Susan Sarandon dezvăluie că este bisexuală. 10 mărturisiri memorabile ale unor vedete privind orientarea lor sexuală

Publicat: 13/09/2022, 13:27
Actualizat: 13/09/2022, 15:01

Susan Sarandon, legendara actriță din filmul de succes „Thelma and Louise”, a dezvăluit, la 75 de ani, că este bisexuală. 

Invitată în emisiunea “Late Night Show” a lui Jimmy Fallon, artista a spus cu mare calm și un chip amuzat: „Sunt bi”. Totul a început cu o glumă despre câini și pisici. Fallon a făcut referire la moartea tristă a animalelor de companie ale lui Susan Sarandon în urmă cu un an, iar aceasta a răspuns: „Nu pot avea un alt câine. Și fiul meu mi-a spus: ‘Ei bine, atunci adoptă pisici’. Și, având în vedere că sunt bi…”. Cuvinte care au stârnit râsete contagioase din partea publicului. 

„Deci vrei să spui că îți plac câinii și pisicile?”, a provocat-o Jimmy Fallon cu un aer complice, înainte ca Susan Sarandon să recunoască: „Sunt foarte fluidă”.  

Starul este deja un simbol al comunității LGBT, iar, în 2017, ea s-a declarat „deschisă” în ceea ce privește orientarea ei sexuală. 

CITEȘTE ȘI: Harrison Ford își confirmă ieșirea din “Indiana Jones”. 9 lucruri mai puțin știute despre franciză

De-a lungul vremii, multe celebrități și-au uimit fanii cu dezvăluiri despre adevărata lor orientare sexuală. Iată mai jos 10 momente memorabile.

Ellen DeGeneres

Actriță de stand up comedy și gazdă de talk-show, Ellen DeGeneres a ales să-și dezvăluie orientarea sexuală pozând pentru coperta revistei Time, în 1997, alături de titlul „Da, sunt gay”. DeGeneres este căsătorită cu actrița Portia de Rossi din 2008.

Jodie Foster

Orientarea sexuală a actriței Jodie Foster a fost un subiect de speculații în presă multe decenii. Foster a făcut public acest aspect în 2013, când a acceptat premiul Cecil B. DeMille la gala Globurilor de Aur. În discursul său considerat mai degrabă bizar, Foster i-a mulțumit partenerei sale din epocă, cu care are și copii, Cydney Bernard.

Elliot Page

Vedeta filmului „Juno” Ellen Page a susținut drepturile comunității LGBT încă din 2014, când a dezvăluit că este gay. Ea și-a surprins și mai tare fanii în 2020,  când a făcut public faptul că a făcut o operație de schimbare a sexului: „Voiam să vă împărtășesc că sunt trans, pronumele mele sunt el/ei și numele meu este Elliot”.

Elton John

Starul britanic este de decenii simbol al comunității LGBT. Însă abia în 1976 a recunoscut că este gay, după ce în prealabil a declarat pentru Rolling Stone că este bisexual. Artistul este căsătorit cu producătorul de film David Furnish din 2014 și au împreună doi copii adoptați. 

Kristen Stewart

Deși la debutul carierei, când a devenit cunoscută cu rolul din saga „Amurg/ The Twilight”, a fost asociată cu colegul/iubitul ei Robert Pattinson, Stewart a continuat cu o listă de pelicule indie și o relație cu cântăreața St. Vincent. Ea a vorbit deschis despre relația lor într-un interviu acordat, în septembrie 2016, revistei Elle.

Ricky Martin

La un deceniu după succesul mondial „Livin’ La Vida Loca”, Martin a frânt inimile admiratoarelor anunțând că este gay, într-un articol publicat, în 2010, pe site-ul său oficial. Muzicianul este căsătorit din 2017 cu artistul sirian Jwan Yosef și are și are patru copii adoptați

CITEȘTE ȘI: Ricky Martin îi intenteaza proces de 20 de milioane de dolari nepotului care l-a acuzat de agresiune sexuală

Cynthia Nixon

Viața personală a vedetei francizei „Totul despre sex/ Sex and the City” Cynthia Nixon a devenit fascinația presei mondene după ce și-a părăsit partenerul, pe Danny Mozes, pentru activista pentru drepturile copiilor din New York Christine Marinoni. Cele două s-au mutat împreună în 2007 și și-au crescut cei doi copii pe care actrița i-a avut cu Mozes. În 2012, Nixon s-a identificat oficial drept bisexuală.

Wentworth Miller

Actorul și scenaristul a fost mult timp portretul masculinității brute datorită rolului din serialul Fox lansat în 2005 „Prison Break”. În 2013, a dezvăluit într-un mesaj emoționant faptul că este gay, iar, ulterior, a vorbit și despre problemele sale privind propria imagine și lupta cu depresia

Kevin Spacey

În octombrie 2017, la apogeul mișcării #MeToo, împotriva hărțuirii sexuale, actorul premiat cu Oscar a ales un moment bizar pentru a se identifica în mod oficial ca gay, respectiv la scurt timp după ce a fost acuzat că i-a făcut avansuri sexuale unui actor minor, Anthony Rapp. Ulterior, el a fost acuzat de agresiuni sexuale de mai mulți bărbați și încă este anchetat pentru acest lucru în Marea Britanie. 

Anderson Cooper

Prezentatorul CNN a ignorat mult timp speculațiile cu privire la orientarea sa sexuală până în 2012. Într-un mesaj adresat bloggerului Andrew Sullivan, Cooper a scris: „Adevărul este că sunt gay, mereu am fost, mereu voi fi și nu aș mai putea fi mai fericit, să mă simt mai bine în propria piele și mai mândru de asta”.

CITEȘTE ȘI: Vedete care au renunțat total la actorie în culmea succesului

Foto: Profimedia Images

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Asta m-a pus pe gânduri cu Virginia. E femeia potrivită". Robi, dezvăluiri sincere în fața...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
PRIMEȘTI BANI de la stat ca să-ți cumperi mașină. Poți aplica de astăzi, 19 MARTIE
Decizie greu de înțeles la PRO TV. E vizată una dintre cele mai urmărite emisiuni
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Nu le doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce-am trecut eu”. Maria Ciobanu dezvăluie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Cum a salvat un selfie viața unei femei de 33 de ani?