseaua, în localitate
VIDEO | Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri, împătimit al vitezei. Filmat în timp ce rupea șoseaua, în localitate / Sursa FOTO: screenshot video
Publicat: 22/08/2023, 14:17

Tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, este un împătimit al șoselei. Bărbatul a fost filmat în timp ce gonea pe o șosea, în localitate.

Filmarea îl arată pe Pascu senior la volanul unei mașini, mergând atât de repede încât și pasagerul din dreapta s-a panicat.

„Las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo! E rău copilot”

Imaginile au ajuns pe social media și s-au viralizat cu rapiditate.

Pe filmare se vede că Mihai Pascu iubește viteza. El conduce un bolid pe străzile unei localități, unde există limită de viteză, și calcă pedala de accelerație până la podea.

Comentariile celui care este lângă el în mașină sunt cât se poate de grăitoare despre viteza cu care rulează bolidul condus de tatăl lui Vlad Pascu. La un moment dat, copilotul chiar pare speriat și îi cere șoferului să încetinească.

La testele adevărate cu Mihai Pascu!! Viitorul proiect off-road a lui Mihai! Las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo, e rău copilot!”, se arată în descrierea filmului.

Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu

Părinții lui Vlad Pascu au oferit primele declarații pe marginea accidentului mortal provocat de fiul lor. Printr-un comunicat transmis hotnews.ro, Miruna și Mihai Pascu dau asigurări că nu încearcă să-l ferească pe Vlad de rigorile legii.

Redăm integral declarația părinților lui Vlad Pascu:

Nu există cuvinte prin care să ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercăm să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale «ușoară» pentru a ieși din ce avem de dus ca părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”.

De asemenea, Miruna și Mihai Pascu transmit că acestea sunt singurele comentarii pe care le vor face pe marginea cazului fiului lor.

Familia Pascu, afaceri în pierdere și bani dați cu camătă

Vlad Pascu ducea o viață de lux, din care nu lipseau mașinile de colecție, ceasurile de mii de euro și hainele de firmă.

Părinții lui au firme cu afaceri în imobiliare, construcții și turism, însă cele mai multe sunt raportate pe pierderi în ultimii trei ani. Numele familiei Pascu este legat de conexiuni cu lideri interlopi și bani dați cu camătă.

În ultimii 10 ani, Miruna și Mihai Pascu au înregistrat și gestionat, împreună și separat, 10 societăți comerciale și un PFA. Sunt firme înregistrate la Registrul Comerțului, de care s-au ocupat în afara legăturilor pe care le-au avut cu lumea interlopă, așa cum atestă datele din dosarele penale ajunse in instanță.

Dacă Miruna Pascu vinde și închiriază terenuri în Pipera și alte zone scumpe din București, soțul, Mihai, este implicat în organizarea concursurilor de off-road.

Pe site-urile de anunțuri imobiliare, mama tânărului drogat care a ucis doi oameni în stațiunea 2 Mai a scos spre vânzare sau închiriere terenuri în valoare de sute de mii de euro. La un moment dat, ea avea la vânzare, în calitate de proprietar, un teren în Pipera Nord, de 468 de metri pătrați, pentru care cerea 560.000 de euro.

De asemenea, mai avea la vânzare (sau închiriere) proprietăți în zona Parcul Herăstrău și Șoseaua Petricani.

Citiți mai multe AICI despre afacerile derulate de familia Pascu.

Oprit de polițiști cu câteva minute înainte de tragedie, lăsat să plece

Poliția l-a verificat pe Vlad Pascu în trafic cu două ore înainte de accidentul mortal din 2 Mai, după ce un apel la 112 reclama că acesta conducea haotic. Mai mult, în mașina sa au fost descoperite droguri, dar oamenii legii nu l-au testat pentru consumul de stupefiante, lăsându-l să plece.

Peste câteva minute, avea să intre cu bolidul în opt persoane, omorând pe loc doi tineri.

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, Constantin Glugă, a confirmat că Vlad Pascu a fost oprit în trafic de două ori de polițiști, fiind dus și la sediul Poliției din Vama Veche, după ce în mașina sa au fost descoperite droguri.

Șeful IPJ Constanța a confirmat că șoferul nu a fost testat pentru droguri, dar spune că nu prezenta un comportament care să indice consumul acestora. Mai mult, Glugă insistă că tânărul a consumat substanțe interzise după ce a plecat din sediul Poliției.

Totuși, ca să arate că se face o investigație serioasă, șeful IPJ Constanța a precizat că s-a dispus cercetarea prealabilă a unui ofițer și doi agenți de Poliție.

Citește AICI filmul evenimentelor, prezentat de șeful IPJ

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Copil de șase ani, ucis de propriul tată! Băiețelul s-a stins din viață la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern