GEORGE CLOONEY va regiza un remake în limba engleză a serialului de spionaj francez de succes „The Bureau”

GEORGE CLOONEY va regiza un remake în limba engleză a serialului de spionaj francez de succes „The Bureau”
Publicat: 07/02/2023, 20:13
Actualizat: 08/02/2023, 07:26

George Clooney va regiza un remake în limba engleză a serialului de spionaj francez de succes „The Bureau”, scrie france24.com.

Serialul a fost redenumit şi se va intitula „The Department”, au anunţat producătorii francezi ai seriei originale şi Showtime. George Clooney va fi, de asemenea, unul dintre co-producători.

„Acest thriller de spionaj va fi ancorat în universul serviciilor secrete americane şi în contextul geopolitic recent, inspirându-se în mare măsură din mărturiile unor foşti agenţi CIA”, au precizat într-un comunicat reprezentanţii companiei franceze de producţie. Filmările sunt programate pentru 2023.

„Nu am fi putut visa la un afiş mai bun decât cel cu George Clooney şi Showtime pentru versiunea nord-americană a serialului ‘Le Bureau des Légendes’”, a declarat Guillaume Pommier, directorul Federation Studios, în același comunicat.

Deocamdată nu au fost făcute publice informaţii cu privire la distribuţia producţiei americane.

„Le Bureau des Legendes”, un serial-vedetă al postului Canal+, a fost vândut în peste 100 de ţări şi a fost lăudat chiar de către DGSE (Direcţia Generală pentru Securitate Externă – serviciul secret în care lucrează personajele din serialul francez) pentru realismul său.

Serialul a urmărit acțiunile agenţilor francezi sub acoperire trimişi în străinătate (supranumiţi „legende”) în jurul unui personaj central, Malotru, interpretat de actorul francez Mathieu Kassovitz.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: George Clooney a fost plătit cu doar 3 dolari pentru unul dintre filmele sale de succes. Despre ce lungmetraj este vorba

George Clooney, Brad Pitt și Matt Damon, într-un un nou film „Ocean’s”?

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase