Fratele unui medic a decedat la o zi după vaccinarea anti-COVID

Fratele unui medic a decedat la o zi după vaccinarea anti-COVID
Publicat: 03/03/2021, 11:09

Fratele cunoscutului medic din Târgu Jiu Letiția Barbu a murit după ce s-a vaccinat anti-COVID.

Potrivit Antena 3, citat de b1.ro, Ion, fratele medicului Letiția Barbu, a murit în urma unui infarct.

Bărbatul se vaccinase anti-COVID-19 cu doar o zi înainte. El avea 46 de ani și lucra la Serviciul de Gospodărire a Apelor din Gorj.

După ce s-a vaccinat, bărbatul a mers la birou, unde i s-a făcut însă rău. Colegii acestuia au chemat de urgență ambulanța. Pacientul a fost resuscitat, câteva zeci de minute și ulterior a ajuns la spital.

Din păcate, după aproximativ 12 ore, bărbatul a făcut infarct și a murit.

Acesta nu avea probleme de sănătate.

Caz similar în Japonia: O femeie a murit după vaccin

O femeie din Japonia a murit în urma unei hemoragii cerebrale, la trei zile după ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID-19 de la Pfizer. Ministerul Sănătății spune însă că nu există o legătură între cauza morții și respectivul vaccin.

Asistentă de la „Marius Nasta”, moartă acasă la câteva zile după doza de rapel a vaccinului anti-Covid

O asistentă de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-Covid cu a doua doză anti-Covid. Evenimentul trist s-a petrecut pe 28 ianuarie.

Există sau nu o legătură între vaccinul Pfizer-BioNTech şi decesul unor bătrâni din cămine norvegiene? A venit răspunsul oficial!

Lumea medicală și persoanele care vor să se vaccineze împotriva coronavirusului au reacționat imediat, punând diverse întrebări, după ce Norvegia a înregistrat, recent, 33 de decese în rândul persoanelor în vârstă care au primit prima doză de vaccin de la Pfizer-BioNTech , potrivit ultimei evaluări a autorităţilor.

În România, medicul Adina Alberts relatează cazul unui medic din SUA, care ar fi murit după ce s-a vaccinat cu a doua doză de vaccin anti-COVID-19. Circumstanțele decesului doctorului din Memphis sunt complicate.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase