Parteneriat: Ce soluții virtuale adoptă dezvoltatorii pentru închirierea spațiilor de birouri

Redactor:
Mia Popescu
Parteneriat: Ce soluții virtuale adoptă dezvoltatorii pentru închirierea spațiilor de birouri

One United Properties și Bright Spaces lansează astăzi platforma interactivă de prezentare și închiriere digitală pentru One Tower, clădirea construită și deținută de One în zona Floreasca.

Cu o suprafață totală închiriabilă de 24.000 mp, One Tower poate fi acum vizualizată prin tururi virtuale, prin soluția implementată de Bright Spaces pentru One United Properties, care permite:

  • Opțiuni de fit-out diferite, în funcție de nevoile specifice ale fiecărei echipe, pentru fiecare etaj complet disponibil spre închiriere
  • Vizualizarea principalelor puncte de interes din jurul clădirilor (restaurante, școli, cafenele) și accesul la principalele mijloace de transport în comun din zonă
  • Vizualizarea caracteristicilor tehnice, a accesibilității și a certificărilor clădirilor într-un singur punct central de informare
  • Eficientizarea procesului de luare a deciziilor prin programarea vizitelor în spații și solicitarea de oferte personalizate online, conform disponibilității afișate în timp real
  • Prezentarea clădirilor și a spațiilor înconjurătoare în format video și foto

”Ne bucurăm că avem ocazia să colaborăm și să demonstrăm încă o dată hotărârea noastră de a transforma procesele de leasing ale spațiilor de birouri la nivel local, european și apoi global”, spune Bogdan Nicoară, CEO & Cofondator Bright Spaces.

În plus, platforma oferă pentru dezvoltator și un sistem de maagement al spațiilor de birouri, parcări și spații de depozitare și facilitează comunicarea cu potențialii clienți sau agenții implicați în procesul de închiriere, în același timp reducând procesele manuale ale departamentului de leasing și crescând numărul de lead-uri calificate.

 

Suntem primul dezvoltator cu portofoliu office care digitalizează integral procesul de vizualizare și închiriere, astfel că soluțiile oferite cu ajutorul Bright Spaces răspund perfect nevoilor actuale ale clienților – Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Clădirea de birouri One Tower face parte din proiectul mixt One Floreasca City, un proiect imobiliar de referință, cu o arhitectură urbană modernă și un design contemporan. Prima dezvoltare durabilă mixtă din România, One Floreasca City oferă prin componenta sa office o suprafață închiriabilă de 24.000 mp, dotați după ultimele tehnologii.

Clădirea de birouri One Tower deține cea mai performantă pre-certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum și este pregătită să fie certificată WELL HEALTH AND SAFETY, fiind una dintre primele clădiri sănătoase (”healthy building”) din România. Dezvoltatorul One United Properties se află în proces de certificare WELL HEALTH AND SAFETY pentru toate clădirile sale de birouri.

One United Properties își dovedește încă o dată, prin acest parteneriat, orientarea către inovație și sustenabilitate, prin adoptarea unei soluții moderne și sigure atât în contextul provocat de pandemie, cât și pentru mediul înconjurător. Pentru Bright Spaces, colaborarea cu dezvoltatorul reafirmă nevoia de redefinire prin tehnologie a  experienței de vizualizare și închiriere și contribuie la afirmarea pe plan internațional.

Spațiile disponibile din One Tower pot fi vizualizate online, într-un mediu 3D, pe https://office.One.ro.

BRIGHT SPACES este un startup proptech, românesc, ce oferă o soluție digitală completă de prezentare și ofertare a clădirilor de birouri și a spațiilor disponibile, prin vizualizări în mediu 3D, și diferite module de automatizare, optimizare și digitalizare a acțiunilor specifice procesului de închiriere de spații de birouri.

ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Cu o valoare pe piață de peste un miliard euro, portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+.  Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu.

 

 

Toni Petrea, OUT de la FCSB. Becali a confirmat decizia în plin play-off: "Fără nicio...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Bianca Drăgușanu, LOVITURĂ pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Daria Radionova: ”Toți cei...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
Cum vor fi EVALUAŢI profesorii de către elevi?! Noutate URIAŞĂ în învăţământ!
Cine este Armin Laschet? Politicianul care pleacă cu prima şansă să o înlocuiescă pe Angela...
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Masoneria din România are un nou Mare Maestru. Noua conducere, aleasă „în mod statutar, eliminându-i...
Prima reacţie despre sarcina de la Survivor: 'Nu m-am gândit că
Planul DIABOLIC al lui Elon Musk prin care amenință întreaga omenire. L-a ținut ASCUNS până...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Florin Cîțu, despre gestul nesocotit al Andreei Moldovan: „Nu putem să ne batem joc de...
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Culiță Sterp a dispărut de la ”Survivor România”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Faimosul....
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în două ţări europene
Inchide