Parteneriat: Ce soluții virtuale adoptă dezvoltatorii pentru închirierea spațiilor de birouri

Parteneriat: Ce soluții virtuale adoptă dezvoltatorii pentru închirierea spațiilor de birouri
Publicat: 18/02/2021, 12:32

One United Properties și Bright Spaces lansează astăzi platforma interactivă de prezentare și închiriere digitală pentru One Tower, clădirea construită și deținută de One în zona Floreasca.

Cu o suprafață totală închiriabilă de 24.000 mp, One Tower poate fi acum vizualizată prin tururi virtuale, prin soluția implementată de Bright Spaces pentru One United Properties, care permite:

  • Opțiuni de fit-out diferite, în funcție de nevoile specifice ale fiecărei echipe, pentru fiecare etaj complet disponibil spre închiriere
  • Vizualizarea principalelor puncte de interes din jurul clădirilor (restaurante, școli, cafenele) și accesul la principalele mijloace de transport în comun din zonă
  • Vizualizarea caracteristicilor tehnice, a accesibilității și a certificărilor clădirilor într-un singur punct central de informare
  • Eficientizarea procesului de luare a deciziilor prin programarea vizitelor în spații și solicitarea de oferte personalizate online, conform disponibilității afișate în timp real
  • Prezentarea clădirilor și a spațiilor înconjurătoare în format video și foto

”Ne bucurăm că avem ocazia să colaborăm și să demonstrăm încă o dată hotărârea noastră de a transforma procesele de leasing ale spațiilor de birouri la nivel local, european și apoi global”, spune Bogdan Nicoară, CEO & Cofondator Bright Spaces.

În plus, platforma oferă pentru dezvoltator și un sistem de maagement al spațiilor de birouri, parcări și spații de depozitare și facilitează comunicarea cu potențialii clienți sau agenții implicați în procesul de închiriere, în același timp reducând procesele manuale ale departamentului de leasing și crescând numărul de lead-uri calificate.

Suntem primul dezvoltator cu portofoliu office care digitalizează integral procesul de vizualizare și închiriere, astfel că soluțiile oferite cu ajutorul Bright Spaces răspund perfect nevoilor actuale ale clienților – Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Clădirea de birouri One Tower face parte din proiectul mixt One Floreasca City, un proiect imobiliar de referință, cu o arhitectură urbană modernă și un design contemporan. Prima dezvoltare durabilă mixtă din România, One Floreasca City oferă prin componenta sa office o suprafață închiriabilă de 24.000 mp, dotați după ultimele tehnologii.

Clădirea de birouri One Tower deține cea mai performantă pre-certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum și este pregătită să fie certificată WELL HEALTH AND SAFETY, fiind una dintre primele clădiri sănătoase (”healthy building”) din România. Dezvoltatorul One United Properties se află în proces de certificare WELL HEALTH AND SAFETY pentru toate clădirile sale de birouri.

One United Properties își dovedește încă o dată, prin acest parteneriat, orientarea către inovație și sustenabilitate, prin adoptarea unei soluții moderne și sigure atât în contextul provocat de pandemie, cât și pentru mediul înconjurător. Pentru Bright Spaces, colaborarea cu dezvoltatorul reafirmă nevoia de redefinire prin tehnologie a  experienței de vizualizare și închiriere și contribuie la afirmarea pe plan internațional.

Spațiile disponibile din One Tower pot fi vizualizate online, într-un mediu 3D, pe https://office.One.ro.

BRIGHT SPACES este un startup proptech, românesc, ce oferă o soluție digitală completă de prezentare și ofertare a clădirilor de birouri și a spațiilor disponibile, prin vizualizări în mediu 3D, și diferite module de automatizare, optimizare și digitalizare a acțiunilor specifice procesului de închiriere de spații de birouri.

ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Cu o valoare pe piață de peste un miliard euro, portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+.  Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?