Horoscop săptămâna 13 – 19 iunie 2022. Gemenii pot încheia o relație toxică

Horoscop săptămâna 13 - 19 iunie 2022. Gemenii pot încheia o relație toxică
Horoscop săptămâna 13 - 19 iunie 2022 / Sursă Foto: Pixabay
Publicat: 12/06/2022, 09:30

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 iunie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 13 – 19 iunie 2022 vine cu evenimente schimbări de principii, percepții și mentalități.

Săptămâna 13 – 19 iunie 2022 se remarcă prin reîntoarcerea lui Mercur în zodia Gemeni, zodia sa de domiciliu, pe care o va tranzita până pe 5 iulie. Mercur a retrogradat aici între 10 – 23 mai, prin urmare acum va aduce clarificări a ceea ce am trăit și gândit în aceea perioadă. Mintea se va limpezi și vom lua decizii bune.

Următorul eveniment astrologic important al săptămânii este Lună Plină în Săgetător, care se va petrece pe data de 14 iunie, și care ne susține să culegem roadele a ceea ce am sădit în urmă cu două săptămâni sau în urmă cu jumătate de an, atunci când a avut loc Luna Nouă în Săgetător. De asemenea, ne cere să ne schimbăm filozofiile de viață și convingerile, sistemele de valori care ne țin pe loc și ne înfrânează procesul de evoluție spirituală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 13 – 19 iunie 2022

Mintea ți se limpezește și ai toate șansele să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare. Poți înțelege mai bine lucrurile care s-au petrecut în viața ta în ultima perioadă și reușești să lămurești neînțelegerile avute. Unii nativii pot culege roadele unor negocieri sau a ceea ce au învățat, în timp ce alți nativi pot obține o diplomă.

Horoscop săptămânal Taur: 13 – 19 iunie 2022

Săptămâna aceasta este bună să rezolvi niște situații financiare cu care te-ai confruntat și să vezi mai clar ce este de făcut pentru a-ți îmbunătăți veniturile. Poți culege roadele unei investiții și îți poți schimba la raportarea la modul în care îți folosești propriile resurse pentru a câștiga bani. Nu este exclus ca unii nativi să iasă din relații toxice sau ascunse.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 – 19 iunie 2022

Te bucuri de reîntoarcerea lui Mercur în zodia ta pentru că îți oferă claritate mentală și ocazia de a scăpa de confuzia ultimei perioade. Îți reiei bucuria de a comunica și a interacționa cu cei din jur. Pe de altă parte, în cuplu vei resimti o stare de nesiguranță și s-ar putea să faci niște schimbări majore, inclusiv sa rupi o relație.

Horoscop săptămânal Rac: 13 – 19 iunie 2022

Poți avea niște conștientizări importante legate de trecut și poți decide cine mai merită să rămână în viața ta și cine nu. Pe de altă parte, este o săptămână care poate aduce schimbări legate de locul de muncă, dar și de stilul de viață, unele voite, altele necesare pentru îmbunătățirea sănătății.

Horoscop săptămânal Leu: 13 – 19 iunie 2022

Contextul astrologic al săptămânii te stimulează să devii mai sociabil, să ieși la evenimente și să te reîntâlnești cu prieteni. Poți avea niște conștientizări importante legate de viața sentimentală sau îți dai seama că este nevoie să îți schimbi modul în care îți exprimi sentimentele față de cei dragi.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 – 19 iunie 2022

Vei reuși să vezi cu mai multă claritate și chiar cu mai mult optimism o situație profesională cu care te-ai confruntat. Unii nativi pot lua decizii importante legate de carieră. Pe de altă parte, cei care își doresc să se afirme au toate șansele să o facă. Nu este exclus ca unele Fecioare să-și schimbe domiciliul în urma unei oferte de muncă primite.

Horoscop săptămânal Balanță: 13 – 19 iunie 2022

Este o perioadă în care poți relua un curs abandonat sau o deplasare, o delegație amânată. Sunt nativi care susțin un examen pe care nu l-au promovat. Luna Plină din Săgetător îți cere să îți schimbi modul în care comunici cu cei din jur, să fii mai atent la ce îți transmit aceștia și nu doar să te mulțumești să-i auzi.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 – 19 iunie 2022

Săptămâna aceasta poți culege roadele muncii tale și poți avea momente de conștientizare în care realizezi ce schimbări trebuie să faci pentru a-ți crește veniturile. Poate fi vorba de o schimbare în modul de a-ți administra banii. În cuplu se pot lămuri neînțelegeri și suspiciuni legate de partener.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 – 19 iunie 2022

Tu ai parte de o Lună Plină care se petrece în zodia ta și care vine cu schimbări în plan personal și relațional. Este o perioadă bună să-ți dai seama care îți sunt nevoile emoționale reale. În plus, Mercur revenit în Gemeni te susține să comunici cu partenerul și să lămurești neînțelegerile din ultima perioadă. Nu este exclus să iei niște decizii radicale vizavi de viața de cuplu.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 – 19 iunie 2022

Săptămâna începe cu o stare de oboseală accentuată și cu nevoia de a sta mai retras și de a face o autoanaliză. S-ar putea să resimți o stare de neliniște și agitație interioară și tot acest context să te stimuleze să faci niște schimbări radicale în stilul de viață, în rutina zilnică și legate de locul de muncă, de program și de felul în care îți desfășori sarcinile.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 – 19 iunie 2022

Ai ocazia să-ți clarifici niște sentimente și să înțelegi mai clar ce simte partenerul pentru tine și în ce direcție evoluează povestea voastră de dragoste. Dacă ești părinte, poți lua niște decizii legate de educația copiilor. Pe de altă parte, dacă ai fost dezamăgit de prieteni, acele relații s-ar putea să le închei.

Horoscop săptămânal Pești: 13 – 19 iunie 2022

Încearcă în perioada următoare să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia pentru că ai șanse să ajungi la o cale de mijloc în privința unor situații gospodărești sau legate de bunuri patrimoniale. Luna Plină din Săgetător vine cu schimbări și instabilitate în sectorul profesional și s-ar putea să fii confuz în privința unei decizii pe care trebuie să o iei în carieră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Câți dintre români recunosc că traversează strada neregulamentar?