Miguel Cardona, nominalizarea lui Joe Biden pentru Ministerul Educației. însărcinat cu accelerarea planurilor pentru redeschiderea școlilor

Miguel Cardona, nominalizarea lui Joe Biden pentru Ministerul Educației. însărcinat cu accelerarea planurilor pentru redeschiderea școlilor
Publicat: 23/12/2020, 23:24

Președintele ales, Joe Biden, l-a prezentat pe viitorul său ministru al Educației, Miguel Cardona, un profesor de latină  spunând că este un educator „strălucit”, cu un istoric testat. Biden a spus că Cardona va fi însărcinată cu implementarea planurilor ambițioase ale noii administrații pentru educație, inclusiv pentru  a accelera redeschiderea școlilor.

„La fel ca restul echipei, Dr. Cardona este calificat”, a spus Biden la un eveniment din Wilmington, Delaware, numind nominalizarea Cardona o alegere ușoară.

Cardona adaugă diversităte  Cabinetului lui Biden, despre care a promis că ar „arăta ca America”. Lauro Cavazos, secretarul pentru educație al președintelui Ronald Reagan, a fost primul  membru latino într-un Guvern.

Cardona a cerut ca școlile să fie  redeschise în timpul pandemiei. Biden a promis că administrația sa va lucra la redeschiderea școlilor în primele 100 de zile

Cardona a cerut ca școlile să fie  redeschise în timpul pandemiei, avertizând că prea mulți elevi rămân în urmă, deoarece se bazează pe învățarea virtuală. Biden a promis că administrația sa va lucra la redeschiderea școlilor în primele 100 de zile, dacă Congresul finanțează echipamentele de protecție și alte măsuri necesare pentru a face școlile mai sigure.

Apărător al școlilor publice, a cărui numire trebuie confirmată de Senat, oferă un profil opus lui Betsy DeVos, miliardara foarte controversată din fruntea Educației sub Donald Trump, care a pledat cauza școlilor private.

Sindicatele profesorilor din stat au criticat presiunea pentru întoarcerea în sălile de clasă, susținând că sunt necesare criterii mai clare de siguranță. Dar o coaliție de sindicate ale angajaților școlari din Connecticut a lăudat „deschiderea și colaborarea” Cardona în timpul pandemiei.

Cardona a fost activ în combaterea „decalajului digital” care lasă milioane de studenți cu venituri mici să nu  poată ține pasul în sălile de clasă virtuale. Oficialii din Connecticut au declarat luna aceasta că statul a fost primul care a obținut fiecărui copil din stat un laptop și internet  wireless.

A fost solicitat un ajutor de 7 miliarde de dolari pentru programe similare din SUA, dar acești bani au fost lăsați în afara pachetului de stimulare Covid.

Dacă Cardona va fi confirmat ministru, el se va confrunta cu mari decizii cu privire la modul de gestionare a portofoliului federal de împrumuturi studențești de 1,5 trilioane de dolari. Parlamentarii progresiști ​​și democrați solicită administrației Biden să folosească autoritatea executivă pentru a anula datoria studențească.

Dacă va confirmat, Miguel Cardona va fi al treilea membru latino al guvernului președintelui ales, care a promis „cea mai largă diversitate” din istoria americană.

Biden a aprobat anularea unei datorii de până la 10.000 de dolari pentru împrumuturi studențesti ca răspuns la pandemie, deși nu a spus dacă va folosi autoritatea executivă.

Senatorul Elizabeth Warren, democrat din Massachusetts, și liderul minorității, Chuck Schumer, spun că Biden ar trebui să meargă chiar mai departe, anulând datorii de până la 50.000 de dolari pentru debitorii care câștigă mai puțin de 125.000 de dolari. Warren a declarat că anularea datoriilor este cel mai mare pas pe care Biden l-ar putea face pentru a stimula economia.

Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E...
'Irina e o ❗️ Prietenul lui Dragnea, prima reacţie după scandalul cu Irina Tănase
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
Alimentul care sporeşte inteligenţa. TOP 8 mâncăruri pentru creier, potrivit dr. Mihaela Bilic
Imaginea anului! Transformarea uluitoare a lui Mario Nicolae, fostul director sportiv al lui Dinamo: împarte...
Studiu: Omicron ar avea în componenţa sa fragmente dintr-un alt virus
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a...
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
STUDIU. Riscul de infectare cu coronavirus crește treptat după vaccinarea cu a doua doză
'Irina e o ❗️ Prietenul lui Dragnea, prima reacţie după scandalul cu Irina Tănase
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
CUPLUL care a DĂRÂMAT gardul de la Târgul de Crăciun, un nou PROTEST! VIDEO
A venit acasă și a găsit o bijuterie înnegrită. Și-a evacuat imediat părinții: „Miroase a...
Anunț ANM! Vreme rea în România
Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să...
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este...
Mai aveţi zile de concediu? Vedeţi aici ce se întâmplă cu perioada de concediu de...
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu...