„Dragon Ball Super: Super Hero” intră direct pe locul întâi în box office-ul nord-american în weekendul premierei

„Dragon Ball Super: Super Hero” intră direct pe locul întâi în box office-ul nord-american în weekendul premierei
Publicat: 22/08/2022, 11:27

„Dragon Ball Super: Super Hero” filmul japonez animat în regia lui  Tetsuro Kodama, cu un scenariu scris de creatorul seriei „Dragon Ball”, Akira Toriyama, intră direct pe locul întâi în box office-ul nord-american în weekendul lansării, cu încasări de 20,1 milioane de dolari.

Pe planeta lui Beerus, Goku și Vegeta își continuă antrenamentul sub îndrumarea lui Whis, acum alături de Broly pentru a-l ajuta să-și controleze furia. Între timp, pe Pământ, Armata Red Ribbon reînviată, condusă de comandantul Magenta și ofițerul de stat major Carmine, îl recrutează pe Dr. Hedo, nepotul doctorului Gero, pentru a se răzbuna împotriva lui Piccolo și Gohan.

Sub îndrumarea lui Hedo, Armata creează doi androizi noi, Gamma 1 și Gamma 2, pentru a acționa ca supereroi în ochii publicului.  Gamma 2 este trimis pentru a-l ataca pe Piccolo, care pierde lupta. Piccolo îl urmărește pe Gamma 2 înapoi la baza Armatei Red Ribbon și descoperă că Magenta și Hedo lucrează la un nou android numit Cell Max, o versiune nouă și îmbunătățită a armei supreme a Dr. Gero, Cell.

Pe locul al doilea la box office în America de Nord se află tot o premieră, „Beast”, cu încasări de 11,57 de milioane de dolari. Filmul este regizat de Baltasar Kormákur, după un scenariu de Ryan Engle, bazat pe o poveste a lui Jaime Primak Sullivan. Filmul îi are în distribuție pe Idris Elba, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries și Sharlto Copley.

Idris Elba joacă într-un nou thriller palpitant despre un tată și cele două fiice adolescente ale sale, care se trezesc vânați de un leu uriaș.

Elba îl interpretează pe dr. Nate Daniels, un soț recent văduv care se întoarce în Africa de Sud, unde și-a întâlnit prima dată soția, într-o excursie planificată de mult timp cu fiicele lor, într-o rezervație de vânătoare administrată de Martin Battles (Sharlto Copley), un vechi prieten de familie și biolog de animale sălbatice. Dar ceea ce începe ca o călătorie de vindecare se transformă brusc într-o luptă înfricoșătoare pentru supraviețuire atunci când un leu, un supraviețuitor al braconierilor însetați de sânge care acum îi vede pe toți oamenii ca pe un dușman, începe să-i urmărească.

„Bullet Train”, thrillerul de acțiune cu Brad Pitt în rolul principal, coboară pe locul trei în box office-ul nord-american

„Bullet Train”, un nou thriller de acțiune cu Brad Pitt în rolul principal și regizat de omul din spatele „Atomic Blonde” și „Deadpool 2” David Leitch, coboară pe locul al treilea în box office-ul nord-american. Pelicula a avut încasări de 8 milioane de dolari.

Bazat pe romanul „Maria Beetle” de Kōtarō Isaka, „Bullet Train” îl are pe Pitt în rolul lui Ladybug, un asasin cu experiență care se urcă într-un tren și întâlnește alți ucigași profesioniști: Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Lemon (Brian Tyree Henry) și Hornet (Zazie Beetz). Tot în tren se află Kimura (Andrew Koji), un tată care caută să se răzbune după ce Prince i-a băgat fiul în comă. Ucigașii își dau seama curând că diferitele lor ținte sunt toate interconectate, iar misiunile lor scapă rapid de sub control.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord este completat de „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise în rolul principal și încasări de 5,85 milioane de dolari, „DC League of Super-Pets” (5,77 milioane de dolari), „Thor: Iubire și tunete/ Thor: Love and Thunder” (4,03 milioane de dolari), horrorul SF „Nu/ Nope”, cu încasări de 3,54 milioane de dolari, „Minionii 2/ Minions: The Rise of Gru” (3,52 milioane de dolari), „Acolo unde cântă racii/ Where the Crawdads Sing”, de Olivia Newman (3,14 de milioane de dolari) și „Bodies Bodies Bodies” (2,41 de milioane de dolari).

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Brad Pitt câștigă primul Oscar ca actor pentru rolul din „Once upon a time in Hollywood”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
Florin Piersic, OPERAT de urgență! Diagnosticul pus de medici, după ce i s-a făcut rău
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cele mai populare destinații în minivacanța de 1 mai și Paște