VIDEO | Slujbă religioasă în „curba morții”. Un preot a sfințit o zonă în care au loc frecvent accidente rutiere

VIDEO | Slujbă religioasă în „curba morții”. Un preot a sfințit o zonă în care au loc frecvent accidente rutiere
Sursa: captură video Facebook
Publicat: 03/02/2022, 14:30
Actualizat: 03/02/2022, 19:08

Un preot din județul Bacău a sfințit o zonă în care au loc frecvent accidente rutiere. El a spus rugăciuni pentru ca cei care trec prin „curba morții” să „fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică”.

Însoțit de un dascăl, preotul a mers pe drumul care se află la ieşirea din Oneşti, către Bacău, și a spus rugăciuni pentru ca cei care circulă pe acolo „să aibă o călătorie binecuvântată”.

„După săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit „CURBA MORȚII” și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident”, conform unui mesaj postat pe pagina de Facebook a parohiei unde slujește preotul.

Alături de mesaj, au fost postate mai multe filme înregistrate în timpul ceremonialului de sfințire.

În acea zonă au loc frecvent accidente rutiere. Cel mai recent a avut loc în urmă cu câteva zile, pe 29 ianuarie, când o femeie de 60 de ani a murit și alte două persoane, un bărbat de 68 de ani și un copil de 10 ani, au ajuns la spital.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult