Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Scorpionii au parte de surprize în viața sentimentală

Publicat: 24/09/2021, 00:00
Actualizat: 24/09/2021, 00:01

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Taur și se întâlnește aici cu planeta surprizelor, Uranus, aflat în retrogradare, și încă în opoziție cu planeta iubirii, Venus, din zodia Scorpion. Contextul prevestește și astăzi surprize neașteptate în plan financiar și sentimental, dar vine și cu o nevoie mai are de schimbare și de independență, de libertate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Încearcă să nu te avânți nici astăzi în investiții sau decizii financiare care implică un grad mare de risc sau o sumă prea mare de bani. Pot veni oportunități de creștere a veniturilor, însă atenție la ofertele prietenilor sau ale celor în care ai încredere. Tocmai acestea te pot dezamăgi. Evită să cheltuiești bani de plăcere sau pentru micile tale plăceri.

Horoscop zilnic Taur

Este multă agitație în viața ta personală și resimți din plin nevoia de independență și libertate, iar un partener gelos te poate sufoca acum și poți intra mai ușor în conflicte cu acesta. Oricum, azi îți sare țandăra din orice și asta pentru că ești mai sensibil. Vei face eforturi considerabile să rămâi calm și liniștit, dar abia către seară vei reuși.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi ar trebui să acorzi mai multă atenție odihnei și să nu te mai frămânți din orice. Ai mai multă atenție la afecțiuni mai vechi care se pot manifesta astăzi și-ți pot crea stări anxioase. Pe de altă parte, ți se clarifică multe situații în minte și poți lămuri inclusiv o problemă partenerială ai veche care te-a tot frământat în ultimul timp, însă nu va fi rezultatul, decizia finală acum.

Horoscop zilnic Rac

Posibil ca astăzi să-ți pui la punct prietenii. Te-ai cam săturat să fii acolo pentru toți, dar reciproca să nu fie valabilă sau ceilalți să profite de atenția ta prea mult. Pe de altă parte, este nevoie de mai multă responsabilitate în investițiile financiare pe care le faci într-un proiect de grup. Poți avea planuri mari de viitor, dar resurse instabile.

Horoscop zilnic Leu

Astăzi poate fi o zi tensionată în plan profesional. Pot apărea schimbări care să te bulverseze, cerințe noi care să te enerveze și poți fi mai conflictual cu superiorii. Sfatul meu este să încerci să te adaptezi din mers oricărei situații neprevăzute. Dă dovadă de originalitate și lasă-ți spiritul competitiv să se afirme, mai ales dacă știi că ai un obiectiv clar de atins.

Horoscop zilnic Fecioară

Poți intra foarte ușor în conflicte de opinii cu cei din jur și poți fi surprins să vezi ce viziune și mentalitate au unele persoane în care tu îți puneai baza. S-ar putea să ai parte de conflicte și cu colegii sau să fie vorba de conflicte între simțul datoriei și conștiința ta. Unii nativi pot primi vești surprinzătoare și neașteptate din străinătate sau legate de un curs.

Horoscop zilnic Balanță

Azi fii mai atent la tot ce ține de clauze contractuale, la acte, la termeni și condiții pentru că se pot pierde bani și bunuri materiale din neatenție combinată cu agitație. Totodată, ai grijă să nu te autosabotezi în privința cheltuielilor, mai ales dacă le faci de dragul altora. Profită de energia zilei și reconectează-te la partenerul de viață, evitând discuțiile despre bani.

Horoscop zilnic Scorpion

Nici astăzi nu este o zi ușoară în cuplu și este posibil ca acolo unde situația este fragilă să apară o ruptură, nu definitivă, dar dură. Trebuie să înțelegi că și celălalt are nevoie de libertatea lui și să nu încerci să-l acaparezi. Profesional, va trebui să ai mare grijă la relația cu colaboratorii și partenerii de business pentru că pot apărea discuții care să aducă finaluri și încheierea unor asocieri, a unor contracte.

Horoscop zilnic Săgetător

Fă tot posibilul să nu te implici în conflicte cu colegii. Este mult stres la locul de muncă, sunt nemulțumiri legate de schimbări și dorința de a lăsa totul în spate poate încolți în mintea ta, însă nu te grăbi în astfel de decizii deocamdată. Pe de altă parte, ai mai multă grijă la starea ta de sănătate și odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Capricorn

Se întrevăd momente pasionale în cuplu și viața sentimentală poate cunoaște un refresh, însă și o schimbare radicală, depinde de tine cum gestionezi situațiile neprevăzute care apar. În continuare, pentru unii nativi rămâne valabil aspectul unei atracții bruște, poate chiar o dragoste la prima vedere.

Horoscop zilnic Vărsător

Relațiile cu familia nu se îmbunătățesc de la sine și ar trebui să faci un efort de înțelegere, să dai dovadă de mai multă îngăduință, mai ales cu părinții. În plus, în relația cu partenerul de viață, ține cont că fiecare are nevoie de spațiul lui intim, de libertatea lui, așa că ar fi bine să îi oferi mai multă independență și să nu-l sufoci cu atenția ta.

Horoscop zilnic Pești

Azi ai mai mult curaj să-ți exprimi sentimentele și trăirile, însă ai grijă că ceea ce spui poate fi interpretat greșit. Unii nativi pot avea conflicte serioase în relațiile nou începute. Pe de altă parte, cauți răspunsuri la situațiile cu care te confrunți și te implici în fel și fel de dialoguri bizare. Ai nevoie să fii și tu ascultat, dar destăinuie-te doar unei persoane de încredere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Matei Dima, la un pas de căsătorie. Bromania are planuri mari
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Temperaturile ridicate cresc prețul mâncării, constată un studiu