EXCLUSIV | Președintele PSD Sector 1 demontează ACUZAȚIILE lansate de Clotilde Armand după votarea bugetului pentru anul 2023: ”Minte cu nerușinare!”

EXCLUSIV | Președintele PSD Sector 1 demontează ACUZAȚIILE lansate de Clotilde Armand după votarea bugetului pentru anul 2023: ”Minte cu nerușinare!”
Petre Florin Manole: ”Clotilde Armand minte cu nerușinare!”
Publicat: 29/03/2023, 11:44
Actualizat: 29/03/2023, 17:12

După nu mai puțin de nouă ședințe ale Consiliului Local, bugetul pentru anul 2023 al Sectorului 1 a fost votat. Clotilde Armand a lipsit, din nou, de la această dezbatere, iar consilierii locali ai Partidului Social Democrat (PSD) și ai Partidului Național Liberal (PNL) au adus mai multe amendamente proiectului de buget. Edilul a lansat acuzații grave, în aceeași zi, dar Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1, a transmis că nu este vorba decât despre minciuni prin care cetățenii sunt dezinformați.

După votarea bugetului, primarul Sectorului 1 a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a anunțat că amendamentele votate sunt ”nelegale”, motiv pentru care vor fi contestate la prefectul Capitalei, Toni Greblă. Mai mult, Clotilde Armand a transmis și că PSD + PNL ”au blocat investițiile” timp de două luni și că au ”mutat” fonduri după bunul plac.

Cu referire la prefectul Toni Greblă, Clotilde Armand a precizat că acesta este ”o glumă sinistră a uselismului și funcționează de decor”.

Iată și acuzațiile lansate de Clotilde Armand la adresa PSD și PNL – pe pagina sa de Facebook – după votarea bugetului pentru anul 2023:

  • Multiple amendamente nelegale.
  • Vom contesta la prefect aceste amendamente.
  • PNL și PSD au blocat timp de două luni (anul trecut au întârziat tot două luni) demararea proiectelor de investiții și finanțarea spitalelor și școlilor din Sectorul 1.
  • Au mutat fonduri importante de la bugetul ADP Sector 1, (…) mai nou sunt preocupați de achizițiile de studii de fezabilitate și au mutat bani chiar din contul destinat cofinanțării fondurilor europene. Acești bani se duc către diverse proiecte fanteziste sau populiste.
  • Au dirijat milioane de euro către CET Grivița și Compania de Investiții și Dezvoltare, (…) ambele aflate în subordinea Consiliului Local.

Petre Florin Manole: ”Clotilde Armand dezinformează cetățenii Sectorului 1!”

În exclusivitate pentru Gândul, Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1, a comentat aceste acuzații lansate în spațiul public, după votarea bugetului Sectorului 1 pentru anul 2023, de Clotilde Armand.

Acesta a precizat că edilul sectorului nu face altceva decât să dezinformeze cetățenii Sectorului 1, iar adevărul este că PSD și PNL nu au suplimentat fondurile pentru CET Grivița și Compania de Investiții. În același timp, Petre Florin Manole a mai transmis că nu au fost blocate investițiile în învățământ și sănătate, fiind alocate bugete de zeci de milioane pentru unitățile de învățământ, dar și 90 de milioane de lei pentru Sănătate.

Totodată, președintele PSD Sector 1 a mai menționat, în exclusivitate, că în bugetul pentru anul 2023 al Sectorului 1 a fost prevăzută și demararea unui proiect foarte important, respectiv, Centrul de Transplant de la Spitalul Sfânta Maria.

Clotilde Armand minte cu nerușinare și dezinformează cetățenii Sectorului 1! PSD și PNL nu au suplimentat cu niciun leu fondurile pentru cele două companii ale Consiliului Local – CET Grivița și Compania de Investiții.

În ceea ce privește școlile și spitalele, nu doar că nu am blocat, dar chiar am suplimentat cu zeci de milioane bugetele pentru unitățile de învățământ și am suplimentat cu 90.000.000 de lei bugetul pentru sănătate.

Am inclus demararea unui important proiect – Centrul de Transplant de la Spitalul Sfânta Maria”, a declarat Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1, în exclusivitate pentru Gândul.

Buget, aprobat după opt ședințe în care nu fusese introdus pe ordinea de zi

Sectorul 1 al Capitalei are, în anul 2023, un buget de 2,1 miliarde de lei și a fost aprobat după opt ședințe în care nu fusese introdus pe ordinea de zi.

Ședința de marți, 28 martie, în care s-a votat bugetul nu a fost lipsită de tensiuni, dar și de momente hilare.

În semn de protest pentru faptul că a lipsit din nou de la ședința de Consiliu Local, consilierii PNL au ”lipit” pe locul unde ar fi trebuit să stea Clotilde Armand un afiș pe care scria ”Primar invizibil”.

”Așa cum bine ne-a obișnuit, avem un primar invizibil, măcar să ne aducem aminte din poze cum arată”, a precizat în timpul ședinței Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1.


Citește și:

Viceprimarul Sectorului 1 prezintă cele 18 amendamente PNL la bugetul pentru anul 2023: ”Clotilde Armand nu s-a deranjat să participe”

ANALIZĂ | Jurnalistul Dmitry Glukhovsky: ”Pentru a se salva, regimul Putin DISTRUGE Ucraina. Dar distruge și Rusia, patria mea”

Blocaj la Sectorul 1 | Urbanistul Alexandru Pânișoară: ”Nu există viziune, coerență, eficiență și eficacitate în administrația Clotilde Armand”

Daniel Ciungu, consilier local PNL, după votarea bugetului Sectorului 1: ”Clotilde Armand, primarul invizibil, A CHIULIT din nou”

PNL Sector 1: ”Clotilde Armand se preface că vrea buget, dar mai trage o țeapă bucureștenilor”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
'A lăsat-o gravidă și a dispărut!'😲 Fratele unei tinere îl acuză grav pe fostul soț...
FOTO. Andreea Bălan, imagini interzise cardiacilor! S-a pozat într-un costum de baie care a lăsat...
Mascarada democrației s-a încheiat: Kremlinul le transmite un mesaj de amenințare adversarilor lui Putin
Veste cruntă despre fiul lui Mădălin Ionescu! Medicii, șocați
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la matematică
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Colecție de mașini (preponderent Mercedes-Benz), descoperită într-un depozit prăfuit – VIDEO
Subiecte Matematică și Istorie simulare BAC 2024: Baremul se publică pe subiecte.rdu.ro
„Ne oferă o iubire incredibilă”. Cine îi aduce Oanei Roman zâmbetul pe buze, după decesul...
Boloş: Nu este vorba de o taxă nouă pe concedii medicale, ci de o eliminare...
IMAGINI EXCLUSIVE | Bănică Jr. & Lavinia Pârva, disciplinați de ”șefulică” în Floreasca!
PĂMÂNTUL a primit UN MESAJ de pe LUNĂ în care ni se spune să...
Surpriză de proporții în cazul Elena Udrea. 8 judecători au decis
La 17 ani i s-a spus că mai are șase ani de trăit. Acum are...
Care este numele real al lui Radu Siffredi. De ce „poartă” numele unui star internațional...
BANCUL ZILEI. Bulă: Chelner, de ce nu mi-ai umplut ceașca până la semn cu ţuică...
Ce se întâmplă cu organele după șapte zile fără mâncare?