VIDEO | Oana Pellea, experiență bizară într-un taxi: „Un salt mortal în timp!”

Publicat: 02/11/2022, 12:46
Actualizat: 02/11/2022, 13:02

Celebra actriță Oana Pellea a avut parte de o experiență mai puțin obișnuită după un spectacol.

Oana Pellea a luat un taxi pentru a merge acasă, iar șoferul asculta înregistrări audio cu discursurile lui… Nicolae Ceaușescu.

Fiica regretatului Amza Pellea l-a rugat pe taximetrist să dea volumul mai încet, dar acesta a ignorat-o cu desăvârșire.

Oana s-a filmat preț de câteva minute în mașină, apoi a publicat imaginile pe Facebook, alături de câteva cuvinte despre experiența ei.

„O experiență…Halloween-ul meu…

În taxi București 2022 astă seară 1 noiembrie…mă întorc de la spectacol ..

Te urci în taxi și faci un salt mortal în timp…GROAZNIC!

Update.

Nu asculta un post.. avea o înregistrare ÎN BUCLĂ!

Era un taxi public… Merg foarte mult cu taxiul public…am avut până acum experiențe foarte bune..am prieteni printre taximetriști..unul chiar pe viață… mi-e ca un frate…Cristi

Respect orice meserie … acord respect fiecărei persoane..dar, vă recunosc, experiența aceasta nu a fost chiar plăcută…

Sigur…sunt oameni și oameni…poți asculta orice dorești într-un spațiu privat…dar mă aflam într-un spațiu destinat transportului public.

L-am rugat politicos să dea mai încet…n-a făcut-o…

Am ajuns cu bine…”, a povestit actrița Oana Pellea pe Facebook.

Oana Pellea, „Irina” din „Vulpe-vânător”, urmărită de Securitate

În 1993, Oana Pellea a jucat rolul Irinei, o tânără profesoară, fire neconformistă și independentă, intrată în atenția organelor Securității statului comunist român, care, în scopul de a o intimida, folosește un întreg arsenal de presiuni psihologice.

„Euforia provocată eroinei de căderea cuplului dictatorial al Ceaușeștilor este, din păcate, de scurtă durată: Irina descoperă foarte curând că nu a scăpat de urmăritori.”, continuă descrierea filmului „Vulpe-vânător”, regizat de venerabilul Stere Gulea.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase