EXCLUSIV | Cum îl teroriza dealerul Maru, prietenul lui Vlad Pascu, pe propriul său tată. ”Un pericol real și iminent!” Ce arme au ridicat polițiștii

EXCLUSIV | Cum îl teroriza dealerul Maru, prietenul lui Vlad Pascu, pe propriul său tată. ”Un pericol real și iminent!” Ce arme au ridicat polițiștii

Tudor Duma, prietenul lui Vlad Pascu – tânărul drogat care a ucis 2 oameni la 2 Mai, în dimineața zilei de 19 august -, este ”campionul dosarelor penale”. Din scenariu nu lipsesc drogurile și armele albe, iar Tudor Duma – zis ”Maru” – i-a scos peri albi tatălui său, acesta ajungând chiar în situația în care s-a simțit amenințat și a cerut ordin de protecție împotriva propriului fiu.

De-a lungul anilor, Tudor Duma și-a construit o imagine de ”băiat rău”, iar după accidentul tragic în care a fost implicat Vlad Pascu (detalii AICI) au apărut și informații potrivit cărora Maru era unul dintre dealeri care îl aprovizionau pe prietenul său cu droguri (imagini șocante AICI cu autorul tragediei de la 2 Mai, aflat sub influența drogurilor).

Maru – care  vindea droguri la petrecerile organizate de Vlad Pascu, se aproviziona cu substanțele interzise de la doi frați din Berceni, despre care surse din anchetă susțin că ar fi apropiați ai grupării Sportivilor. (informații detaliate AICI) Tânărul, pe fondul consumului de droguri, și-a agresat tatăl, în luna octombrie a anului 2022, iar acesta a recurs la un demers neașteptat și l-a adus în fața judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 2 al Capitalei.

Tatăl lui Maru, declarații halucinante în fața instanței

În fața instanței de judecată, tatăl lui Tudor Duma – zis ”Maru”, prieten la cataramă cu Vlad Pascu – a  prezentat o situația nu numai tulburătoare, ci și periculoasă pentru propria sa viață, potrivit informațiilor obținute de Gândul.

Într-un astfel de impas concretizat prin agresiune fizică s-ar fi ajuns pe fondul consumului de droguri, dar fiul lui Ciprian Ioan Duma avea ”la activ” și alte ”ieșiri în decor”, de-a lungul timpului, respectiv deținerea de arme letale și o atitudine necooperantă cu anchetatorii.

Tatăl lui Maru a cerut ordin de protecție împotriva fiul său, motivând că viața îi este amenințată, iar pericolul este ”iminent”.

Pârâtul reprezintă(n.red. – Tudor Duma ”Maru”) un pericol real şi iminent la adresa vieții şi integrităţii fizice ale reclamantului (n.red. – tatăl său). Din probele administrate rezultă actele de violenţă săvârşite de pârât asupra reclamantului pe fondul consumului de droguri.

Mai arată că pârâtul nu a cooperat cu organele de poliţie şi deţine arme letale”, se arată în motivarea instanței de judecată.

”Pentru emiterea unui ordin de protecţie trebuie îndeplinite, cumulativ, următoarele condiţii generale: să se săvârşească un act de violenţă, în oricare din formele enumerate la art. 4 lit. a) – g) din Legea nr. 217/2003, actul de violenţă să fie suficient de grav încât să se poată considera că îi pune în pericol victimei viaţa, integritatea fizică sau psihică ori libertatea acesteia, actul de violenţă să fie săvârşit de una din persoanele enumerate la art. 5 lit. a) – e) din Legea nr. 217/2003, persoane care sunt considerate membri de familie”

Extras din motivarea instanței de judecată

Tudor Duma, zis ”Maru”, chemat în fața instanței de propriul tată: ”Un pericol real și iminent la adresa vieții reclamantului!”

Polițiștii au ridicat din camera lui Maru 7 cuţite cu lamă metalică şi o sabie de 1 metru

În data de 10 octombrie 2022, pe fondul consumului unor substanțăe psihoactive, Tudor Duma a avut o altercație cu tatăl său, îmbrâncindu-l.

Cum atmosfera a degenrat, iar la fața locului au fost chemați polițiștii, reacția lui Maru a fost una de împotrivire și sfidare. A blocat ușa locuinței cu obiecte de mobilier și, surprinzător, a continuat să asculte muzică la volum maxim. Polițiștii au reușit să pătrundă în locuință, iar Maru a fost încătușat.

Tudor Duma, prietenul și dealerul lui Vlad Pascu – autorul tragediei de la 2 Mai – era recidivist, din acest punct de vedere, din cauză că își mai amenințase tatăl cu bătaia de mai multe ori, de-a lungul timpului.

La data de 10.10.2022 pârâtul, pe fondul consumului de substanţe psihoactive, l-a îmbrâncit pe reclamant, apoi întrucât era necooperant cu organele de poliţia (a blocat uşa locuinţei cu obiecte de mobilier şi asculta muzică la intensitate ridicată) a fost nevoie să fie încătuşat.

Organele de poliţie au ridicat din camera agresorului 7 cuţite cu lamă metalică şi o sabie de 1 metru, agresorul ameninţându-şi tatăl în trecut cu acte de violenţă”, se mai arată în motivarea din care Gândul prezintă extrase în exclusivitate.

”… în comportamentul pârâtului (n.red. – Tudor Duma) se includ o serie de manifestări apte în sine să afecteze integritatea emoțională a reclamantului (n.red. – tatăl său, Ioan Ciprian Duma), manifestări care se circumscriu fenomenului violenței în familie, astfel cum a fost definită aceasta de către legiuitor şi care atrag incidența prevederilor Legii nr. 217/2003, inclusiv a celor relative la modalitățile de ocrotire a victimelor acestui fenomen – emiterea ordinului de protecție”

Extras din motivarea instanței

”Dispune punerea, de îndată, în executare a prezentului ordin de protecţie sub supravegherea poliţiei”

În data de 14 octombrie 2022, Judecătoria Sectorului 2 a admis cererea tatălui dealerului lui Vlad Pascu – Tudor Duma – pentru emiterea unui ordin de protecție împotriva fiului său.

Judecătorii au decis ca ordinul de protecție să fie pus în executare ”de îndată”.

”Admite cererea, având ca obiect «ordin de protecţie». Dispune emiterea unui ordin de protecţie, pentru o durată de 6 luni, prin care dispune:

  • Obligarea pârâtului (n.red. – Tudor Duma) la păstrarea unei distanţe minime de 200 metri faţă de reclamant;
  • Obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 200 metri faţă de reşedinţa reclamantului situată în (…) şi faţă de locul de muncă al reclamantului situat în (…).

(…) Obligă pârâtul la plata către stat a sumei de 1.086 lei, reprezentând onorariile avocaţilor din oficiu. În baza art. 44 din Legea nr. 217/2003 republicată, prezentul ordin de protecţie este executoriu. În baza art. 46 alin. 1 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin se comunică de îndată unităţii de poliţie în a cărei rază de competenţă se află locuinţa părţilor.

În baza art. 46 alin. 2 Legea nr. 217/2003 dispune punerea, de îndată, în executare a prezentului ordin de protecţie sub supravegherea poliţiei”, au decis magistrații de la Judecătoria Sector 2 în luna octombrie a anului 2022.

”Băi, sunt rupt în gură deja. Sunt şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca…”

Tudor Duma ”Maru” s-a lăudat pe rețelele de socializare că a intrat în Spitalul Floreasca pentru a fura droguri.

Dezvăluind că este ”rupt în gură deja” și ”beat”, dealerul lui Vlad Pascu, lipsit de scrupule, a recunoscut că a pătruns în spital tocmai pentru a căuta un loc unde putea descoperi droguri.

”Băi, sunt rupt în gură deja. Sunt şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca (…) Aţi înteles. Ce medicamente fur şi eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, afirmă Maru în filmarea respectivă, în timp ce deschide o cutie de carton.

Într-o a doua postare, Maru își povestește, din nou, ”aventura”, fără să-i pese că, astfel, se autodenunță. (alte informații AICI)

”Am intrat prin efracţie in Spitalul Floreasca. E gol, nu ştie nimeni că sunt aici. Mă duc să fur nişte droguri. Ăştia au toate drogurile încuiate pe undeva. Trebuie să găsesc un loc unde există droguri la spitalul Floreasca. Sunt în Spitalul Floreasca. Vreau să găsesc şi eu niste boxuri de ET-uri din alea. WOOW OXICOMANIII!!!”, scria tânărul teribilist în mediul online.

Tudor Duma, săltat de procurorii DIICOT

Tudor Duma, zis Maru, este un prieten apropiat al lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri în localitatea „2 Mai”.

Potrivit informațiilor obținute în timpul cercetărilor, Maru era principalul dealer de droguri al lui Vlad Pascu. La doar câteva ore după ce a distrus bunurile din Spitalul Floreasca, tânărul teribilist a fost ridicat de procurorii DIICOT pentru a da explicații referitoare la presupuse vânzări de droguri pe care le-ar fi făcut în București. 

Procurorii au anunțat că 9 dintre cele 11 percheziții l-au vizat pe Tudor Duma dealerul care îi vindea stupefiante lui Vlad Pascu și pe alți membri ai rețelei din care acesta făcea parte, iar alte două au legătură cu mama tânărului de 19 ani. Potrivit unor surse judiciare, au mai fost ridicați de anchetatori și Rafael George Anghel, zis  Rafa, Andrei-Cătălin Bîtică și Ahmed Marei zis  Moody.

Cei patru ar fi fost la  Constanța – în noaptea de 18-19 august – și au stat la același hotel la care a stat și Vlad Pascu, motiv pentru care există bănuiala că s-ar fi drogat împreună cu el. Sursele judiciareau precizat că Pascu și grupul său de prieteni luau droguri atât de la Maru cât și de doi frați, Ștefan și Antonio Constantin, ambii din Sectorul 4. (Citește AICI mai multe informații despre subiect aici…)


Citește și:

FOTO. Mama lui Vlad Pascu, audiată la DIICOT / Femeia ar fi încercat să influențeze martorii din dosarul privind accidentul din „2 Mai”

VIDEO | Tatăl lui Vlad Pascu, audiat la DIICOT. Bărbatul nu părea afectat de tragedia cauzată de fiul său, zâmbind jurnaliștilor

UPDATE. FOTO | Percheziții DIICOT la mama lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai / Întreaga familie Pascu, audiată de procurori

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Parcarea mega-aroganțelor! Au 'rupt' cluburile de lux de la Mamaia, de 1 Mai, cu bolizii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Se reţin certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Micul dejun, secretul siluetei japonezilor. Trucurile alimentare prin care niponii țin bolile la distanță
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Planeta Marte ar fi fost „locuibilă” în trecutul îndepărtat, a descoperit roverul Curiosity al NASA