VIDEO | BRomania, invitat la podcastul ALTCEVA: ”Acesta este visul meu, să am un produs care să pună România pe harta internațională”

Publicat: 03/04/2023, 17:36
Actualizat: 03/04/2023, 17:36

Matei Dima, alias BRomania, a fost invitat la podcastul ALTCEVA, prilej cu care a răspuns extrem de sincer la întrebări despre  cariera sa, dar și despre momentele de după ce a lansat producția ”Teambuilding”. 

Întrebat dacă a existat un comentariu care l-a înfuriat teribil, Matei Dima a răspuns: ”Sunt… cred că am două. Îmi vine acum asta cu ”Teambuilding este un film pentru proști”, în condițiile în care – eu nu mă consider nici cel mai prost, nici cel mai cult – dar mie îmi place de mor. De aceea zic că nu e un film pentru proști. Dacă eu și echipa – care e formată din oameni deștepți pe care îi cunosc și îi apreciez – râdem, e clar că nu e un film pentru proști. Nu este cazul, este un film distractiv pentru toată lumea. Teambuilding tocmai asta a făcut. De aceea a fost fenomen, pentru că a luat din toate straturile sociale și le-a dat ceva care să le placă”, a spus BRomania.

”În timp ce am răspuns, mi-am amintit ce m-a deranjat mai tare: comparația cu filmele americane. Noi ne știm valoarea, că nu suntem la nivel de blockbuster. Nu este piață la noi să faci blockbuster. Dar simplul fapt că un român comentează despre un produs făcut de către mulți români, într-o industrie în care crește, vin bani, taxe, se trimit bani la Consiliul Național și se fac alte filme. Faptul că românii aleg să ne spună asta, să nu ne comparăm cu ăia (n.r. – americanii). Asta, cumva, doare cel mai tare.

În loc să fim susținuți, să creștem, să ajungem să ne batem cu ei (n.r. – americanii), să scoatem și noi produse afară la un moment dat. Acesta este și visul meu, până am să mor să am un produs pe care îl scot de aici și cumva să pună România pe harta internațională. Cum a fost Squid Game, Casa del Papel. M-aș bucura foarte mult să o leg turistic, să vadă lumea cât de frumos este aici”, a mai spus Matei Dima.

BRomania: ”Un om normal, dacă citea ce am citit eu despre mine la Teambuilding, s-ar fi lăsat”

Din nefericire, după lansarea filmului ”Teambuilding”, BRomania s-a lovit de tot felul de comentarii acide.

”Din păcate, te mai lovești de micile comentarii care nu își au sensul, dar noi nu ne lăsăm descurajați. Ați văzut și voi ce s-a comentat la Teambuilding. Un om normal, dacă citea ce am citit eu despre mine la Teambuilding, s-ar fi lăsat. Eu m-am obișnuit cu faptul că e taxa pe care trebuie să o plătesc pentru faimă. Trebuie să asculți, să citești genul ăsta de păreri, genul ăsta de judecată.

Sunt (n.r. – comentarii pertinente), dar din păcate, când 9 din 10 conțin injurii aduse mamei mele e greu să asculți a 10-a persoană. D-aia este cumva toxic acest mediu. Eu sunt un om care înțelege feedback-ul, îl ia, îl aplică, dar este foarte greu să-l găsești unde trebuie.

Am un cerc de prieteni, oameni în jurul meu. Nu am doar ”yes man” și cu persoane care îmi spun ”doamne, cât de tare ești Matei”. O fac din când în când pentru ego, dar majoritatea (n.r – oamenilor) mă aduc cu picioarele pe pământ. E foarte important de unde îți alegi părerile”, a mai spus Matei Dima.

Matei Dima, alias BRomania, născut pe 19 iunie 1987, în Constanța, este un vlogger, actor și regizor român. Este prezent în special în social media, unde creează sketch-uri comice și show-uri de stand up.

În 2013, a fost nominalizat la categoria „Innovation of the Year” cu un videoclip făcut pentru rapper-ul Destorm pentru piesa „See Me Standing”, filmat în iunie 2013 în Los Angeles.

Matei Dima a studiat în Statele Unite ale Americii la Facultatea de Teatru cu specializări în actorie și regie la o universitate privată din Iowa, iar după mai multe piese jucate și regizate și stand-up comedy, a obținut o bursă la New York Film Academy cu filiala în Los Angeles, unde a luat masteratul în regie.

Urmărește podcastul integral cu BRomania doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Schimbări uluitoare de vreme. Anunțul de ultimă oră de la ANM
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a luat o bacterie din spital:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
7 celebrități despre care nu ai știut că au fost inventatori