VIDEO | „Trenurile Zăpezii” vor porni spre stațiunile montane din 10 ianuarie. Ce prețuri vor avea biletele

VIDEO | „Trenurile Zăpezii” vor porni spre stațiunile montane din 10 ianuarie. Ce prețuri vor avea biletele
VIDEO | „Trenurile Zăpezii” vor porni spre stațiunile montane din 10 ianuarie. Ce prețuri vor avea biletele / Foto: Captură YouTube.com
Publicat: 07/01/2022, 13:52

„Trenurile Zăpezii” vor circula, anul acesta, în perioada 10 ianuarie – 28 februarie, cu reduceri de 25% la trenurile InterRegio care circulă spre și dinspre cele mai populare stațiuni montane pentru schi din țară, a anunțat, vineri, CFR Călători.

Potrivit CFR, „Trenurile Zăpezii” reprezintă „o alternativă rapidă și verde” la aglomerația din trafic, mai ales de pe Valea Prahovei, datorită duratei scurte a călătoriei cu trenurile InterRegio CFR Călători din Capitală.

Ce reduceri oferă CFR Călători

– 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a doua, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov

– 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a doua, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc.

Tariful de rezervare a locului este de 3,9 lei/loc și se achită integral.

De exemplu, prețul biletului cu oferta din programul „Trenurile Zăpezii” pe ruta București-Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puțin față de prețul întreg, pentru ruta Constanța-Brașov prețul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puțin față de tariful întreg, iar pentru ruta București Nord-Vatra Dornei prețul biletului este de 76,65 lei, mai mic cu 24,25 lei față de prețul integral.

Pe ruta Sibiu-Sinaia biletul va costa 40,3 lei, iar pe traseul București Nord-Brașov 37,45 lei. Cei care vor să călătorească pe ruta Satu Mare-Brașov vor achita 84,15 lei.

Reducerea se aplică pentru trenurile InterRegio clasa a II-a și nu se cumulează cu alte oferte. Programul trenurilor poate fi consultat aici.

Cum putem cumpăra bilete pentru „Trenurile Zăpezii”

– online, de pe cfrcalatori.ro;
– din aplicaţia mobilă „CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online”;
– de la automatele de vânzare bilete din gări;
– direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR Călători;
– de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

CFR Călători le reamintește pasagerilor că purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor este obligatorie pe toată durata călătoriei.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult