CARTE. Ce surpriză le pregătește copiilor scriitoarea J.K. Rowling. „Mama” lui Harry Potter dă lovitura cu asta!

Redactor:
Gandul
CARTE. Ce surpriză le pregătește copiilor scriitoarea J.K. Rowling. „Mama” lui Harry Potter dă lovitura cu asta!
CARTE. Ce surpriză le pregătește copiilor scriitoarea J.K. Rowling. „Mama” lui Harry Potter dă lovitura cu asta! / Sursa FOTO: https://upload.wikimedia.org

Surpriză pentru copii din partea scriitoarei J.K. Rowling. Autoarea romanului de mare succes „Harry Potter” pregătește pentru cei mici o nouă carte, care se anunță de pe acum a fi un  bestseller. Este vorba despre un basm dedicat perioadei de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de Covid-19.

„În urmă cu peste 10 ani, am scris o poveste de sine stătătoare intitulată The Ickabog”, a spus Rowling, citată de BBC News. „Până foarte recent, singurele persoane care au auzit povestea The Ickabog au fost cei doi copii mai mici ai mei”.

Autoarea seriei de romane fantasy Harry Potter a spus că manuscrisul povestirii, scris în cea mai mare parte de mână, era depozitat în pod până în urmă cu câteva săptămâni. Scriitoarea a mai precizat că a rescris anumite părţi în ultimele săptămâni.

„Am decis să public The Ickabog gratuit online, astfel încât copiii nevoiţi să stea în izolare la domiciliu sau chiar cei care au revenit la şcoală în aceste vremuri bizare şi tulburi să o poată citi sau să le-o citească cineva”, a spus scriitoarea.

Inchide