„Wednesday” bate recordul „Stranger Things 4” pentru cele mai multe ore de vizionare într-o săptămână, cu 341 de milioane

„Wednesday” bate recordul „Stranger Things 4” pentru cele mai multe ore de vizionare într-o săptămână, cu 341 de milioane
Wednesday. Jenna Ortega as Wednesday Addams in episode 105 of Wednesday. Cr. Vlad Cioplea/Netflix © 2022
Publicat: 30/11/2022, 18:21

„Wednesday” de la Netflix a înregistrat un succes mult peste așteptări. Serialul fantasy cu Jenna Ortega în rolul lui Wednesday Addams se află pe primul loc în topul Netflix Top 10 TV pentru săptămâna 21-27 noiembrie, cu 341,2 milioane de ore vizionate după premiera sa din 23 noiembrie.

Potrivit datelor Netflix, „Wednesday” este noul deținător al recordului pentru cele mai multe ore vizionate într-o săptămână pentru un serial TV în limba engleză pe platforma de streaming. „Stranger Things” Sezonul 4 a deținut anterior recordul cu 335,01 milioane de ore vizionate, cifre obținute în săptămâna 30 mai – 5 iunie. O altă producție de succes a fost și „Monster” al lui Ryan Murphy, care a înregistrat 299,840 milioane de ore de vizionare în săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie, dar nu a răsturnat „Stranger Things” de pe locul 1.

În săptămâna 21-27 noiembrie, „1899” rămâne pe locul al doilea pe lista serialelor de limbă engleză în prima sa săptămână completă de disponibilitate, cu 87,89 milioane de ore vizionate – o ușoară creștere față de cifra de 79,27 milioane de săptămâna trecută. Avându-i în rolurile principale pe Emily Beecham, Aneurin Barnard și Andreas Pietschmann, thrillerul a avut premiera pe 17 noiembrie. Serialul urmărește pasagerii de pe o navă de imigranți care se confruntă cu o „ghicitoare uluitoare”, după ce mai multe evenimente misterioase schimbă cursul navei.

Sezonul 5 „The Crown” a coborât pe locul 3 pe listă, punând capăt perioadei sale de două săptămâni în fruntea topului. Cel mai recent sezon a câștigat 42,36 milioane de ore vizionate în intervalul monitorizat, ceea ce reprezintă o scădere semnificativă față de cele 84,3 din săptămâna anterioară.

Foto: Vlad Cioplea/Netflix

CITEȚTE ȘI: „Am simţit că a fost scris pentru mine”, a spus Tim Burton despre miniseria ”Wednesday”, filmată în România

A fost lansat trailerul oficial „Wednesday”, miniseria lui Tim Burton filmată în România | VIDEO

Tot ce trebuie să știi despre „Wednesday”, miniseria lui Tim Burton filmată în România

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase