Motivul surprinzător pentru care Christian Bale a refuzat să vorbească cu Chris Rock pe platourile de filmare

Motivul surprinzător pentru care Christian Bale a refuzat să vorbească cu Chris Rock pe platourile de filmare
Publicat: 27/09/2022, 14:49

Christian Bale, starul francizei “The Dark Knight”, a mărturisit că a refuzat să-i vorbească lui Chris Rock, colegul său din distribuția filmului “Amsterdam”, iar motivul este unul cu totul surprinzător.

Starul britanic a spus că a trebuit să înceapă să-l ignore pe Rock, după ce acesta a început să-l facă să râdă pe platourile de filmare ale filmului regizat de David O. Russell. Bale spune că a descoperit că „nu poate juca”, pentru că Rock era prea “al naibii de amuzant”.

„Îmi amintesc prima lui zi, am fost încântat să-l cunosc, sunt un mare fan al lui în materie de stand up”, a spus Bale pentru IndieWire.

„David (O. Russell, n.r.) i-a spus să-mi spună niște povești despre care nu știam că mi le va spune, așa lucrează David frecvent. Și îmi plăcea”, a spus Bale. „Dar Chris este atât de amuzant și am descoperit că nu pot juca, pentru că tocmai deveneam ‘Christian râzând de Chris Rock’. Așa că a trebuit să merg la el și să îi spun: ‘Prietene, îmi place să vorbesc cu tine și avem prieteni comuni, dar nu mai pot. Pentru că David nu mi-a cerut să fac acest film ca să mă vadă cum chicotesc. El vrea să fiu Burt, iar eu uit cum să fiu Burt (personajul din film, n.r.)”.

Christian Bale îl interpretează pe Burt Berendsen în drama de epocă în care mai apar Margot Robbie, John David Washington, Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Zoe Saldaña, Taylor Swift și alții.

Vezi trailerul mai jos:

Lungmetrajul „Amsterdam” va avea premiera în cinema pe 7 octombrie.

CITEȘTE ȘI: Ei sunt dublurile din spatele CELEBRITĂȚILOR. Cine i-a înlocuit pe Robert Downey Jr. și Christian Bale în fazele periculoase din filme

Coperta revistei Dark Knight Returns, vândută la licitație cu 478.000 de dolari

George Clooney se declară cel mai bun Batman. Top 5 actori care au jucat personajul | VIDEODC Comics

Foto: Profimedia Images

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase