VIDEO | Senatorul USR Virgil Marius Bob, filmat când devine agresiv și lovește cu telefonul în cap un inspector bancar. Cazul este anchetat de procurori și parlamentarul s-a suspendat din partid. ”O reacție nervoasă necontrolată, m-a provocat”

VIDEO | Senatorul USR Virgil Marius Bob, filmat când devine agresiv și lovește cu telefonul în cap un inspector bancar. Cazul este anchetat de procurori și parlamentarul s-a suspendat din partid. ”O reacție nervoasă necontrolată, m-a provocat”
Senatorul USR Virgil Marius Bob îi dă unui bărbat cu telefonul în cap
Publicat: 12/10/2022, 16:19
Actualizat: 12/10/2022, 16:54

Senatorul USR de Sălaj Virgil Marius Bob este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, după ce a lovit cu telefonul în cap un inspector bancar, la o petrecere. Politicianul a devenit violent, la capătul unor discuții contradictorii, pe teme politice. După ce imaginile în care este surprins când îl lovește pe bărbatul alături de care stătea la masă au fost făcute publice, senatorul a anunțat că regretă ”reacția nervoasă necontrolată” pe care a avut-o și că s-a autosuspendat din USR.   

Virgil Marius Bob a participat, vinerea trecută, la o petrecere aniversară organizată într-un local din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj. Potrivit unor surse judiciare, senatorul USR a stat la masă cu un inspector bancar, iar spre finalul petrecerii au început să discute pe teme politice.

La plecare, senatorul l-ar fi lovit în cap pe interlocutorul său, cu telefonul mobil. Victima a mers direct la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu, unde a depus o plângere.

La dosarul deschis de procurori sunt și imagini cu momentul în care senatorul USR îl lovește în cap cu telefonul pe bărbatul care stătea lângă el la masă și cu care s-ar fi contrat pe teme politice.

Dosarul a fost trimis la Parchetul General

Procurorii au sesizat Poliția, însă, după ce s-a stabilit că presupusul agresor este parlamentar, cazul a fost trimis la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, singura unitate de parchet competentă să ancheteze demnitari.

„La data de 11 octombrie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei a înaintat, spre competentă soluționare, Poliției Orașului Șimleu Silvaniei o plângere, depusă de un bărbat, de 50 de ani, din Șimleu Silvaniei, prin care se reclama că acesta a fost agresat fizic, la data de 7 octombrie, de un bărbat, de 52 de ani, din Șimleu Silvaniei.

În fapt, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, sesizează că, la data de 7 octombrie a.c., aflându-se la un eveniment privat organizat la un local din Șimleu Silvaniei, a purtat unele discuții în contradictoriu, pe teme politice, cu bărbatul de 52 de ani. La plecare, bărbatul de 52 de ani i-ar fi aplicat o lovitură peste cap cu telefonul mobil pe care îl ținea în mână.

În urma verificărilor întreprinse de polițiști a reieșit că persoana reclamată este demnitar, respectiv îndeplinește funcția de senator în Parlamentul României de la 1 februarie a.c. Având în vederea calitatea persoanei, în conformitate cu dispozițiile Codului de procedură penală, polițiștii au întocmit referat cu propunere de declinate a cauzei organului competent – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție”, a anunțat IPJ Sălaj.

”Am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret”

După ce imaginile și informațiile despre dosarul în care este vizat au ajuns în spațiul public, senatorul Virgil Marius Bob a anunțat, într-o postare pe Facebook, că s-a autosuspendat din USR și că regretă incidentul, precizând însă că a fost provocat de bărbatul pe care l-a lovit.

”Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret.Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului.

Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”, a scris senatorul pe Facebook.

Virgil Bob este senator din acest an și este cunoscut în spațiul public pentru participarea la concursul de muzică X-Factor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii