Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2021
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 01/11/2021, 10:42

Horoscopul lunii noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În luna noiembrie 2021 ne aflăm sub energia lui Marte, care tocmai a intrat în Scorpion, tot aici unde se află deja și Soarele și unde va intra și Mercur, în perioada 6 – 24 noiembrie. Luna nu va fi una deloc ușoară, dat fiind că aceste planeta vor face aspecte tensionate cu planeta restricțiilor, Saturn din zodia Vărsător, dar și cu planeta schimbărilor bruște, Uranus, aflat în retrogradare în zodia Taur, contexte care ne aduc limkitări, obstacole, frustrări și situații neprevăzute.

Pe data de 4 noiembrie avem parte de Lună Nouă în zodia Scorpion, moment care vine cu surprize și noi începuturi, iar pe data de 19 noiembrie avem parte de Lună Plină și Eclipsă de Lună în Taur, eveniment ce aduce răsturnări de situație și încheierea unor capitole în viața noastră.

Totodată, Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în Capricorn pe data de 6 noiembrie și ne va cere mai multă seriozitate și responsabilitate vizavi de zone sentimentală, dar și de modul în care ne administrăm finanțele. Venus va retrograda luna viitoare în Capricorn și ne va pune mult la încercare din aceste puncte de vedere, de aceea este de preferat să dăm dovadă de maturitate încă de acum, mai ales că va părăsi Capricornul abia pe 6 martie 2022. Parte mai plăcută a lunii noiembrie începe abia după data de 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetător și ne va aduce un plus de optimism și entuziasm.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Este o lună importantă pentru tine din punct de vedere sentimental. Dacă ești într- relație de lungă durată, te bucuri de mai multă intensitate în viața intimă și poți discuta despre oficializarea acesteia, iar dacă ești singur poți fi atras de persoane care au funcții înalte sau oficiale, însă fii cu băgare de seamă pe cine alegi pentru că totul se poate transforma într-o aventură sau ulterior poți avea parte de unele deziluzii.

Carieră și Bani

Luna aceasta va trebui să ai mai multă grijă la cum îți administrezi finanțele, fie că sunt banii din salariu, fie că sunt banii la comun cu alții, de exemplu cu partenerul. Pot apărea cheltuieli, dezechilibre și surprize neașteptate legate de salarizare, de câștigurile tale. Profesional este o perioadă în care dorința de afirmare este mai mare și s-ar putea să primești și oportunități în acest sens.

Sănătate

Încearcă să te eliberezi de tot ce este toxic pentru tine, fie că este vorba de obiceiuri, de vicii sau de persoane. Încearcă să nu-ți consumi energia și resursele pentru orice și oricine și caută să faci mai multă mișcare și să începi un stil de viață mai sănătos, preocupându-te mai mult de emoțiile tale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Taur

Dragoste

Este momentul să faci o schimbare radicală în viața ta, atât personală, cât și sentimentală. S-ar putea ca mulți nativi să pună punct unei relații care nu-i mai reprezintă și în care conflictele nu mai pot fi aplanate, în timp ce alți nativi să se preocupe intens de consolidarea poveștii de iubire în care se află. Oricum, tensiunile în cuplu nu sunt excluse. Cei singuri pot avea mai multe ocazii să înceapă o nouă poveste în perioada aceasta.

Carieră și Bani

Luna noiembrie îți poate aduce noi contracte de colaborare, însă ai grjă și la actualele parteneriate care pot întâmpina unele probleme. Încearcă să nu devii prea impunător cu ceilalți. Financiar, îți poți îmbunătăți veniturile din colaborări, dar ai grijă și la tendința de a cheltui prea mult și iresponsabil.

Sănătate

Cele două lunații din noiembrie, cu precădere Eclipsa de Lună, dat fiind că este în zodia ta, va fi puternic resimțită prin stări de agitație și oboseală, așa că asigură-te că te odihnești corespunzător și te hidratezi suficient.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Dacă ai avut parte de o perioadă mai delicată în relația cu partenerul, luna aceasta lucrurile se mai liniștesc și puteți ajunge mai ușor la un acord și puteți lămuri neînțelegerile. În schimb, dacă ești singur, s-ar putea să ai tendința să repeți aceleași greșeli și să intri în relații bazate pe același tipar și cel mai probabil nu vor trece de stadiul de aventură pasională.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional, va fi o lună grea, cu multe încercări și momente de epuizare, momente în care vei simți că nu mai faci față și nu este exclus să te gândești chiar și la o schimbare a jobului, mai ales dacă ești nemulțumit și din punct de vedere financiar.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea ta de sănătate, mai ales în preajma Eclipsei de Lună care poate veni cu epuizare fizică și psihică și cu reactivarea unor afecțiuni mai vechi sau chiar cronice. Tendința de a munci prea mult poate fi vinovată de multe neplăceri legate de sănătate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Rac

Dragoste

Luna aceasta vine că trăiri sentimentale intense, însă ai grijă dacă ești parte a unui cuplu pentru că ai tendința de a deveni pea gelos și suspicios cu partenerul și poți da naștere conflictelor. Pentru nativii singuri, pofta de flirt se activează puternic și pot cuceri, poyt începe noi povești de iubire, însă există riscul să fie dezamăgiți ulteriori, deci mare grijă!

Carieră și Bani

Ești foarte creativ și simțul artistic te poate scoate în față. Oricum, îți dorești să muncești cu plăcere și dacă nu ești pe deplin mulțumit de ceea ce faci acum, te poți gândi serios la schimbarea direcției profesionale. Unii nativi pot face meserie dintr-un hobby. Din punct de vedere financiar, evită pe câ posibil să faci speculații!

Sănătate

Eclipsa de Lună, dar și Luna Nouă pot fi momente pe care le resimți mai intens la nivel emoțional, dat fiind cp Luna te guvernează. Odihnește-te mai mult în aceste zile și ai grijă la tendința de a reveni la o dependență.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Leu

Dragoste

Noiembrie este o lună tensionată în relațiile de familie și cuplu și nu este exclus să te afli chiar tu la mijloc între părinți și partener și să terbuiască să aplanezi conflictul. Unii nativi pot fi stresați cu o mutare. Pe de altă parte, cei căsătoriți pot fi copleșiți de îndatoririle gospodărești și dacă nu găsesc sprijin în partener, din nou, poate fi un motiv de tensiune. Situația se va îmbnătăți după 22 noiembrie în plan sentimental și tot atunci și cei singuri pot spera la noi povești de iubire, însă grijă mare la repetarea unor tipare vechi și toxice.

Carieră și Bani

Venus în tranzit prin casa muncii te va stimula să muncești de plăcere, să te dedici acelor activități care te fac fericit, iar dacă la locul de muncă nu faci ceea ce faci cu bucurie, s-ar putea ca Eclipsa de Lună din sectorul carierei să te facă să iei o decizie radicală sau pur și simplu să aducă une eveniment care răstoarnă o situație profesională.

Sănătate

Profită de perioada cu Venus în mers direct prin Capricorn pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață, pentru a avea mai multă grijă de sănătatea ta pentru că ulterior, când va retrograda s-ar putea să ai parte de unele neplăceri.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Cu Venus în Capricorn te bucuri de un farmec aparte și te faci ușor plăcut, dar mai ales poți cuceri pe cine-ți dorești, însă ai grijă la noile relații începute acum pentru că s-ar putea ca ulterior să fii dezamăgit, când Venus va retrograda. Pe de altă parte, în cuplu poți discuta cu partenerul despre posibilitatea de a vă întemeia o familie sau de a o crește pe actuala. Oricum interesul pentru cămin va fi crescut către finele lunii.

Carieră și Bani

Luna noiembrie poate veni cu o analiză foarte serioasă a locului de muncă și chiar cu decizii importante în privința aceasta. S-ar putea să spui direct ceea ce gândești, să devii mai conflictual cu cei din jur și mult pea dur, sarcastic în exprimare. Unii nativi pot fi forțați să învețe ceva nou pentru a putea profesa în continuare sau poate să dea un examen.

Sănătate

Ai mai multă grijă la stres pentru că tendința ta este de a te enerva ușor și din orice în perioada aceasta. Odihnește-te, relaxează-te și plimbă-te mai mult. Ai grijă mai multă la deplasări pentru că îți poți pierde concentrarea și poți fi prea agitat, mai ales în preajma momentelor de Luna Nouă și la Eclipsa de Lună.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Se anunță o lună destul de tensionată în relațiile de cuplu și nu este exclus ca certurile să plece de la bani, fidelitate sau creșterea copiilor. Încearcă pe cât posibil să nu duci lucrurile la aextrem pentru că Eclipsa de Lună poate aduce răsturnări de situație, secrete și lucruri ascunse la suprafață, care pe un fond vulnerabil pot încheia o relație.

Carieră și Bani

Deși ai șanse să-ți crești veniturile, ai mai multă grijă la cum îți administrezi finanțele luna aceasta pentru că există riscul unui dezechilibru majpr sau poate chiar riscul de a pierde bani. Nu risca și nu face speculații financiare! Din punct de vedere profesional, pot apărea noi modalități de creștere a veniturilor sau poate fi vorba de o schimbare a locului de muncă pentru unul cu un salariu mai mare.

Sănătate

Nu se întrvăd probleme de sănătate, dar ai tendința de a fi mai trist, tendința de a te simți nefericit și nimic din jurul tău nu te bucură cu adevărat. Ai grijă la activarea unor dependențe și vicii în preajma Eclipsei de Lună, când stările emoționale pot fi copleșitoare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Cu atât de multe planete în zodia ta, ai grijă la tentința de a te preocupa doar de tine și atât, ignorând semnalele partenerului. Sunt și cazuri în care nativii exagerează cu autoritatea sau devin geloși. Nu sunt excluse tensiuni în cuplu, mai ales că Eclipsa de Lună poate aduce o răsturnare neașteptată de situație în relația cu partenerul de viață și o despărțire nu este exclusă.

Carieră și Bani

Aceeași atitudine dominatoare și posesivă o poți manifesta și în relațiile profesionale și te poți aștepta la tensiuni cu colaboratorii și chiar încheierea unor contracte, iar un moment de apogeu poate fi, de asemenea, Eclipsa de Lună. Ambițiile tale pot fi prea mari și îți pot aduce probleme. Financiar, crește tendința de a cheltui către finele lunii.

Sănătate

Poți profita de toate tranzitele prin zodia ta pentru a-ți schimba stilul de viață, pentru a renunța la niște obiceiuri care nu-ți fac bine. Odihnește-te mai mult pentru că nu simți acum, dat fiind că ai un surplus de energie, dar suprasolicitarea te poate afecta mai târziu. În plus, poți fi mai agitat și mai nervos luna aceasta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

În cea mai mare parte a lunii vei prefera să stai retras și să analizezi situațiile cu care te confrunți sau, pe de altă parte, vei prefera relațiile ascunse, secrete. Dacă ești parte a unui cuplu, evită infidelitățile și secretele pentru că se pot afla. Situația se va mai îmbunătăți către finele lunii, când Soarele și Mercur vor intra în zodia ta.

Carieră și Bani

Profesional și fnanciar s-ar putea să apară schimbări. Nu este exclus ca unii nativi să renunțe la un loc de muncă în preajma Eclipsei de Lună sau să aibă parte de situații mult prea tensionate și solicitante care să-i determine să ia decizii radicale. Pot avea parte și de unele câștiguri financiare. Pe de altă parte, nativii care au afaceri personale sunyt sfătuiți să aibă mai multă grijă la relația cu angajații și asociații pentru că pot fi trădați și jucați pe la spate.

Sănătate

Eclipsa de Lună poate fi importantă pentru tine pentru că în urma trăirilor și evenimentelor petrecute te poate determina să-și schimbi radical stilul de viață. Ai nevoie de mai multă odihnă și atenție acordată sănătății, mai ales dacă te știi cu afecțiuni cronice sau afecțiuni mai vechi netratate sau tratate necorespunzător.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Venus ca intra chiar în zodia ta și te va ajuta să te bucuri de mai mult sex-appel și dorința de a flirta va crește. Poți începe noi relații, dar ai grijă la persoanele de care te îndrăgostești pentru ca mai târziu, când Venus va retrograda, să nu fii dezamăgit. Eclipsa de Lună poate aduce o schimbare neașteptată în viața ta sentimentală, indiferent că ești singur sau parte a unui cuplu. Evită să faci ochi dulci prietenilor!

Carieră și Bani

Luna Nouă din Scorpion te susține să întri în noi cercuri sociale, să-ți faci noi cunoștințe și chiar să demarezi proiecte de viitor. Ești dornic de afirmare și recunoașterea meritelor, dar ai grijă la investițiile pe care le faci pentru a nu pierde bani. De asemenea, nu exagera nici cu cheltuielile!

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Posibil ca după 22 noiembrie, când Mercur și Soarele vor intra în sectorul sănătății tale, să-ți dai seama că unele afecțiuni cronice sau mai vechi necesită mai mare atenție.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Luna acaesta pot să apară conflicte în cuplu din cauza impunerilor și a autorității necontrolate, fie a ta, fie a partenerului. Eclipsa de Lună poate aduce probleme și tensiuni în familie. Pe de altă parte, vor fi și cupluri în care se discută despre oficializarea relației, iar cei singuri, abia către finele lunii au șanse să cunoască pe cineva și să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Carieră și Bani

Sectorul carierei tale este plin de planete și s-ar putea ca luna aceasta să fie și tensiuni mai mari, agitație, stres și decizii radicale, dar și ocazii de afirmare și progres. Poți avea parte de o nouă etapă profesională, odată cu Luna Nouă și asta poate aduce chiar și o nouă direcție în cariera ta.

Sănătate

În preajma Eclipsei de Lună nu te vei simți în apele tale și s-ar putea ca emoțional să te simți dezechilibrat și să ai parte de trăiri neașteptate și poate chiar neexperimentate până acum. Pe de altă parte, profită de Venus în mers direct pentru a te preocupa de afecțiunile cronice și pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate, pentru că ulterior, pe retrogradare, s-ar putea să ai parte de unele neplăceri.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Pești

Dragoste

S-ar putea să treci prin tot soiul de dileme sentimentale și chiar să ai parte de schimbări și situații surprinzătoare cu impact asupra zonei afective. Poți afla vești sau poți purta mesaje care să te destabilizeze sau poți să-ți schimbi radicale niște principii și convingeri în dragoste. Cei care au relații la distanță pot avea parte de tensiuni și rupturi bruște.

Carieră și Bani

S-ar putea să fii mai mult pe drumuri mare parte din luna noiembrie. În primele trei săptămâni se întrevăd discuții tensionate și probleme ce țin de latura juridică, iar unii nativi pot da un examen, pot susține un interviu, o ședință, un discurs important. Ultima săptămână din lună este mai favorabilă carierei și semnării unor noi contracte profesionale. Financiar, este nevoie de mai multă atenție la bani pentru că pot apărea pierderi bruște și destabilizări de moment.

Sănătate

Eclipsa de Lună poate fi un moment mai delicat și ar trebui să te odihnești corespunzător și să fii atent la deplasări pentru că poți fi mai agitat și mai neatent. De asemenea, stările interioare sunt cele care pot declanșa afecțiuni cronice sau frici, anxietăți, de aceea ar trebui să te preocupi de ierarea și împăcarea cu trecutul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...