VIDEO | Pasager „șifonat” de Mike Tyson, în timpul unui zbor cu avionul. Motivul pentru care boxerul l-a luat la pumni

Publicat: 22/04/2022, 11:20
Actualizat: 22/04/2022, 11:22

Fostul pugilist Mike Tyson l-a luat la pumni pe un pasager, care l-a agasat în timpul unui zbor cu avionul între San Francisco și Florida.

Chiar dacă inițial Mike Tyson a fost de acord să facă un selfie alături de tânărul respectiv, care stătea chiar în spatele fostului campion mondial la categoria grea de box, lucrurile au degenerat.

Fanul a devenit tot mai agitat și l-a deranjat pe Tyson cu tot felul de întrebări, scrie prosport.ro.

Mike Tyson l-a rugat în repetate rânduri să stea la locul lui, iar, când acest lucru nu s-a întâmplat, celebrul sportiv l-a lovit pe pasager, până i-a umplut fața de sânge.

Incidentul violent s-a petrecut chiar după aterizare. Polițiștii americani au reținut două persoane, fără a da nume: o persoană „aflată sub tratamentul medical pentru răni necauzatoare de moarte” și altă persoană „care a oferit informații minime despre incident și a refuzat cooperarea”.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult