Christian Bale spune că își datorează cariera rolurilor respinse de Leonardo DiCaprio

Christian Bale spune că își datorează cariera rolurilor respinse de Leonardo DiCaprio
Publicat: 07/10/2022, 09:18
Actualizat: 07/10/2022, 09:20

Christian Bale spune că își datorează cariera numeroaselor roluri respinse de Leonardo DiCaprio.

Actorul, cunoscut, printre altele, pentru rolul principal din trilogia „Batman” a lui Christopher Nolan și cel din „American Psycho”, susține că lui DiCaprio i s-au oferit „toate” rolurile pe care Bale le-a primit, înaintea lui, chiar și de la regizorii cu care a lucrat „de mai multe ori”.

Întrebat de GQ despre zvonul că a pierdut cel puțin cinci roluri în fața lui DiCaprio în anii 1990, Bale a spus: „Oh, băiete. Nu sunt doar eu. Uite, până în ziua de azi, orice rol pe care îl primește oricine este doar unul pe care el l-a refuzat în prealabil”.

„Nu contează ce îți spune cineva. Nu contează cât de prietenos ești cu regizorii. Toți acei oameni cu care am lucrat de mai multe ori i-au oferit mai întâi fiecare dintre acele roluri. Corect? Unul dintre acei oameni chiar mi-a spus asta”, a declarat Bale. „Așa că, mulțumesc, Leo, pentru că, la propriu, el poate alege tot ceea ce face. Și bine pentru el, este fenomenal”, a completat starul britanic.

Întrebat dacă a luat vreodată acest lucru personal, Bale a adăugat: „Nu. Știi cât de recunoscător sunt că am primit ceva? Adică, nu pot face ceea ce face el. Nu mi-aș dori nici expunerea pe care o are el. Și o face magnific. Dar aș bănui că aproape toți cei de aceeași vârstă cu el, la Hollywood, își datorează cariera faptului că le transmite orice proiect”.

Cel mai recent rol al lui Bale este în thrillerul de comedie mistery „Amsterdam”, al regizorului David O. Russell. În film mai joacă Margot Robbie, John David Washington, Chris Rock, Anya Taylor-Joy și Mike Myers.

Vezi trailerul mai jos:

De asemenea, Christian Bale urmează să joace în filmul horror gotic „The Pale Blue Eye”, alături de Gillian Anderson și Harry Melling. Regizat de Scott Cooper, filmul este programat pentru o lansare limitată în cinematografe în decembrie.

CITEȘTE ȘI: Ei sunt dublurile din spatele CELEBRITĂȚILOR. Cine i-a înlocuit pe Robert Downey Jr. și Christian Bale în fazele periculoase din filme

Coperta revistei Dark Knight Returns, vândută la licitație cu 478.000 de dolari

George Clooney se declară cel mai bun Batman. Top 5 actori care au jucat personajul | VIDEODC Comics

Foto: Profimedia Images

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase