Program TV Revelion 2023. Ce vedem la TV de Anul Nou

Program TV Revelion 2023. Ce vedem la TV de Anul Nou
Publicat: 30/12/2022, 16:00

Program TV Revelion 2023: și anul acesta televiziunile s-au pregătit pentru noaptea dintre ani cu programe speciale care includ emisiuni tematice, concerte, filme și animații pentru zilele de sărbătoare. Iată ce poți vedea la TV pe 31 decembrie și 1 ianaurie.

Program TV de Revelion 2023 la PRO TV

Începe ultima zi din 2022 cu un maraton de filme la PRO TV: de la ora 10.00 urmărește o poveste nemuritoare, într-un film extraordinar „Peter Pan”, cu Olivia Williams, Jeremy Sumpter, Jason Isaacs, apoi „Annie”, cu Jamie Foxx, Cameron Diaz, Quvenzhané Wallis, de la ora 12.00. De la ora 14.30 ai în program „Click – Zapând prin viață”, cu Kate Beckinsale, Adam Sandler, Rob Schneider, iar de la 16.30, „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună”, cu Florin Busuioc, Lora, Cosmin Seleși.

După ultima ediție a știrilor din acest an, începe cea mai mare petrecere a sfârșitului de an e la PRO TV! PROTEVELION 2023. Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20.00. Raluka și Pavel Bartoș sunt gazdele celei mai tari petreceri a sfârșitului de an.

PROTEVELION 2023

PROTEVELION este petrecerea de la care nimeni nu trebuie să lipsească și care se va construi în jurul celebrului dans popular perinița, iar în noaptea dintre ani, vedetele se vor provoca la dans, muzică, voie bună și momente inedite. Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion.

Pe scenă vor mai urca: Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans, Amalia Enache, CRBL, Theo Rose, Pindu, Anna Lesko, Emil Rengle, Lupii lui Calancea, Vlăduța Lupău, Diana Matei și taraful Cleante, Lidia Buble, Cosmin Stan, Rareș Năstase, Andreea Marinescu, Iulia Pârlea, Andrei Aradits, Alex Bogdan, Andra Marinescu, Mahala Rai Banda și mulți-mulți alții.

Program TV 1 ianuarie 2023 la PRO TV

În prima zi a anului, PRO TV te răsfață cu filme pe toată durata zilei, astfel că poți urmări:

  • 07.15 – „Baraca”, cu Octavia Spencer, Radha Mitchell, Sam Worthington
  • 09.45 – „Doctor Dolittle”, cu Eddie Murphy, Richard Penn, Cliff McLaughlin
  • 11.15 – „Drumul spre casă”, cu Dakota Goyo, Goran Visnjic, Bridget Moynahan
  • 13.00 – „Cum să faci ca s-o desfaci?”, cu Candice Bergen, Nat Wolff, Lake Bell
  • 20.00 – „Geostorm: Pericol Global”, cu Andy Garcia, Jim Sturgess, Ed Harris
  • 22.00 – „Urma scapă turma”, cu Seth MacFarlane, Liam Neeson, Charlize Theron
  • 00.15 – „Apocalipsa”, cu Arnold Schwarzenegger, CCH Pounder, Robin Tunney

Dacă ai nevoie de o pauză de la filme, poți să revezi ce ți-a plăcut din programul de Revelion, de la ora 15.00 și prima ediție a știrilor PRO TV din 2023, de la ora 19.00.

Program TV de Revelion 2023 la TVR 1

Și la postul național ultima zi din 2022 este prilej de sărbătoare. După ce ai terminat treburile, ia-ți o clipă de răgaz înainte de a-ți primi musafirii și urmărește, de la ora 17.00 emisiunea Români au fost, români sunt încă. Nevoile, dorința de reușită, situația familială sau curiozitatea de a cunoaște locuri exotice, au făcut ca multi romani sa plece din țară. Indiferent câți ani au trăit departe de casă, ei sunt în continuare depozitari ai identității românești. În aceasta ediție vei afla cum fac asta și care sunt poveștile lor. Apoi, după filmul „Oameni și elefanți”, de la ora 18.00 și Telejurnal, la ora 20.00. poți urmări Program Revelion 2023, de la ora 21.

Program Revelion 2023 TVR 1

În noaptea de Anul Nou, o mașină cu un grup de artiști în drum spre București face pană într-un mic orășel de provincie. În așteptarea depanării, artiștii dau nas în nas cu locuitorii cartierului. Toată povestea se încheie într-un final, musafirii și localnicii uită supărarea, se împacă si întâmpină împreună Anul Nou. Revelionul TVR 2023 este un eveniment, pentru că, după mulți ani Televiziunea Națională se întoarce la tradiția programelor de revelion pentru toată familia, cu mult umor și multă muzică de petrecere filmate într-o cheie modernă de regizorul de film Igor Cobileaschi și echipa sa.

De la ora 01.15 urcă în… „Ascensor spre Revelion”. Doi tineri (Eda Marcus şi Radu Tudor), care nu se cunosc, se grăbesc să ajungă la petrecerea de Revelion dar rămân blocați în lift. De aici se dă startul momentelor umoristice care vor completa comicul de situație cu scheciurile din arhiva TVR. Cei doi vor fi enervați de prestația lentă a mecanicului liftului (Nicodim Ungureanu) care, în loc să îi salveze, mai mult îi încurcă. Momentele de umor vor face legătura între arhivă și viața reală actuală, cu accente de Instagram și TikTok.

La 03.33 încep Cântece de petrecere. Pentru că noaptea asta, nimeni nu doarme! Interpreţi îndrăgiţi împreună cu Ansamblul Artistic Profesionist Ciprian Porumbescu din Suceava aduc, în dar, publicului iubitor şi cunoscător al repertoriului dedicat ocaziilor speciale, precum noaptea de Revelion, cântece de pahar, cântece de sărbătoare care aduc atmosferă de bucurie, veselie şi voie bună în casele românilor de pretutindeni. Participă: Gheorghiţa Nicolae, Sorin Filip si Ansamblul Artistic Profesionist Ciprian Porumbescu, Irina Loghin, Corina Dragomir, Nicolae Datcu , Valentin Grigorescu, Gheorghe Gheorghe, Lucica Păltineanu, Claudia Torop, Maria Loga, Constantin şi Cosmin Gaciu, Elena şi Vasile Tapotă Lătăreţu, Cristina Turcu Preda, Valeria Arnăutu, Floarea Calotă, Gheorghe Turda, Constantin Bahrin, Grupul vocal bărbătesc Burnasul din Alexandria, Ionuț Sidău, Vicenţiu Enache.

Și o noapte specială nu se poate încheia altfel decât cu un Retro Revelion, de la ora 06.09. Ștefan Bănică și Stela Popescu (“Va rog sa-mi acordați… o arie celebra”) * Irina Loghin și Ștefan Bănică (“Cine bate seara la fereastra mea”), Ștefan Bănică (“Cum am ajuns să te iubesc”) * Toma și Elena Caragiu (“Oșenii”), Anda Călugăreau și Aurelian Andreescu (“Parodii muzicale”) * Stela Popescu și Alexandru Arșinel (“Travestiții”) * Corina Chiriac (“Strada speranței”), Margareta Pâslaru (“Diamant fermecat”) * Cătălin Crișan (“Dacă pleci”), Mirabela Dauer (“Morărița”), Adrian Daminescu (“Și m-am îndrăgostit de tine”) * Dan Spătaru (“Drumurile noastre”), Elena Cârstea (“Baby, baby”).

Program TV 1 ianuarie 2023 la TVR 1

Începe noul an cu Obiceiuri de iarnă trecute în revistă la emisiunea Tezaur folcloric, de la ora 08.00, apoi vizitează „Moșia Mangustelor: Povestea Începe”, de la ora 09.00, un film adorabil cu Whoopi Goldberg, Flower the Meerkat.

Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena

De la 12.15 urmărește prim parte a evenimentului începutului de an, Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. Dirijor Franz Welser-Möst. Celebrul artist revine, pentru a treia oară, la pupitrul Orchestrei Filarmonicii din Viena, după concertele din 2011 și 2013. Telespectatorii vor putea urmări, timp de două ore și jumătate, în atmosfera încărcată de magie a Sălii de Aur de la Musikverein, un program cu opere semnate de: Johann Strauss Sr., Eduard Strauss, Franz von Suppè, Josef Struss, Carl Michael Ziehrer, Johann Strauss Jr. și Joseph Hellmesberger. De la 13.15 poți urmări și continuarea celebrului și mult așteptatului concert.

Program TV de Revelion 2023 la Antena 1

Începe ultima zi din an la Antena 1 cu două filme care te vor face să te simți din nou copil: „Norm de la Polul Nord: O aventură urieșească”, de la ora 09.00 și „Singur acasă 4”, de la ora 11.00. Apoi, pregătește-te de petrecere cu Răzvan şi Dani, gazdele Revelionului de zi la Antena 1, pe 31 decembrie, de la ora 17:00. Gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani încheie anul 2022 cu o ediţie specială a emisiunii, un pre-party de Revelion în care Răzvan şi Dani se întrec în organizarea celei mai tari petreceri de Revelion.Astfel, începând cu ora 17:00, la Antena 1, telespectatorii îi vor putea urmări pe haioşii matinali cum se pregătesc, fiecare alături de gaşca lui, pentru marea petrecerea din noaptea dintre ani. La final de 2022, Super Neatza a pregătit o ediţie festivă, alături de Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi artişti de top din România.

Program Revelion 2023 Antena 1

În marea seară de 31 decembrie, de la ora 20:00, la Antena 1 începe o porție dublă de distracție. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu renunță la rivalitatea cu Nea Mărin nici în noaptea dintre ani! Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Romică Țociu, Paula Chirilă și Adriana Trandafir promit un Revelion 2023 plin de distracție, la Antena 1

Și asta pentru că atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă.

Program TV 1 ianuarie 2023 la Antena 1

Sărbătorește prima zi din an cu un maraton de filme, în care ai ocazia să revezi producții memorabile, din toate timpurile.

  • 07.30 – „Amintiri din copilărie”, cu Ion Bocancea, Ștefan Ciubotărașu, Corina Constantinescu
  • 11.00 – „Happy Feet 2: Mumble dansează din nou”, cu Matt Damon, Brad Pitt, Pink
  • 13.00 – „Patru prietene și încă o pereche de blugi”, cu Amber Tamblyn, America Ferrera, Alexis Bledel
  • 15.00 – „Nea Mărin Miliardar”, cu Draga Olteanu Matei, Amza Pellea, Mircea Crețu
  • 20.00 – „Columbiana”, cu Zoe Saldana, Guillermo Ríos, Graham McTavish
  • 22.00 – „Sicario 2: Soldado”, cu Benicio Del Toro, Josh Brolin, Matthew Modine

Program TV de Revelion 2023 la Kanal D

În ultima zi din an, telespectatorii Kanal D au parte de un program special. În prima parte a zilei, mai exact de la ora 10:00 și până la 12:00 va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii Teo Show. Pe seară, după știrile Kanal D de la ora 18:00, prezentate de Silvia Ioniță, începe o ediție specială, de sărbătoare, a emisiunii „Casa iubirii”, aceasta fiind ultima ediție din anul 2022 a emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Emisiunea va fi difuzată între orele 19:00-21:00.

De la ora 21:00, telespectatorii Kanal D vor putea urmări filmul artistic „Cum să fii amantu’ la femei”. Este vorba despre o comedie savuroasă și care cu siguranță va stârni hohote de râs, astfel că cei care o vor urmări vor intra în 2023 cu un zâmbet larg pe față. Filmul artistic este difuzat în intervalul 21:00-23:00.

De la ora 23:00 și până la 1:00, la Kanal D va fi difuzat un episod special din „Strada Speranței”, urmând ca de la ora 1:00, telespectatorii să urmărească Concertul Voltaj.

Program TV 1 ianuarie 2023 la Kanal D

Prima zi din nou an începe în forță la Kanal D. De la 10:00, Teo Trandafir îi așteaptă pe telespectatori cu o nouă ediție a emisiunii Teo Show, care va fi difuzată până la ora 12:00. Seara, de la 19:00 la 21:00, la Kanal D începe „Casa iubirii”, emisiune prezentată de Andreea Mantea. Începând cu ora 20:00 și până la 22:00, cei care vor urmări Kanal D vor putea viziona filmul artistic „Lupta curajoasă”, în regia lui Lin Oeding și care îl are în rolul principal pe celebrul Jason Momoa.

“BREAKING SHOW”, premieră în seara de Revelion, la 10 ani de DIGI24

Digi24 aduce în casele românilor care își vor petrece noaptea de Revelion și în fața televizoarelor un show original, îndrăzneț, surprinzător și, în același timp, curat – BREAKING SHOW.

Pe 31 decembrie, de la ora 21.00, Digi24 dă startul atmosferei de sărbătoare într-un decor specific emisiunilor de tip late night show dar păstrând și abordarea unei televiziuni de știri. Ce înseamnă asta? Umor fin, relaxare, muzică live și o binevenită retrospectivă a celor mai importante știri ale ultimilor 10 ani. De altfel, prima ediție BREAKING SHOW va fi o dublă sărbătoare: celebrăm trecerea în noul an dar și 10 ani de existență Digi24, pe care postul i-a împlinit pe 1 martie.

Gazdele emisiunii vor fi Oana Zamfir și Lucian Mândruță, iar publicul va avea ocazia să îi descopere pe colegii lor prezentatori altfel decât sunt văzuți în fiecare zi la știrile Digi24. Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pândaru, Teodora Tompea, Simona Țăranu, Andreea Brașovean, Vlad Craioveanu, sunt o parte dintre vedetele care vor răspunde unor provocări amuzante sau care își vor dezvălui talente și pasiuni surprinzătoare.

Alături de ei, la Breaking Show vor fi frații Tibi și Alin Ușeriu dar și Selly, care au spus „da” provocărilor propuse de gazdele emisiunii.

Umorul va fi asigurat de actorii invitați, Maria Buză, Andreea Vasile, Raul Gheba și Radu Bucălae dar și de profesorul universitar Dan Vodnar care și-a propus să intrăm în 2023 cu mai multe informații și mai puține mituri despre ce punem în farfurie.

Foto: PRO TV

CITEȘTE ȘI: Revelion 2023: Noaptea marilor concerte, la TVR 2

Revelion 2023. Unde poți petrece în stradă în București, Cluj sau Sibiu

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului