Daniel Ciungu, consilier local PNL, după votarea bugetului Sectorului 1: ”Clotilde Armand, primarul invizibil, A CHIULIT din nou”

Daniel Ciungu, consilier local PNL, după votarea bugetului Sectorului 1: ”Clotilde Armand, primarul invizibil, A CHIULIT din nou”
Daniel Ciungu: ”Clotilde Armand, primarul invizibil, a chiulit din nou”

Consiliul Local al Sectorului 1 a votat, marți – cu unanimitate de voturi -, proiectul de buget pentru anul 2023. A fost cea de-a noua ședință dedicată bugetului, consilierii locali PSD și PNL aducând o serie de amendamente proiectului inițial.

Bugetul Sectorului 1 pentru anul 2023 este de 2,1 miliarde de lei și, în semn de protest pentru faptul că a lipsit din nou de la ședința de Consiliu Local, consilierii PNL au ”lipit” pe locul unde ar fi trebuit să stea Clotilde Armand un afiș pe care scria ”Primar invizibil”. (mai multe informații AICI)

După votarea bugetului Sectorului 1, Daniel Ciungu – consilier local PNL – a transmis că au fost depuse 26 de amendamente, 18 fiind ale liberalilor, iar 8 ale social-democraților.

A trecut azi bugetul Sectorului 1, cu un număr de 18 amendamente PNL și 8 amendamente PSD. Primarul invizibil al Sectorului 1 a chiulit din nou.

Am pus bani în plus la școli, grădinițe, creșe, spitale, drumuri, camere video, parcări subterane, ajutor energetic pentru cetățeni, piețe volante, etc”, a scris Daniel Ciungu în mediul online.

”USR și Armand tot mint aiurea-n tramvai despre noi, toată ziua…”

Daniel Ciungu a mai precizat în postarea sa de pe pagina de socializare că atât Uniunea Salvați România (USR), cât și Clotilde Armand, preferă să recurgă la minciuni, lansând acuzații la adresa adversarilor politici, însă realitatea a fost și este cu totul alta.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, ”decide la ce firme dă sute de milioane prin acorduri cadru și contracte prin negocieri fără publicare”, a mai scris consilierul local PNL, dar ”minte” că ”nu mai are bani de utilități”.

USR și Armand tot mint aiurea-n tramvai despre noi, toată ziua, dar nu înțeleg un lucru: la putere, cea care dă tunuri și ține urmăriți penal în funcție este Armand, de la USR. Nu alții. Ea decide la ce firme dă sute de milioane prin acorduri cadru și contracte prin negocieri fără publicare! Să se uite în ograda proprie drept urmare, înainte să înceapă calomnii despre alții.

Și să plătească bursele și utilitățile la școli, să oprească șantajul la adresa copiilor! Ieri mințea că nu mai are bani de utilități!! Are 60 milioane de lei în cont, pe care nu îi dă oamenilor și minte publicul acuzând fals consilierii locali. De ce face asta? De ce minte?”, s-a întrebat Daniel Ciungu, consilier local PNL la Primăria Sectorului 1.


Citește și:

Raportul IPCC și schimbările climatice | Încă un semnal grav de alarmă al acestui deceniu

PNL Sector 1: ”Clotilde Armand se preface că vrea buget, dar mai trage o țeapă bucureștenilor”

Viceprimarul Sectorului 1 intervine în scandalul ”Droguri în licee”: ”Clotilde Armand, nu vă mai jucați cu siguranța și viața copiilor”

EXCLUSIV | Nicușor Dan, acuzat că încalcă legea în proiectul ”Drumuri radiale”. Urbanist: ”Voi ataca această licitație!”

Consilierii locali PNL Sector 1, PLÂNGERE împotriva Clotildei Armand: ”Bugetul este nelegal, transparența promisă este inexistentă”

EXCLUSIV | Clotilde Armand a absentat, din nou, de la ședința de Consiliu Local convocată chiar de ea. Daniel Ciungu, consilier local PNL: ”Intră pe Facebook în tot felul de teorii ale conspirației și se victimizează permanent”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Românca care a ajuns la 100 de ani. SECRETUL ei pentru o viață mai lungă!...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Bob Lazar: Zona 51 și Farfuriile Zburătoare