VIDEO | Tom Hanks, filmat în timp ce mâna dreaptă îi tremură incontrolabil. Actorul și-a îngrijorat fanii

VIDEO | Tom Hanks, filmat în timp ce mâna dreaptă îi tremură incontrolabil. Actorul și-a îngrijorat fanii
Tom Hanks Sursa: captură video
Publicat: 15/06/2022, 16:17

Fanii lui Tom Hanks sunt îngrijorați pentru sănătatea actorului, deoarece acesta a fost filmat în timp ce pare că nu își poate controla mâna dreapta, care tremură în continuu.

Tom Hank ținea un discurs la premiera filmului lui Baz Luhrmann, „Elvis”, când, deodată, a trebuit să apuce microfonul cu ambele mâini pentru că una dintre ele tremura incontrolabil.

Premiera filmului a avut loc la Sydney, Australia, unde au avut loc filmările. Aflându-se pe scenă în fața unui public, Tom a început să spună: „Nu există loc mai bun în lume pentru a face un film decât aici, pe Coasta de Aur”.

„Am filmat în Maroc și Los Angeles și New York și Seattle și la Berlin”, a continuat el, în timp ce ținea microfonul în mâna dreaptă.

„Niciunul dintre acestea nu are ceea ce are Coasta de Aur, și ce este asta? Două cuvinte. Niciunul dintre acele orașe nu îl are pe Dan Murphy. Ce om! Ce om! L-am cunoscut destul de bine”, a spus el, moment în care mâna a început să îi tremure vizibil.

Atunci, el și-a pus și mâna stângă sub microfon.

Imediat, fanii actorului au început să speculeze referitor la sănătatea lui Tom pe rețelele de socializare, după ce videoclipul a devenit viral.

Unul dintre cele mai apreciate roluri ale lui Tom Hanks este cel din Saving Private Ryan: personajul interpretat de Hanks, Căpitanul Miller, suferă de sindromul de stres post traumatic și mâinile îi tremură din când în când.

Momentan nu se știe ce i-a cauzat acest tremurat lui Tom Hanks și dacă este un lucru care i se întâmplă frecvent.

Thomas „Tom” Jeffrey Hanks este un actor, regizor și producător de film american, câștigător a două premii Oscar pentru „Cel mai bun actor”. El și-a început cariera în comedii înainte de a obține succese notabile ca actor dramatic.

La ora actuală, Hanks este listat ca fiind nr. 2 în topul actorilor cu cele mai mari încasări atât în SUA – 3,3 miliarde dolari – cât și în lume – aproape 6 miliarde $.

Citește: Motivul pentru care Tom Hanks a refuzat să zboare în spațiu: „Mă descurc bine, dar nu plătesc o astfel de sumă…”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult