VIDEO | „Scumpetea lu’ bunica. Unde te duci?”. Strigăte de durere la înmormântarea Ioanei, studenta de la medicină ucisă la Iași

VIDEO | „Scumpetea lu' bunica. Unde te duci?”. Strigăte de durere la înmormântarea Ioanei, studenta de la medicină ucisă la Iași
Foto: Ziarul de Iași
Publicat: 14/12/2021, 13:21
Actualizat: 14/12/2021, 13:25

Ioana Vanesa Burlacu, studenta de la medicină din Iași, ucisă alături de iubitul ei, este condusă, marți, pe ultimul drum. Prietenii și colegii au venit în număr foarte mare cu coroane de flori.

Bunica Ioanei, tânăra ucisă la Iași, este devastată de durere. Femeia și-a strigat disperarea, în momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al fetei a fost scos din casă.

„Scumpetea lu’ bunica. Te-am crescut de mică. Unde te duci? Pe cine mai aștept eu acasă, bunică?”, sunt strigătele de disperare ale bunicii Ioanei.

Tânăra de 23 de ani, care a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, va fi înmormântată într-un sicriu alb și rochie de mireasă.

Fata va fi condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi, la Miroslava.

Ioana şi iubitul ei marocan, ambii studenţi la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” , au fost găsiţi morţi, sâmbătă dimineață, în vila de lux în care locuiau din Iași.

Ioana Vanesa B., 23 ani, şi Youssef A., 25 ani, doi studenţi la UMF Iaşi, au avut parte de un sfârşit cutremurător în vila pe care o închiriaseră şi unde se mutaseră de doar câteva săptămâni. Pe trupurile tinerilor, anchetatorii au găsit urme de lovituri de cuţit.

Tatăl Ioanei, mesaj emoționant pe Facebook

Tatăl Ioanei a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. “Drum lin spre ceruri Ioana-Vanesa. Te voi purta mereu în sufletul meu.. Prințesa lui tata”, a scris pe Facebook tatăl fetei.

Ulterior, medicii legiști au stabilit primele concluzii în ceea ce privește uciderea și incendierea studenților din Iași. Rezultatele necropsiei arată că tinerii au avut parte de o moarte violentă, cei doi prezentând răni pe tot corpul, spun surse din anchetă pentru Gândul.

Sursa foto: Ziarul de Iași

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase