VIDEO | O fetiță a murit în brațele tatălui ei, într-un supermarket din Mariupol bombardat de armata rusă. „Arătați-i asta lui Putin!”

VIDEO | O fetiță a murit în brațele tatălui ei, într-un supermarket din Mariupol bombardat de armata rusă. „Arătați-i asta lui Putin!”
Foto: Captură YouTube,.com
Publicat: 01/03/2022, 07:16

O fetiță de șase ani a murit în brațele tatălui ei, într-un supermarket din Mariupol, Ucraina, lovit de rachetele armatei ruse.

Fetița se afla cu părinții, duminică, într-un supermarket din Mariupol, scrie antena3.ro.

O rachetă lansată de armata rusă a lovit supermarketului și toți cei din interior au fost grav răniți, inclusiv copilașul. Părinții fetiței au fost răniți ușor și au luat-o pe micuță în brațe, dar aceasta era deja în stare de inconștiență.

Ambulanțierii au transportat-o rapid la cel mai apropiat spital, unde, din păcate, a murit.

Jurnaliștii AP au filmat scenele cumplite în care medicii încearcă zeci de minute să resusciteze fetița, fără rezultate.

„Arătați-i asta lui Putin, Ochii acestui copil și medicii care plâng”, a transmis un medic, în timp ce încerca să salveze viața copilei de șase ani.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

Citește și

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult