Actorul de Oscar care se consideră MEDIOCRU. „Aș fi jucat altfel, sincer…”

Actorul de Oscar care se consideră MEDIOCRU. „Aș fi jucat altfel, sincer...”
Publicat: 29/12/2023, 17:10

În pofida faptului că este considerat unul dintre cei mai mari actori din lume, pe același podium cu „grei” precum Daniel Day Lewis și Anthony Hopkins, celebrul Gary Oldman s-a criticat dur pentru apariția în „Harry Potter”.

Gary Oldman, distins cu premiul Oscar pentru interpretarea memorabilă a lui Winston Churchill în filmul „Darkest Hour” (2017), a jucat în seria Harry Potter rolul Sirius Black, nașul micului vrăjitor.

Oldman a „debutat” în „Prisoner of Azkaban”, devenind un fel de tată pentru Harry Potter.

Cu manierele sale elegante, dragostea pentru Harry și capacitățile de vrăjitor, Sirius Black a devenit un preferat al fanilor.

Chiar dacă nimeni nu a criticat rolul său, ci, dimpotrivă, l-a apreciat, Gary Oldman nu a avut cuvinte de laudă la adresa sa, în podcast-ul „Happy Sad Confused”, unde a vorbit despre contribuția la celebra serie de filme.

„Cred că munca mea este mediocră în acest film”, a spus Gary Oldman, în fața unui Josh Horowitz uluit.

Oldman s-a comparat cu colegul de platou Alan Rickman, care s-a implicat atât de mult în rolul său încât a primit detalii secrete despre continuarea poveștii, chiar înainte să fie prezentate în carte.

„Dacă aș fi citit cărțile, ca Alan…”, a spus Oldman, „Dacă aș fi făcut un pas înainte, dacă aș fi știut ce vine, poate aș fi jucat altfel”.

Oldman a subliniat că a fost nemulțumit doar de prestația sa, nu de scenariu, pe care îl consideră încântător.

Singura problemă pe care a avut cu „Prisoner of Azkaban” a fost că, la început, a trebuit să stea nemișcat lângă un lac înghețat, timp de o săptămână, scrie Far Out.

Gary Oldman, o viață tumultoasă de artist

După ce a devenit cunoscut ca actor, Gary Oldman s-a mutat la Los Angeles la începutul anilor 1990. Chiar dacă joacă în unele din cele mai titrate filme de la Hollywood, Gary este discret cu viața personală. „Să fii faimos, asta e cu totul altă carieră. Și nu am energie pentru așa ceva”, a spus actorul, care se descrie drept un libertin.

La începutul anilor 1990, Oldman era cunoscut și pentru faptul că devenise alcoolic. A fost arestat în 1991 pentru conducere sub influența alcoolului, iar în 1994 s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare. În 2001 a recunoscut că a scăpat de patima băuturii.

Gary Oldman a fost însurat de cinci ori. În 1987, actorul s-a căsătorit cu actrița britanică Lesley Manville, din mariaj rezultând un fiu, Alfie, născut în același an. Oldman a divorțat de Manville în 1989, la trei luni după nașterea fiului lor. Actrița a spus că au rămas în relații bune. „Are o soție nouă și ne înțelegem… Gary și cu mine suntem prieteni”. Gary Oldman are doi nepoți, pe Matilda și Ozzy Oldman, copiii lui Alfie.

Oldman a întâlnit-o pe actrița americană Uma Thurman pe platoul de filmare la „State of Grace”. S-au căsătorit în 1990, dar au divorțat doi ani mai târziu. Între 1994-1996, Oldman a fost logodit cu actrița italiană Isabella Rossellini, cu care a jucat în filmul „Immortal Beloved”, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Între 1997 și 2001, Oldman a fost însurat cu modelul american Donya Fiorentino, sora celebrei actrițe Linda Fiorentino), cu care are doi fii: Gulliver (născut în 1997) și Charlie (născut în 1999).

Oldman a fost achitat pentru violență domestică împotriva lui Fiorentino, pe vremea când se afla în plin divorț cu ea. Actorul a primit custodia copiilor, în timp ce Fiorentino îi putea vizita doar pe o perioadă limitată, sub supraveghere, deoarece era consumatoare de alcool și droguri. În 2003, un judecător i-a limitat accesul la copii, după ce nu a putut proba acuzațiile potrivit cărora Oldman i-ar fi drogat și abuzat pe copiii săi. Chiar Gulliver, fiul lui Oldman, a declarat, în 2018, că problemele au fost cauzate de „minciunile” mamei lui.

În 31 decembrie 2008, Oldman s-a însurat cu actrița și cântăreața britanică Alexandra Edenborough, în Santa Barbara, California. Aceasta a divorțat de Oldman în 9 ianuarie 2015. În august 2017, Oldman s-a căsătorit cu scriitoarea și curatorul de artă Gisele Schimidt, într-o ceremonie privată, ținută la casa managerului său, Douglas Urbanski.

Sursa foto: YouTube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor