Will Smith și Martin Lawrence vor juca în a patra parte a francizei “Bad Boys”

Will Smith și Martin Lawrence vor juca în a patra parte a francizei “Bad Boys”
Publicat: 01/02/2023, 11:19

Will Smith și Martin Lawrence vor juca în a patra parte a francizei „Bad Boys”, au anunțat cei doi pe rețelele de socializare, informați confirmată și de producători, scrie Variety.

Studiourile Sony Pictures au confirmat că viitorul lungmetraj, care nu are încă un titlu, este în etapa de pre-producţie. Scenariul  va fi semnat de Chris Bremner iar regia de Adil El Arbi şi Bilall Fallah. Cei doi cineaşti au regizat „Bad Boys for Life” în 2020, care i-a adus din nou împreună pe Will Smith şi pe Martin Lawrence la 25 de ani de la producţia originală „Bad Boys” şi a avut încasări de 426,5 de milioane de dolari global.

Will Smith şi Martin Lawrence au anunţat viitorul film pe reţelele de socializare:

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Cea de-a patra peliculă este produsă de Jerry Bruckheimer, Will Smith din partea companiei Westbrook, Doug Belgrad şi Chad Oman; Martin Lawrence, James Lassiter, Mike Stenson, Barry Waldman şi Jon Mone vor fi producători executivi.

Creată de George Gallo, franciza „Bad Boys” îi are ca protagonişti pe Mike Lowrey (Smith) şi Marcus Burnett (Lawrence), doi detectivi din brigada antidrog a poliţiei din Miami care rezolvă cazuri importante şi se luptă cu reţele de traficanţi. Primele două filme au fost lansate în 1995 şi 2003 şi au fost regizate de Michael Bay. „Bad Boys for Life”, al treilea film din serie, a fost lansat în ianuarie 2020.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Apple va lansa în decembrie lungmetrajul „Emancipation”, cu Will Smith în rolul principal, la mai puțin de un an de la scandalul de la Oscar

Will Smith regretă că i-a dat o palmă lui Chris Rock. Și-a cerut iertare: „Mă simt ca naiba”

Actorul Will Smith nu mai are voie să participe la premiile Oscar timp de 10 ani

Netflix și Sony suspendă producția a două filme cu Will Smith, în urma incidentului de la Oscar 2022

Will Smith, anunț neașteptat după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri. Ce a anunțat actorul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase