După „Fantoma de la Operă”, Teatrul de Operetă anunță noi premiere eveniment. Surprizele lui Răzvan Dincă, directorul ONB, pentru spectatorii români

Redactor:
Adriana Stanca
"Fantoma de la Operă" se va juca până în luna iunie, inclusiv, pe scena Teatrului de Operetă "Ion Dacian"

Montat în premieră în România de Stephen Barlow, spectacolul „Fantoma de la Operă”, a inaugurat recent noul sediu al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București. S-a jucat cu casa închisă, biletele pentru această reprezentație fiind epuizate în doar câteva ore.

Pentru cei care nu au reușit însă să achiziționeze un tichet, Răzvan Dincă, directorul Operei Naționale, are însă o veste bună: chiar dacă și biletele pentru februarie sunt deja sold out, spectacolul „Fantoma de la Operă” va putea fi văzut până la jumătatea anului.

Foto: Mediafax / Andreea Alexandru

„Până în iunie, avem patru reprezentații pe lună”, a precizat Dincă în timpul emisiunii Gândul LIVE. „Nu vom epuiza acest spectacol, nu este un spectacol adus de un impresar, care se joacă o perioadă de timp, după care dispare. Este un spectacol pe care intenționăm să îl lăsăm în repertoriul teatrului la infinit, până când ultimul spectator va vedea această reprezentație și până când copiii ultimului spectator vor crește ca să vadă și ei reprezentațiile respective”, a adăugat el.

Pentru „Fantoma de la Operă”, biletele au „un preț just pentru România și pentru puterea de cumpărare a românilor”, a mai spus Dincă: între 40 și 160 de lei, comparativ cu prețurile din Marea Britanie, care pleacă de la 60 de lire sterline.

Un succes similar se preconizează și pentru spectacolul „Romeo și Julieta”, ale cărui bilete pentru prima reprezentație din acest an au fost deja vândute în proporție de 80%.

Seria musicalurilor „importate” va continua și în anii următori a dezvăluit Răzvan Dincă. Pentru „Notre Dame de Paris” au fost deja achiziționate drepturile de montare în România, iar pentru „Mizerabilii” se poartă discuții.

„Pentru Notre Dame de Paris le-am luat cu mult înainte de a face Fantoma de la Operă„, a afirmat directorul Operei Naționale. „A fost primul spectacol pe care l-am dorit importat de afară și în această producție intenționăm să aducem producția originală de la Paris. E un spectacol al companiei de impresariat Talar, companie foarte mare, care are drepturile de autor asupra muzicii și asupra montării. Am discutat cu ei și am bătut palma să fim primii în România, și singurii, care să monteze acest spectacol. Pentru Mizerabilii nu am început demersurile. Intenția de a face Mizerabilii ar fi undeva în anul 2016″, a mai spus Dincă.

Ce alte spectacole mai pregătește Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”, precum și detalii inedite despre amenajarea și inaugurarea noului sediu al instituției aflați din interviul complet acordat de Răzva Dincă la Gândul LIVE Dianei Marcu:

Inchide