Jerrod Carmichael a fost numit gazda galei Globurilor de Aur

Jerrod Carmichael a fost numit gazda galei Globurilor de Aur
Jerrod Carmichael
Publicat: 09/12/2022, 13:34

Actorul Jerrod Carmichael, câştigător al premiului Emmy, va fi gazda celei de-a 80-a ediţii a galei premiilor Globul de Aur, care va fi difuzată de NBC pe 10 ianuarie 2023.

„Suntem atât de încântaţi că Jerrod Carmichael găzduieşte cea de-a 80-a ediţie istorică a premiilor Globul de Aur”, a declarat preşedintele HFPA (Hollywood Foreign Press Association), Helen Hoehne, într-un comunicat. „Jerrod este genul special de talent pe care acest spectacol îl cere pentru a începe sezonul premiilor”, scrie variety.com.

Jerrod Carmichael a primit o nominalizare la Emmy anul acesta ca actor invitat la categoria serial de comedie pentru momentul său în cadrul „SNL”. Dar marea sa victorie la Emmy a fost în septembrie pentru ”Jerrod Carmichael: Rothaniel” de la HBO Max.

„Jerrod Carmichael: Rothaniel”, care a fost regizat de Bo Burnham, a fost lăudat pentru relatarea extrem de personală și brutal de sinceră, dar extrem de amuzantă. În „Rothaniel”, Carmichael a dezvăluit că este gay și a împărtășit reacția uneori dureroasă, alteori plină de umor, pe care au avut-o familia și prietenii.

Carmichael va fi gazda show-ului de trei ore marți, 10 ianuarie 2023, transmisă în direct de la hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, California. NBC și Peacock vor difuza emisiunea în direct, care va fi produsă de Dick Clark Productions și Jesse Collins Entertainment, în asocierea cu HFPA (Asociaţia Presei Străine de la Hollywood). Collins și Dionne Harmon vor fi producători executivi.

Nominalizările pentru premiile 2023 vor fi anunţate luni.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: VIDEO Globurile de Aur 2022, decernate fără audiență și fără covor roșu, organizatorii fiind acuzați de lipsă de diversitate

Globurile de Aur 2022. Lista completă a nominalizărilor

CURIOZITĂȚI despre GLOBURILE DE AUR. Marlon Brando a refuzat premiul pentru rolul din „Nașul”. Cel mai tânăr câștigător avea 9 ani

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase