Musicalul „Știi ce am făcut în America? ” are premiera la Teatrul de pe Lipscani

Musicalul Știi ce am făcut în America?  are premiera la Teatrul de pe Lipscani
Publicat: 08/12/2014, 11:53

„Știi ce-am făcut în America?”, un musical în care cântece celebre din diverse genuri sunt readuse pe scenă de unii dintre cei mai talentați actori, cântăreți și dansatori ai momentului, va avea premiera pe 21 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul de pe Lipscani din București.

Din distribuția spectacolului fac parte artiștii Julie Mayaya, Tily Niculae, Filip Ristovski, Anda Dimitriu, Raluca Stoica, Adrian Rădulescu, Bianca Popa și Dan Luca, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Regia și coregrafia îi aparțin Mălinei Andrei, scenariu este semnat de Ileana Răducanu, de costume s-a ocupat Azzara by Mirela Pellegrini, Angelica Dumitrescu, iar scenografia îi aparține Deliei Ristovski. Producătorul spectacolului este Roxana Priceputu.

Unul dintre artiștii implicați în acest spectacol este Julie Mayaya, care, prin vocea sa, a câștigat admirația și votul întregii țări în show-ul de televiziune „Vocea României”, dar care are în prezent și o promițătoare carieră de actriță, se arată în comunicatul citat.

„Am avut mari emoții la început, când am aflat că, pe lângă faptul că trebuie să cânt, aveam de interpretat un rol – și asta în timp ce… dansam! Recunosc însă că este un vis secret pe care acum am ocazia să-l văd pus în practică. Chiar mi-ar plăcea să continuu să fac asta”, a declarat Julie Mayaya.

Regizoarea și coregrafa Mălina Andrei, cunoscută pentru spectacolele sale de muzică, dans și teatru, se pregătește să uimească publicul încă o dată cu acest proiect, în care a ales actorii, dansatorii și cântăreții după mai mult de un an de căutări.

„Voiam de mult să pun în scenă un spectacol în care să se întâlnească toate elementele acestea, de coregrafie, muzică și interpretare. După cum știți, un astfel de show presupune costuri astronomice, așa că mi-am propus să obțin totul mai ales prin felul în care voi coordona echipa, prin jocul lor, prin dans și așa mai departe. Și cred că am reușit. Este un spectacol care poate fi jucat pe orice scenă și care relaxează și distrează publicul spectator, făcându-l părtaș la o oră de fantezie, umor și performanță”, a declarat Mălina Andrei.

Acțiunea piesei se desfășoară într-un mic sătuc din Spania, unde se află șapte personaje ale căror destine se împletesc, trecând prin toate etapele iubirii. Cântecele sunt din musicaluri celebre, jazz, șlagăre ale anilor ’60, ’70, ’80 și din muzica clasică.

Tily Niculae, una dintre actrițele care fac parte din distribuția spectacolului, a spus: „Când mi s-a propus să fiu în acest spectacol, am ezitat un pic, nu știam ce presupune «să cânt», pentru că nu e chiar punctul meu forte. Sau cel puțin asta am crezut până acum! Este incredibil ce a reușit să facă Mălina din mine, de fapt, toată echipa, pentru că toți am contribuit cu ceva la creșterea valorii celuilalt. A fost minunat la repetiții, ne-am văzut zilnic, timp de câteva luni și cred că sunt unii dintre cei mai frumoși și mai talentați oameni pe care i-am întâlnit. E fascinant să o auzi live pe Julie cum cântă, e fantastic să-i vezi pe Bianca și Dan cum dansează și, doamne, cum dansează! Ce să mai zic de Filip care e un profesionist impecabil, actor, cântăreț, dansator…”.

Actorul Filip Ristovski nu este la prima colabrare cu Mălina Andrei și este cumva liantul întregii echipe.

„Am acum ocazia să pun în aplicare cam ce îmi place mie să fac mai mult: să cânt, să dansez, să joc. Și v-am zis cu cine joc? Nu, îmi e greu să explic. Trebuie să veniți să o vedeți pe Julie jucând sau pe Tily cântând sau pe Raluca (Stoica, cântăreață n.r.) dansând!. E acolo pe scenă o energie și o bucurie, cum rar am întâlnit în proiectele mele”, a declarat Filip Ristovski.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
România, lovită de fenomene meteo extreme! Vijeliile care au devastat vestul și centrul Europei urmează...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lege pentru șoferii care merg cu viteză pe autostradă. Polițiștii din România sunt obligați
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern