Horoscop săptămâna 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii pot avea parte de surprize neașteptate

Horoscop săptămâna 24 - 30 mai 2021. Săgetătorii pot avea parte de surprize neașteptate
Horoscop săptămânal / Sursă FOTO: Shutterstock - Ilustrativ
Publicat: 23/05/2021, 21:22

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 24 – 30 mai 2021 poate aduce o serie de surprize neașteptate și răsturnări de situație în diferite domenii din viața noastră.

Săptămâna 24 – 30 mai 2021 se remarcă prin Luna Plină însoțită de o Eclipsă de Lună care se petrece în zodia Săgetător și care poate aduce unele surprize neașteptate în viața noastră. În principiu, evenimentul astrologic ne cere să renunțăm la vechi tipare de gândire, la convingeri greșite și prejudecăți și să evoluăm spiritual.

Întreaga săptămână stă sub semnul confuziei, dat fiind că în primele zile se resimte din plin careul dintre Mercur și Neptun, iar apoi se formează careul dintre același Neptun din Pești și Venus, planeta iubirii și a banilor, din Gemeni. Acest ultim careu aduce multă neclaritate în viața sentimentală și o tendință de a ne idealiza partenerul, motiv pentru care cei singuri nu ar trebui să înceapă acum noi relații. De asemenea, și din punct de vedere financiar este multă confuzie și ar trebui evitate speculațiile.

Duminică, Mercur, planeta comunicării, va intra în retrogradare în zodia Gemeni, și chiar dacă impactul va fi mai puternic săptămâna viitoare, deja se va resimți influența sa. Cu Mercur retrograd în Gemeni va trebui să ne reevaluăm ideile și raționamentele, modul în care comunicăm și vom resimți o mai mare nevoie de dialog interior, de introspecție, de reconectare la lumea noastră interioară.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar acest careu de acum poate aduce discuții din trecut în cuplu sau chiar poate întoarce în viața ta foști parteneri, cel puțin amintiri. Încearcă să nu ai așteptări prea mari de la partenerul de viață. Dacă ești singur, evită să întri în noi relații pentru că s-ar putea să idealizezi prea mult partenerul și să nu mai vezi realitatea.

Carieră și Bani

Este o perioadă care te poate stimula să înveți lucruri noi, să te reîntorci la un curs abandonat, să reiei niște seminarii. Pe de altă parte, cu Mercur retrograd în Gemeni, evită negocierile și fii mai atent la comunicare, atât la ceea ce spui, cât și la ceea ce-ți spun ceilalți. Învață să asculți și nu te grăbi în luarea deciziilor importante. În weekend poți avea idei creative și te poți exprima mult mai artistic decât de obicei.

Sănătate

Neptun din casa sănătății tale este aspectat tensionat atât de Mercur, cât și de Venus, deci s-ar putea să fii nu doar confuz, dar și agitat pe interior, cu multe gânduri care-ți agită mintea. Încearcă să te odihnești mai mult.

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, face un careu cu Neptun și din această cauză s-ar putea să nu vezi deloc rațional și logic o situație legată de viața ta sentimentală. Te poți amăgi mai ușor și te poți lăsa purtat de vise și iluzii, așa că evită noile întâlniri, cu atât mai mult evită să dai curs unei atracții cu o persoană din anturaj.

Carieră și Bani

Ai mai multă grijă la cheltuieli săptămâna aceasta, mai ales la tendința de a arunca bani pe lucruri nesemnificative și neimportante. Ține cont că Venus face careu cu Neptun și poți fi foarte confuz la capitolul financiar și, în plus, tot aici va retrograda și Mercur, deci va urma o perioadă în care câștigurile tale intră sub lupă. Va trebui să-ți reanalizezi nu doar modul în care-ți câștigi banii, ci să-ți revizuiești și modul în care îi administrezi.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este foarte probabil ca în preajma Eclipsei de Lună din Săgetător să activezi niște frici și angoase, poate teama de a pierde ceva sau pe cineva, frica de a fi sărac, și acestea să te macine mai mult. Ai grijă la cun îți conservi energia în prima parte a săptămânii.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător se petrec chiar în sectorul relațiilor tale și este posibil să ai parte de surprize, de evenimente neașteptate în cuplu, posibil chiar și rupturi, însă acestea s-ar putea să nu fie definitive. Venus din zodia ta este tensionată de Neptun, deci s-ar putea să nu vezi deloc clar o situație sentimentală acum, iar dacă ești singur evită să intri în noi relații.

Carieră și Bani

Întreaga săptămână stă sub semnul unei puternice confuzii profesionale. Probabil nu știi ce decizie să iei în legătură cu cariera ta, cu o ofertă sosită. Dacă nu ai nimic de pierdut, atunci fă pasul. Dacă ai așteptat de multă vreme să faci o schimbare, acum poți avea curaj, însă nu este cea mai bună perioadă pentru astfel de decizii dat fiind că Mercur va retrograda în zodia ta și va pune multă presiune pe gândurile tale. Ține cont că un contract semnat în perioada de retrogradare a lui mercur nu va fi de durată, deci poate ar fi mai bine să nu te grăbești.

Sănătate

Este o perioadă agitată, stresantă care nu este exclus să-ți aducă inclusiv insomnii. Profită de perioada în care Mercur retropgradează pentru a-ți reanaliza viața personală, starea de sănătate și vezi ce îmbunătățiri poți aduce.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Este o perioadă în care amintirile și trecutul pot fi mai prezente ca niciodată și s-ar putea ca unele suferințe, nemulțumiri și deziluzii sentimentale să fie resimțite mai puternic acum. Mercur retrograd în Gemeni îți cere să lași în spate trecutul și să vindeci ceea ce a fost.

Carieră și Bani

Eclipsa de Lună din Săgetător se petrece în casa muncii și s-ar putea să vină cu unele surprize, evenimente neașteptate menite să te facă să conștientizezi care este și dacă este locul tău în acest context profesional. Este nevoie să vii cu schimbări de atitudine și de principii, de mentalități dacă vrei ca lucrurile să meargă bine la locul de muncă și să fii mai eficient.

Sănătate

Axa sănătății tale este putrenic activată acum de contextul astrologic și ți se cere mai multă atenție acordată sănătății, mai multă odihnă în primul rând, dar și responsabilitate. Fă schimbări în stilul de viață, vino cu îmbunătățiri în rutina zilnică. În plus, s-ar putea ca unele vicii, anxietăți și temeri, atacuri de panică să revină în viața ta. Este momentul să vindeci și să lași în spate ceea ce-ți face rău.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Eclipsa de Lună din Săgetător se petrece chiar în sectorul iubirii tale și te poate face să fii mult mai afectuos cu persoana iubită, mult mai declarativ cu sentimentele tale, inclusiv cu copiii, dacă ești părinte. Atebție la tendința de a pune prea mult preț pe ceea ce spun prietenii și de a căuta aprecierile acestora. Mercur va retrograda aici și vei face curețenie serioasă în anturaj în perioada următoare.

Carieră și Bani

Tot Mercur retrograd în Gemeni este responsabil cu reevaluarea și revizuirea unor proiecte în care ești implicat. Mulți nativi se desprind de asociați. Oricum trebuie să învețe să nu mai aștepte validarea altora dacă-și doresc încredere mai multă în ei înșiși. Este o perioadă în care creativitatea poate fi scoasă la suprafață, iar Leii ar trebui să profite.

Sănătate

Cum Soarele este guvernatorul tău, s-ar putea ca în perioada Lunii Pline să fii mai agitat, mai irascibil și cu greu să-ți înțelegi emoțiile și trăirile interioare. Profită și ieși din casă, întâlnește-te cu cei dragi și schimbă-ți programul astfel încât să ai mai mult timp liber.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Eclipsa de Lună din Săgetător se petrece în sectorul familiei și locuinței și s-ar putea să fie un moment de culminare a unor acțiuni care vizează acest sector de viață. Sunt posibile tensiuni cu cei dragi care să te facă să decizi că a venit momentul să te muți, însă unii nativi pot alege din proprie inițiativă să se mute cu partenerul de viață. Alte Fecioare pot renova, cumpăra o locuință.

Carieră și Bani

Faptul că ai multe planete care tranzitează sectorul carierei tale arată că acesta este un aspect important pentru tine, dar și că ai șanse de afirmare mari, mai ales că ceilalți te vor aprecia grație unor soluții cu care vii la locul de muncă. Mercur va retrogrograda aici și îți poate ridica întrebarea dacă ești pe direcția potrivită sau te poate supune unor reevaluăari ale strategiilor de avansare, de atingere a unor țeluri.

Sănătate

Cum Mercur este guvernatorul tău, s-ar putea să resimți o agitație mentală, să simți că nu ai stare și nu poți sta locului în perioada sa de retrogradare, însă stresul profesional poate fi resimți deja din această săptămână. În plus, și starea emoțională va fi apăsătoare, mai laes dacă ai situații nerezolvate din trecut pentru că Luna Plină le poate scoate la suprafață.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Eclipsa de Lună din Săgetător se petrece în sectorul comunicării și te poate susține să scoți la iveală emoții și sentimente pe care altă dată nu le-ai fi recunoscut. Vor fi nativi care vor face declarații de dragoste acum.

Carieră și Bani

Cu Mercur retrograd în zona cunoașterii și dezvoltării profesionale ai toate șansele să te reîntorci la un curs la care ai renunțat sau pur și simplu să vrei să studiezi mai mult, să cauți noi oportunități de dezvoltare. Poți căuta sfaturile unor specialiști în domeniiu dacă vrei să explorezi mai mult. Posibil ca unii nativi să primească vești din străinătate.

Sănătate

Nativii care se știu cu probleme de sănătate pot căuta acum remedii, însă în alte domenii față de cele în care au căutat până acum sau pot cere părerea mai multor specialiști pentru a vedea care este cea mai bună variantă pentru ei.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale și se află în careu cu neptun din sectorul iubirii, s-ar putea să te decizi greu în privința unei relații, dacă să o oficializezi sau nu, dacă să o începi sau să continui aventura sexuală. Cei singuri nu ar trebui să înceapă acum noi relații pentru că este confuzie multă și pot fi dezamăgiți.

Carieră și Bani

Întreaga săptămână este dedicată aspectelor sectorului financiar și nu este exclus ca unii nativi să încheie colaborări și contracte care le consumă prea multe resurse, iar câștigurile nu sunt mulțumitoare. Cu Mercur retrograd în Gemeni este o perioadă bună pentru reevaluarea investițiilor și mulți Scorpioni pot descoperi care le sunt pierderile.

Sănătate

Dincolo de reevaluarea vieții intime, poate chiar a unor probleme de natură sexuală, ar trebui să nu te lași acaparat de griji, frici și angoase și să te dedici mai mut lucrurilor care-ți fac plăcere. Dedică-ți timpul liber unor hobby-uri.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Este o perioadă bună să faci schimbări legate de modul în care te raportezi și comunici cu ceilalți, mai ales că Mercur va retrograda în sectorul relațiilor tale și îți va cere revizuirea atitudinii față de viața de cuplu. Cei singuri ar trebui să nu se grăbească să înceapă o nouă poveste de iubire pentru că este multă confuzie la mijloc deocamdată. În cazul unor nativi apare tentația de a se întoarce la cineva din trecut.

Carieră și Bani

Folosește-te de retrogradarea lui Mercur în Gemeni pentru a vedea ce contracte merită atenția ta, cu ce colaborări mergi mai departe și la care renunți. S-ar putea să simți nevoia de a renova locuința în cazul în care lucrezi de acasă.

Sănătate

Eclipsa de Lună se petrece chiar în zodia ta și poate fi un moment intens care vine cu autoanalize și schimbări în viața personală, în stilul de viață abordat.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Venus este guvernatorea iubirii tale, iar aspectele pe care le face cu Neptun te susțin să-ți manifești sentimentele, însă dacă vrei să începi o relație nouă ar trebui să fii mai atent la tednința de a idealiza cealaltă persoană. S-ar putea să nu vezi realitatea așa cum este. Atevție la tendința de a te lăsa frământat de ceva din trecut. Poate este timpul să te detașezi de ceea ce a fost.

Carieră și Bani

Mercur va retrograda în sectorul muncii tale și îți va cere o reanaliză serioasă a modului în care-ți desfășori sarcinile, o revizuire a atitudinii față de colegi, a modului în care comunici cu aceștia. Poți veni cu idei acum, însă s-ar putea să nu fie luate deocamdată în calcul. S-ar putea să decizi că trebuie să renunți la anumite activități și responsabilități care te acaparează.

Sănătate

Eclipsa de Lună din Săgetător și Mercur retrograd vor activa axa sănătății tale și îți cer o schimbare în stilul de viață. Trebuie să te odihnești mai mult, să renunți la vicii și să scapi de frici. O nouă rutină zilnică va fi binevenită.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Este o perioadă în care-ți manifești mai mult sentimentele și afectivitatea, însă ține cont că Mercur va retrograda în sectorul iubirii și îți va cere o reanaliză a unei relații sentimentale sau o revizuire a atitudinii tale față de viața sentimentală. Ar fi de preferat să nu intri deocamdată în noi povești de dragoste. Este posibil să te revezi cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Carieră și Bani

Este o perioadă în care poți fi foarte creativ, poți avea un simț artistic mai dezvoltat și asta te poate ajuta în proiectele tale. Sunt nativi care transformă un hobby în meserie și o fac cu multă pasiune.

Sănătate

Saturn retrogradează în zodia ta și este momentul să devii mai responsabil cu privire la viața ta, la stilul de viață abordat.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 mai 2021

Dragoste

Mercur va retrograda în sectorul familiei și al locuinței și este posibil ca în această perioadă să aducă tensiuni cu familia. Este nevoie să-ți revizuiești atitudinea față de părinți. Vor fi nativi care vor decide să se mute de acasă, poate să-și cumpere o casă sau să-și renoveze locuința.

Carieră și Bani

Eclipsa de Lună din Săgetător se perece în sectorul carierei tale și poate aduce conștientizări profesionale importante. Este momentul să-ți dai seama dacă ești pe direcția dorită, dacă strategiile tale prin care vrei să-ți atinge niște țeluri sunt cele corecte și potrivite. Ai mai multă grijă la imaginea ta, la funcția ta și îmbunătățește-ți comunicarea cu cei din jur.

Sănătate

Starea emoțională poate fi apăsătoare și o vei resimți cu atât mai mut cu cât te apropii de retrogradarea lui Mercur și ai situații din trecut, poate chiar traume din copilărie, lăsate nerezolvate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ