Vedete care au renunțat total la actorie în culmea succesului

Publicat: 08/09/2022, 15:32
Actualizat: 08/09/2022, 16:08

Deși stilul de viață plin de glamour al unui actor poate părea un vis pentru mulți, există numeroase vedete care au renunțat la actorie. Eva Mendes a făcut-o în urmă cu un deceniu și nu pare a fi dornică să se întoarcă prea curând. 

„Nu-mi lipsește cu adevărat”, a declarat Mendes pentru Variety la un eveniment recent care a avut loc la Los Angeles. „Am obosit să lupt pentru rolurile bune”, a spus ea.

„A fost un moment în care m-am gândit: ‘Îmi voi crea propriile oportunități, voi deveni producător de lucruri și îmi voi crea propriul material’, dar “pur și simplu nu mi s-a părut că merită”, a mai spus starul latino în vârstă de 48 de ani.

Eva Mendes a renunțat la cariera de actriță la scurt timp după ce ea și partenerul său de viață, actorul Ryan Gosling, și-au început relația, în 2011. Între timp, cei doi au devenit părinții Esmeraldei, în vârstă de 7 ani, și ai Amandei, în vârstă de 6 ani. „M-am gândit: «Oh, asta ar trebui să fac acum»”, a spus Mendes.

„Există mai multe oportunități pentru actrițele latino acum, dar, când am renunțat, acum zece ani, nu mi s-au oferit roluri care să nu fie în mod specific latino”, a adăugat ea. „Este interesant că lucrurile stau diferit acum, așa că cine știe ce voi face în viitor. Dar, acum, stau acasă cu copiii mei”, a spus Mendes.

Actrița, cunoscută pentru roluri ca cele din “Hitch – Consilier în amor” și “Zi de instrucție”, nu este singurul star de la Hollywood care și-a dat seama, în culmea succesului, că o carieră la Hollywood nu este chiar ceea ce-și dorește cu adevărat. Iată mai jos alte 10 vedete de la Hollywood care au renunțat la actorie.

Meg Ryan

Actrița și-a făcut debutul alături de Tom Cruise și Val Kilmer în “Top Gun” și a continuat cu o serie de comedii romantice de succes, inclusiv “You’ve Got Mail” și “Sleepless in Seattle”, cu Tom Hanks, și “When Harry Met Sally”. Având pregătire de jurnalist și o fire curioasă, Meg a decis să renunțe la actorie.

„Nu mi-am propus cu adevărat să fiu actriță”, i-a spus aceasta lui Gwyneth Paltrow, la un eveniment Goop Health, în iunie 2018.

În plus, lui Meg nu-i plăcea eticheta de „iubita Americii” pe care o primise după rolurile din comediile romantice. 

Cameron Diaz

Decizia lui Cameron de a părăsi Hollywood-ul a fost complet diferită de cea a lui Meg. După ce a fost în centrul atenției încă de la vârsta de 22 de ani, vedeta filmului “The Mask” și-a spus că este timpul să se concentreze asupra propriei persoane.

„Am dat publicului mai mult de jumătate din viața mea. Simt că este în regulă pentru mine să îmi iau timp pentru a mă reorganiza și a alege cum vreau să revin în lume”, a declarat Cameron Diaz, pentru InStyle. „Dacă mă hotărăsc”, a completat ea.

Daniel Day-Lewis

Trei premii Oscar pentru cel mai bun rol principal – în “My Left Foot”, “There Will Be Blood” și “Lincoln” – avea la activ actorul când a decis să pună capăt carierei sale.

Daniel Day-Lewis s-a retras din lumina reflectoarelor după ce a filmat ultimul său lungmetraj, “Phantom Thread”, din 2017. În acel an, reprezentantul său a lansat o scurtă declarație: „Daniel Day-Lewis nu va mai lucra ca actor. Aceasta este o decizie personală și reprezentanții săi nu vor mai face niciun comentariu pe această temă”.

Freddie Prinze Jr.

A jucat în filme de succes la sfârșitul anilor 1990, precum “She’s All That”, “I Know What You Did Last Summer” și “Scooby-Doo”. Dar a schimbat platourile de filmare cu bucătăria.

„M-am îndepărtat cu adevărat de actorie. Nu prea fac asta”, a dezvăluit el în 2017.

Între timp, a colaborat la o carte de bucate cu soția sa, actrița Sarah Michelle Gellar, și s-a ocupat de creșterea copiilor lor. 

Cary Grant

Cary Grant și-a pus familia mai presus de celebritate. La 62 de ani, el a renunțat la actorie pentru a-și crește fiica, pe Jennifer.

„Aș fi putut continua să joc, să interpretez un bunic sau un vagabond, dar am descoperit lucruri mai importante în viață”, spunea el .

Cary Grant a murit în urma unui accident vascular cerebral, în 1986. 

Robert Redford

Starul filmului “The Ordinary People” a dezvăluit de ce a vrut să renunțe la actorie, într-un interviu pentru Entertainment Weekly.

„O fac de la 21 de ani. M-am gândit: «Ei bine, este suficient». Și de ce să nu pleci într-o notă optimistă și pozitivă?”, spunea el.

Actorul este implicat încă în cinema, ca producător de film. 

Gene Hackman

Ultimul film din cariera de actor a lui Gene Hackman a fost “Welcome to Mooseport”, din 2004. Într-un interviu pentru Reuters, el a declarat că a părăsit Hollywood-ul pentru că era prea „stresant” pentru el.

„Compromisurile pe care trebuie să le faci în filme sunt doar o parte a fiarei și ajunsesem într-un punct în care pur și simplu nu simțeam că vreau să o mai fac”, spunea el.

Sean Connery

Sean Connery s-a retras de la Hollywood în jurul vârstei de 70 de ani. Ultimul său film mare a fost “The League of Extraordinary Gentlemen” din 2003.

Cu toate acestea, el a ieșit pentru scurt timp din rolul de pensionar pentru a da voce unui personaj din jocul video “From Russia with Love”. Sean Connery a murit în 2020, la vârsta de 90 de ani. 

Mary-Kate și Ashley Olsen

Gemenele Olsen au jucat de când aveau un an. Ele au împărțit rolul lui Michelle Tanner, timp de 190 de episoade, în popularul sitcom “Full House”. Cele două au jucat în comedii în anii 1990 și au prezentat multe emisiuni TV.

În 2004, gemenele au renunțat la cariera de actriță și au decis să-și concentreze creativitatea în modă. 

Foto: Profimedia Images


CITEȘTE ȘI:

Staruri care și-au prezis cu detalii propria moarte

Staruri care au fost la aceeași scoală. Ce făceau Cameron Diaz și Snoop Dogg când chiuleau împreună de la cursuri

Sean Connery, în 10 roluri memorabile | VIDEO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații