Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iulie 2021. Capricornii sunt impunători și conflictuali

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iulie 2021. Capricornii sunt impunători și conflictuali
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 25/07/2021, 07:00

Horoscopul zilei de 25 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o opoziție între Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, din zodia Rac și Pluto, planeta trasnformărilor profunde, aflat în semnul Capricorn. Contextul astrologic este unul deosebit de tensionat și poate aduce conflicte cu cei din jur și lupte de putere. Trebuie să avem grijă la cuvintele pe care le folosi acum pentru că putem răni foarte ușor pe cei din jur. Nu este o zi favorabilă deciziilor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 25 iulie 2021

Dragoste

Se întrevăd tensiuni în familie care pleacă fie de la reproșuri, fie de la discuții despre sarcinile gospodărești.

Carieră și bani

Azi va trebui să faci un efort și să nu te preocupi prea mult de sarcini profesionale, ci mai degrabă să dedici timp celor dragi. În caz contrar, tensiunile pot să apară. Totodată. Și relația cvu superiorii este tensionată, dar ai noroc că este duminică.

Sănătate

Mercur este guvernatorul casei sănătății tale și nu este deloc exclus ca astăxzi să fii mai stresat și să te simți mai obosit, așa că odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Taur – 25 iulie 2021

Dragoste

Mercur se află într-o zonă responsabilă cu comunicarea ta și cum îți guvernează iubirea, azi ar trebui să știi că riscul de a spune cuvinte grele, care dor și rănesc, este mare. Ai grijă să nu exagerezi.

Carieră și bani

Posibile discuții neplăcute ce țin de acte sau deplasări. Azi evită să iei decizii importante pentru că s-ar putea să nu vezi lucrurile cum sunt în realitate. Nu-ți impune ideile altora.

Sănătate

Evită să te urci la volan dacă te simți obosit sau dacă ești nervos.

Horoscop zilnic Gemeni – 25 iulie 2021

Dragoste

Mercur este chiar guvernatorul tău și, prin opoziția cu Pluton, te poate face mai agresiv verbal cu cei din jur. Unii nativi nu se simt iubiți și apreciați de partener și pot face reproșuri sau pot dezvolta suspiciuni în cuplu.

Carieră și bani

Mare grijă la ce decizii financiare iei astăzi. Se întrevăd vești neplăcute ce țin de bani și cheltuieli care te scot din starea de bine.

Sănătate

Starea generală este una destul de neliniștită și emoțional poți fi destul de vulnerabil. Nu proiecta pe alții nemulțumirile tale și evită să cazi pradă viciilor.

Horoscop zilnic Rac – 25 iulie 2021

Dragoste

Mercur se află chiar în zodia ta și s-ar putea ca astăzi să exagerei în dialogul cu cei din jur, să te cerți cu partenerul de viață și să devii excesiv de suspicios și critic.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu sunt mai calme și poți avea tendința de a fi prea manipulator cu cei din jur.

Sănătate

Ești agitat, irascibil și neliniștile pe care le ai te pot face mai pesimist. Încearcă să gândești pozitiv și să te relaxezi mai mult la nivel mental.

Horoscop zilnic Leu – 25 iulie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca în cazul unor nativi să iasă la suprafață unele secrete sau să revină în mod agresiv amintiri. O discuție cu cineva din trecut poate fi răscolitoare.

Carieră și bani

Mercur este guvernatorul sectorului tău financiar, așa că veștile legate de bani nu vor fi deloc plăcute astăzi. Încearcă să nu cheltui bani pe fond emoțional.

Sănătate

Tot Mercur îți poate activa o serie de dubii, frici și angoase și de preferat ar fi să faci un efort și să gândești pozitiv. Ești agitat și neliniștit și ar trebuie să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – 25 iulie 2021

Dragoste

Se întrevăd tensiuni cu prietenii și s-ar putea ca viziunile voatsre să nu coincidă sau să nu vă puteți face planuri împreună.

Carieră și bani

Evită să iei decizii care implică un proiect de grup. Posibil să intri în contradicții cu asociații sau cu cei cu care lucrezi împreună la un proiect.

Sănătate

Cum Mercur este guvernatorul tău, s-ar putea ca astăzi să fii mai neliniștit, mai agitat și mai predispus unor gânduri negativiste.

Horoscop zilnic Balanță – 25 iulie 2021

Dragoste

Din cauza faptului că ești prea prins în alte activități, azi s-ar putea să ai parte de tensiuni cu familia sau să nu-ți poți îndeplini nniște sarcini gospodărești.

Carieră și bani

Sunt nativi care discută cu superiorii sau se agită în legătură cu un dialog ce va avea loc în viitor. Este greu să ia o decizie profesională sau să-și îndeplinească niște responsabilități.

Sănătate

Cum Mercur este guvernatorul sănătății tale, astăzi s-ar putea să fii mai stresat, mai agitat și mai nervos. Stresul profesional poate fi cauza în majritatea cazurilor, așa că odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – 25 iulie 2021

Dragoste

Dacă ai o relație cu o persoană aflată la distanță sau care este de altă naționalitate , cultură și religie, ziua de astăzi poate aduce tensiuni ca urmare a credințelor diferite.

Carieră și bani

Ești destul de impunător în fața celorlalți și ai tendința de a crede că deții adevărul absolut și că doar opiniile tale merită luate în seamă. Încearcă să accepți și viziunile și valorile altora.

Sănătate

Se întrevăd neplăceri care țin de o călătorie, posibil char de acte. Ai grijă la deplasări, mai ales dacă trebuie să te urci la volan.

Horoscop zilnic Săgetător – 25 iulie 2021

Dragoste

În cuplu pot sdă apară tensiuni din cauza banilor sau din cauza unor secrete care ies la suprafață. Unii nativi pot primi reproșuri din cauza unor obiceiuri proaste pe care le au.

Carieră și bani

Sunt nativi care au de returnat o datorie sau care se stresează din cauza cheltuielilor prea mari. Oinvestiție făcvută posibil să nu fie deloc avantajoasă.

Sănătate

Evită cu orice preț dependențele și viciile care știi că pot fi neplăcute pentru cei din jur. Nu-ți face rău singur!

Horoscop zilnic Capricorn – 25 iulie 2021

Dragoste

Pluto se află în zodia ta, așa că ai grijă la modul în care te impui în fața partenerului pentru că poți exagera foarte ușor. Cuvintele tale pot răni iremediabil, așa că ai grijă ce spui astăzi.

Carieră și bani

Se întrevăd lupte de putere și nu ar trebui să duci lucrurile la extrem. Ai grijă la tendința de a fi prea autoritar cu ceilalți, indiferent de postura în care te afli.

Sănătate

Mercur îți guvernează sectrul sănătății și nu este deloc exclus ca astăz să te simț mai obosit, mai agitat și neliniștiti. Evită suprasolicitarea nervoasă și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător – 25 iulie 2021

Dragoste

Cum Mercur este guvernatorul iubirii tale, nu este deloc exclus ca astăzi să ai parte de tensiuni cu persoana iubită din cauza unei probleme afective din trecut care acum se manifestă din nou.

Carieră și bani

Dacă lucrezi asdtăzi, este posibil să ai parte de tendsiuni cu colegii sau să nu te poți cvoncentra pe activitățile din program.

Sănătate

Mercur se află chiar în sectorul sănătății tale și te poate face irascibil, dar și senzația de oboseală nervoasă poate crește. Odihnește-te mai mult și apelează la tehnici de relaxare mentală.

Horoscop zilnic Pești – 25 iulie 2021

Dragoste

Mercur se află chiar în sectorul iubirii tale, prin urmare tensiunile cu persoana dragă sau cu copiii pot escalada. Va trebuie să fii mai îngăduitor și să fii atent la cuvintele pe care le folosești.

Carieră și bani

Cum Mercur îți guverneză relațiile, astăzi nu vei reuși prea ușor să găsești un echilibru cu cei din jur și s-ar putea ca de la o neînțelegere să ia naștere adevărate conflicte.

Sănătate

Dacă ți-ai făcut planuri de relaxare și de petrecere a timpului liber, s-ar putea ca acestea să fie date peste cap și asta sdă te enerveze peste măsură.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete