Paul McCartney va publica în iunie o carte cu imagini inedite, care documentează începuturile fenomenului The Beatles

Paul McCartney va publica în iunie o carte cu imagini inedite, care documentează începuturile fenomenului The Beatles
Publicat: 27/01/2023, 16:34

Paul McCartney a anunțat că va publica pe 13 iunie o carte cu imagini inedite, surprinse chiar de el, care documentează începuturile fenomenului The Beatles, între sfârşitul anului 1963 şi 1964. 

„Aceasta este propria mea înregistrare a primei noastre mari călătorii, un jurnal fotografic al The Beatles în şase oraşe, începând din Liverpool şi Londra, urmate de Paris – unde John şi cu mine fusesem autostopişti cu trei ani în urmă – şi apoi de ceea ce am considerat a fi cel mai important lucru, vizita noastră ca grup în America”, a declarat McCartney.

Cartea, care se va numi ”1964: Eyes of the Storm”, va cuprinde 275 de fotografii realizate cu o cameră de 35 mm în periplul fostei sale trupe prin şase oraşe, de la Liverpool şi Paris la New York, Washington şi Miami, aceasta fiind prima vizită legendară a lor în Statele Unite.

Paul McCartney s-a ocupat de prologul cărţii şi de descrierile fotografiilor din fiecare oraş, oferind impresii personale despre călătoria sa alături de George Harrison, Ringo Starr şi John Lennon.

Ca o completare a acestei cărţi, fotografiile publicate în aceasta vor fi prezentate publicului, în premieră, la o expoziţie intitulată „Paul McCartney. Photographs 1963-64: Eyes of the Storm”, ce poate fi vizitată la National Portrait Gallery în perioada 28 iunie – 1 octombrie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Paul McCartney transformă filmul clasic It’s a Wonderful Life/ O viață minunată în musical

Paul McCartney revendică drepturile de autor pentruThe Beatles

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase