Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2021. Balanțele pot avea pierderi financiare

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2021. Balanțele pot avea pierderi financiare
Publicat: 10/09/2021, 23:04

Horoscopul zilei de 11 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna trece astăzi prin zodia Scorpion, zodie unde ieri și-a făcut intrarea și planeta iubirii, Venus. S-ar putea să trăim intens această zi la nivel emoțional, să ducem trăirile la extrem și să devenim mai geloși, mai posesivi și suspicioși și mai manipulatori cu cei din jur.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Sunt griji și temeri financiare pe care le ai și te vei lupta să obții niște drepturi materiale sau te preocupă o datorie pe care o aștepți și persoana în cauză pare de negăsit saiu te amână. S-ar putea să ai parte de unele discuții în cuplu pe tema banilor sau a intimității. Unii nativi pot fi tentați să caute dedesupturile unei relații și să afle secrete.

Horoscop zilnic Taur

Luna îți tranzitează sectorul relațiilor, însă aspectele pe care le face nu sunt deloc favorabile pentru viața de cuplu. Poți deveni suspicios, gelos, mult prea posesiv și autoritar și poți dezgroba trecutul partenerului, poți căuta adevăruri. Aceste atitudini pot aduce conflicte. În alte cazuri, neîncrederea o vei manifesta vizavi de partenerii de afaceri sau colaboratori.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi va trebui să ai mai multă grijă la starea ta de sănătate pentru că există posibilitatea ca afecțiuni netratate sau tratate necorespunzător să se manifeste. O serie de activități pe care le aveai planificate pentru astăzi ar putea fi amânate din cauza stării generale și oricum ar fi de preferat să le amâni decât să te suprasoliciți.

Horoscop zilnic Rac

Luna îți tranzitează sectorul iubirii și simți intens nevoia de afecțiune, de a avea pe cineva alături, însă ai grijă la manifestări. Unii nativi, ca urmare a nevoilor sufletești copleșitoare, pot căuta un fost partener, pot intra într-o aventură sau pot da naștere tensiunilor în cuplu. Totodată, ai grijă la tendința de a te lăsa cucerit de prima persoană care-ți iese în cale sau de a ceda în fața insistențelor unei persoane pe care oricum nu o placi.

Horoscop zilnic Leu

Azi vei avea parte de trăiri interioare intense, de stări emoționale duse la extrem și va trebui să faci un efort să te menții în echilibru. Relațiile cu familia pot fi mai agitate și nu sunt excluse conflicte între părinți și partener, conflicte pe care tu va trebui să le aplanezi. Posibil ca cei dragi să-ți ceară un favor și să fii nevoit să te implici deși aveai alte planuri.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai grijă la discuțiile pe care le porți, la felul în care înțelegi anumite lucruri. Posibil să fii mai curios și să vrei să afli niște adevăruri, să pui prea multe întrebări și să trezești suspiciuni printre apropiați. Evită să intri în conflicte, să te cerți din cauza viziunilor și părerilor diferite și, mai ales, evită să iei decizii sau să negociezi.

Horoscop zilnic Balanță

Dincolo de niște stări de neliniște pe care le poți resimți ca urmare a unor griji financiare pe care le ai, astăzi s-ar putea să te duci în extreme cu cheltuielile, mai ales pentru distracții sau pentru a epata în fața cuiva. Ai grijă că te poți păcăli foarte ușor în fața unor oferte promoționale, reduceri și poți pierde bani dacă faci speculă financiară.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna îți traversează astăzi zodia și, în mod subtil, te susține din punct de vedere emoțional, însă cu toate astea, starea ta poate fi foarte vulnerabilă și te poți lăsa ușor copleșit de gânduri, de amintiri și regrete. Nu este exclus să devii mai manipulator cu cei dragi, mai ales cu partenerul de viață și să-ți duci trăirile interioare la extrem.

Horoscop zilnic Săgetător

Trecutul pare să nu-ți dea pace și poți fi cuprins de melancolie, de remușcări și stări de vină, iar tendința va fi de interiorizare. Pe acest fond destul de instabil emoțional și psihic, problemele de sănătate mai vechi, cele cronice sau netratate la timpul lor, se pot manifesta. Profită că este weekend și odihnește-te mai mult, dar mai ales evită stresul.

Horoscop zilnic Capricorn

Niște planuri pe care ți le-ai făcut se pot schimba într-un mod nu tocmai plăcut pentru tine. Azi nimic nu pare să-ți convină la cei dragi și s-ar putea să ai parte de unele tensiuni cu prietenii, chiar să afli niște secrete despre cineva din anturaj și asta să te îndepărteze de persoana respectivă. Și pe parte profesională s-ar putea să fii dezamăgit de niște persoane în care ai avut încredere.

Horoscop zilnic Vărsător

Evită să intri în conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, mai ales dacă este vorba de părinți sau reprezentanți ai instituțiilor statului. Fă un efort și nu pune la suflet ce se petrece în jurul tău și fii mai atent la reputația ta, la imaginea ta, mai ales dacă te afli într-un cadru public și ochii celorlalți sunt pe tine.

Horoscop zilnic Pești

Ziua de astăzi poate aduce conflicte de opinii între tine și cei din jur și s-ar putea să trebuiască să ții lecții de moralitate și corectitudine, să faci pe justițiarul, însă ține cont că va trebui să lupți pentru a-ți menține o atitudine obiectivă. Unii nativi au impresia că nu-și poți atinge niște idealuri, că sunt mult prea departe de un vis pe care-l au în minte și asta îi poate demoraliza pe moment.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Experții avertizează că bolile transmise de țânțari se răspândesc în Europa din cauza crizei climatice