VIDEO VIRAL | Viața bate filmul. Volodimir Zelenski, pe vremea când era actor, despre aderarea Ucrainei la UE: „Alo, doamna Merkel?”

VIDEO VIRAL | Viața bate filmul. Volodimir Zelenski, pe vremea când era actor, despre aderarea Ucrainei la UE: „Alo, doamna Merkel?”
Publicat: 02/03/2022, 13:18
Actualizat: 02/03/2022, 14:41

Un videoclip cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, din vremea când era actor în vogă, s-a viralizat pe Twitter în contextul discuțiilor privind aderarea rapidă a Ucrainei la Uniunea Europeană.

Videoclipul distribuit de Vera Bergengruen, jurnalistă de investigație la revista Time, îl prezintă pe Zelenski în rolul de președinte al Ucrainei, pe care l-a jucat în unul dintre cele mai populare seriale de televiziune ucrainene, înainte de a deveni președintele țării.

Zelenski, care în serial a jucat rolul președintelui fictiv Vasil Petrovici Holoborodko, este sunat de Angela Merkel, pe atunci cancelarul Germaniei, care îl informează că Ucraina este primită în UE.

„Sunt atât de fericit. Vă mulțumesc foarte mult. Toți ucrainenii și toată țara noastră așteptam acest lucru de atât de mult timp”.

Bucuria președintelui din serialul „Slujitorul Poporului” dispare rapid, după ce află că anunțul era, de fapt, pentru liderul din Muntenegru și că a fost o greșeală.

„- Ucraineni?

– Da, ucraineni.

– Oh, îmi pare atât de rău. E o greșeală. Eu sunam la Muntenegru”.


Citește și

LIVE UPDATE | Ucraina, a șaptea zi de la invazie: Noi bombardamente lângă Aeroportul Kiev/ Armata ucraineană distruge un convoi militar rusesc de 800 de vehicule/ Joe Biden: Putin „habar nu are ce urmează”/ Zelenski spune că, până acum, au murit 6.000 de soldați ruși

Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe Gândul

Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase