Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 martie 2022. Taurii trec prin schimbări neașteptate

Publicat: 19/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 19 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus din zodia Vărsător și Uranus din Taur formează astăzi un careu, context astrologic care poate aduce schimbări bruște și răsturnări de situație în relații, dar și în plan financiar. S-ar putea să simțim mai multă dorință de libertate în relații și să ne detașăm destul de ușor de ceea ce ne îngrădește sau nu ne asigură un viitor stabil.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dat fiind că Venus este guvernatoarea relațiilor tale, s-ar putea să ai parte de unele situații neprevăzute atât în cuplu, cât și în relațiile de prietenie. Nu este excclus ca o ieșire să te coste destul de scump sau să faci o cheltuială neprevăzută, așa că ai grijă cum îți gestionezi finanțele.

Horoscop zilnic Taur

Venus, din ipostaza de guvernatoare a ta, în careu cu Uranus din zodia ta, poate aduce schimbări bruște în viața ta. Unii nativi pot să pună punct unei situații profesionale care-i inhibă sau îi acaparează, în timp ce alții își pot schimba stilul de viață.

Horoscop zilnic Gemeni

Dta fiind că Venus îți guvernează iubirea, poți trece printr-o răsturnare de situație în plan sentimental. S-ar putea să afli secrete despre persoana iubită care să te dezamăgească. Pe de altă parte, oboseala îți poate spune cuvântul și poți renunța la unele activități distractive plănuite.

Horoscop zilnic Rac

Venus se află într-un sector relațional și intim și din această ipostază poate aduce surprize și schimbări bruște în relația cu partenerul de viață. S-ar putea ca acestea să aibă legătură cu viziunile diferite pe care le aveți sau cu modul în care administrați banii comuni. În unele cazuri, pot ieși la suprafață ascunzișuri ale partenerului.

Horoscop zilnic Leu

Venus se află chiar în sectorul relațiilor tale și te poți aștepta la evenimente neprevăzute în cuplu, la schimbări bruște. Poate partenerul cere mai multă libertate sau poate este o luptă de orgolii și putere. Alți nativi pot ajunge la conflicte cu superiorii sau colaboratorii și în urma acestora pot face schimbări profesionale majore.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să fii nevoit să faci niște schimbări în stilul de viață, în legătură cu sănătatea, cu programul de muncă. Va fi mai greu să treci cu vederea niște situații. Pe de altă parte, ideile și soluțiile tale par utopii pentru ceilalți și s-ar putea să nu reușești să ți le materializezi.

Horoscop zilnic Balanță

CuVenus este guvernatoarea ta s-ar pute să treci prin schimbări de stări de spirit și să fii mai agitat emoțional. În plus, prin poziția sa în sectorul iubirii tale,îți poate aduce surprize de natură sentimentală. Poate un flirt se transformă în aventură și nu în ceva serios. De evitat infidelitățile și speculațiile financiare!

Horoscop zilnic Scorpion

Te poți aștepta la evenimente neprevăzute în cuplu, dat fiind că Venus este guvernatoarea relațiilor tale și Uranus se află în acest sector. Nu sunt excluse rupturile sau schimbările majore. Posibil ca partenerul să aibă nevoie de mai mult spațiu. Atenție la conflictele în familie!

Horoscop zilnic Săgetător

Te surprind veștile primite, discuțiile purtate și poți lua niște decizii bruște care vizează stilul de viață, posibil chiar și locul de muncă. Aceste schimbări sunt menite să-ți îmbunătățească sănătatea sau poate să te ajute să ai mai mult timp liber.

Horoscop zilnic Capricorn

Venus este guvernatoarea iubirii tale și se află în careu chiar cu Uranus dina cest sector, așa că surprizele emoroase nu vor întârzia să apară. Poți avea parte de neprevăzut în plan sentimental sau în relația cu copiii. Încearcă să eviți cheltuielile mari, mai ales că pot să apară pe nepusă masă, și să eviți speculațiile financiare.

Horoscop zilnic Vărsător

Dta fiind faptul că Venus se află în zodia ta și Uranus este guvernatorul tău s-ar pute să simți nevoia acută să faci o schimbare în plan personal, poate chiar o schimbare de look. Însă vezi care este, de fapt, motivul pentru care nu ești mulțumit de tine. Atenție la neprevăzut și în casă și în relațiile cu familia.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea ca secrete amoroase să iasă la suprafață sau să dezvălui secrete sau să spui lucruri pe care apoi să le regreți. Poți fi luat prin surprindere de informațiile primite sau poate de un fost partener care te caută. Nu crede tot ce auzi astăzi și odihnește-te mai mult pentru că te poți confrunta cu oboseală psihică și lipsă de concentrare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce se întâmplă pe piaţa medicamentelor din România?