Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 octombrie 2021. Taurii au preocupări sentimentale

Publicat: 31/10/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 31 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna trece prin zodia Fecioară astăzi și ne susține cu răbdare, atenție la detalii și seriozitate în acțiunile noastre. Pe de altă parte, ne aflăm sub aspectul tensionat format de Soare cu Saturn din zodia Vărsător, aspect care ne poate bloca energia astfel încât ne simțim mai obosiți decât de obicei.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să te simți mai obosit astăzi și asta pentru că vei funcționa cu motoarele la maxim ca și cum energia ta este inepuizabilă. Ai spor în ceea ce faci, dar dacă exagerezi te poți simți copleșit. S-ar putea să-ți dorești să te distrezi, să faci lucruri cu partenerul, dar din cauza une indigestii sau a oboselii acumulate să nu-ți iasă nimic.

Horoscop zilnic Taur

Luna trece prin sectorul iubirii tale și îți va canaliza atenția asupra vieții sentimentale și asupra copiilor, însă nu neapărat că le vei face toate mofturile celor dragi, cât vei dori să-i ai aproape. Cei singuri vor fi mai dornici de flirt, însă s-ar putea să nu cucerească așa ușor cum și-ar dori. De preferat ar fi să-și canalizeze atenția către activități artistice.

Horoscop zilnic Gemeni

Ziua de astăzi poate aduce interes crescut pentru activitățile casnice, însă sporul nu va fi atât de mare pe cât ți-ai dori. În familie ai putea avea parte de discuții legate de actele unei case sau de un bun patrimonial. Nu te vei simți în apele tale și s-ar putea să fii obosit la nivel mental, surmenat.

Horoscop zilnic Rac

Deși cheful de flirt este mare și ai cgef de socializare, s-ar putea ca atitudinea ta să nu fie chiar cea mai potrivită și să pari rigid, mai ales în fața celor cunoscuți. Cu cei necunoscuți vei ști să te faci plăcut și apreciat și asta probabil pentru că vei părea matur și serios. S-ar putea ca în cuplu să apară unele nemulțumiri, așa că cel ami bine ar fi să te plimbi astăzi și să te dedici unor activități creative și distractive.

Horoscop zilnic Leu

Azi s-ar putea să te simți mai obosit și tracasat, dat fiind că Soarele, guvernatorul tău, nu este în cele mai bune aspecte. Unii nativi pot ieși la cumpărături, dar trebuie să aibă grijă la tendința de a cheltui pe fond emoțional și să o evite. Pot fi mai darnici dacă dau bani pentru cei dragi sau pentru casă.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna trece prin zodia ta și îți oferă mai multă răbdare, simț practic și atenție la detalii, dar și o stare generală bună, cu emoții pe care e ții în frâu. S-ar putea să ai senzația că orice spui ceilalți nu te iau în seamă sau că cerințele tale nu sunt auzite, ascultate și asta să te facă destul de rigid în comunicare.

Horoscop zilnic Balanță

Ziua de astăzi te îndeamnă la calm și liniște, la odihnă și relaxare, așa că dedică-te unei plimbări în natură sau citește o carte. Unii nativi s-ar putea să fie mai tentați să facă anumite cheltuieli, însă din diferite motive să nu-și permită să cumpere tot ceea ce-și doresc. De preferat ar fi să facă economii.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi nu vei fi foarte sociabil sau dacă o vei face este pentru că ai ceva de obțint de la cineva, ai un avantaj care te stimulează. S-ar putea să te simți mai apatic și fără chef, cu toate că Marte tocmai a intrat în zodia ta și te stimulează energetic. Prietenii, însă ar putea să te scoată din casă cel mai ușor astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător

Poți discuta ceva important cu părinții, cu superiorii sau cu orice persoană care reprezintă o autoritate în viața ta. Pe de altă parte, fii mai atent la imaginea ta și la ceea ce afișezi în public. S-ar putea să dai de persoane care încearcă cu tot dinadinsul să-ți afle secretele și să te pună într-o lumină mai puțin favorabilă.

Horoscop zilnic Capricorn

Ești mai deschis unor noi viziuni și accepți mai ușor ce opinii au ceilalți, chiar dacă ești reticent în continuare. Asta nu exclude discuțiile în contradictoriu pe teme principiale. Este o zi bună să cauți singur răspunsuri, să te documentezi în anumite privințe. Ai grijă la ieșirile cu prietenii care pot fi costisitoare.

Horoscop zilnic Vărsător

Nu este deloc exclus să primești o sumă de bani sau să te bucuri de niște facilități, avantaje materiale. Posibil chiar să porți discuții importante legate de bani și bunuri pe care le deții cu alții, poate legate de un partaj, un proces, credit. Pe de altă parte, acordă mai multă atenție intimității și ai mai multă grijă la imaginea ta pentru că ceva ascuns poate ieși la suprafață.

Horoscop zilnic Pești

Poți lămuri niște situații cu partenerul de viață și poți să-ți construiești mai ușor o viziune de viitor. Înainte de toate, caută motivele care vă aduc împreună și vedeți dacă aveți idealuri comune. Totodată, ai mai multă grijă la sănătate și odihnește-te corespunzător. Evită să-ți activezi niște frământări care pot aduce insomnii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?