Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 septembrie 2021. Leii pot fi ceruți în căsătorie

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 septembrie 2021. Leii pot fi ceruți în căsătorie
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 05/09/2021, 10:40

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un trigon între Mercur din zodia Balanță și Saturn retrograd din Vărsător, aspect astrologic care ne susține foarte mult în tot ce ține de raționament și comunicare. Putem lua decizii înțelepte, ne măsurăm cuvintele și putem avea dialoguri mature și responsabile cu cei din jur. Contextul de astăzi se va resimți și mâine și trebuie profitat din plin.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 5 septembrie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru discuții în cuplu, pentru a analiza și a stabili direcția de viitor a relației cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Deși este weekend, ziua de astăzi este foarte favorabilă unor negocieri și discuții cu colaboratorii sau partenerii de afaceri. Analizează-ți proiectele pe termen lung și pregăteș-te pentru discuții importante în plan profesional.

Sănătate

Ieșirile cu prietenii te vor anima mult zilele acestea, așa că nu sta în casă. O discuție în online poate prinde contur și se poate materializa într-o ieșire de toată frumusețea.

Horoscop zilnic Taur – 5 septembrie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul iubirii tale, iar aspectul de astăzi te poate responsabiliza vizavi de o poveste de dragoste. Poți privi lucrurile cu mai multă maturitate acumși poți decide să muncești mai mult pentru ceea ce iubești.

Carieră și bani

Ai ambiții mari și contextul astrologic te ajută să le dai o formă. Nu te teme să-ți faci planuri clare, solide și pe termen lung sau să-ți negociezi niște condiții de muncă.

Sănătate

S-ar putea să renunți la unele distracții de moment, la unele bucurii pentru a-ți finaliza niște sarcini profesionale.

Horoscop zilnic Gemeni – 5 septembrie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să-ți analizezi la rece, cu seriozitate și maturitate, viața sentimentală și chiar să porți discuții sau să iei decizii legate de capitolul sentimental sau poate de copii, dacă ești părinte sau vrei să devii.

Carieră și bani

Contextul astrologic te ajută să-ți analizezi principiile de viață, convingerile și să vezi ce anume trebuie să faci mai bine, mai mult pentru a-ți atinge niște idealuri, personale sau profesionale.

Sănătate

Vei dori să te relaxezi astăzi cu ajutorul hobby-urilor tale și chiar dacă nu-ți vine să faci prea multă mișcare fizică, vei fi atras de activități intelectuale care-ți stimulează mintea.

Horoscop zilnic Rac – 5 septembrie 2021

Dragoste

Este o zi bună să reiei un dialog cu familia care nu a ajuns până acum la o concluzie. De data aceasta vei fi mai matur și mai înțelept în felul de comunicare și rezultatele pot fi altele.

Carieră și bani

Ai idei financiare bune despre cum să-ți redresezi situația. Posibil să primești sfaturi bune de la cei din jur, poate chiar susținere de la familie.

Sănătate

Poți încerca să discuți cu tine înainte de toate pentru că șansele de a-țiînțelege niște emoții apăsătoare și de a le echilibra sunt destul de mari zilele acestea.

Horoscop zilnic Leu – 5 septembrie 2021

Dragoste

Trigonul de astăzi este favorabil cererilor în căsătorie, însă cum nu toți nativii sunt în această ipostază, este un moment foarte bun pentru a discuta cu partenerul de viață despre viitorul relației. Poate fi o zi a împăcărilor, o zi a deciziilor și clarificărilor.

Carieră și bani

Tot acest context de astăzi te ajută foarte mult și în negocieri, în semnarea actelor și în stabilirea unor noi colaborări, contracte profesionale.

Sănătate

Este o zi perfectă pentru o plimbare, pentru o vizită la rude, pentru a ieși din casă cu prietenii.

Horoscop zilnic Fecioară – 5 septembrie 2021

Dragoste

Cum mercur este guvernatorul tău, iar Saturn guvernatorul iubirii tale, azi ai putea lua o decizie înțeleaptă și matură în plan sentimental, poate chiar cu privire la o poveste de dragoste.

Carieră și bani

Trigonul de acum este favorabil negocierilor financiare și evidențierii unor abilități care să te ajute la locul de muncă. Poți discuta și despre sarcini, program de lucru, dar poți și să ai idei și să găsești soluții bune pentru reechilibrarea veniturilor.

Sănătate

Cu Saturn pe casa sănătății, astăzi este cel mai bun moment să conștientizezi nevoia de a face puțină ordine în stilul de viață abordat. Renunță la un obicei care nu-ți aduce beneficii.

Horoscop zilnic Balanță – 5 septembrie 2021

Dragoste

Profită de acest trigon și vorbește despre ceea ce simți, exprimă-te într-un mod matur și cu sinceritate și vei avea doar de câștigat.

Carieră și bani

Contextul astrologic te susține să-ți exprimi creativitatea, să dai curs unui proiect creativ pe care l-ai tot amânat. Totodată, este o zi favorabilă negocierilor și discuțiilor constructive pentru că poți analiza la rece și cu detașare o situație.

Sănătate

Relaxarea poate veni prin activități intelectuale, chiar și o plimbare, o activitate pe care ai amânat-o până acum din diferite motive.

Horoscop zilnic Scorpion – 5 septembrie 2021

Dragoste

Poți găsi soluții la o problemă de familie care te macină de ceva vreme sau chiar poți trage niște concluzii legate de trecut, de emoțiile tale. Este o zi favorabilă să porți dialoguri cu tine.

Carieră și bani

Poți analiza și lua niște decizii financiare, posibil legate de o investiție pe care vrei să o faci într-un proiect sau poate chiar în locuință.

Sănătate

Stare emoțională nu este prea bună și nici psihic nu ești în apele tale, așa că odihnește-te mai mult, fă meditație, yoga, masaj și alege orice tehnică care te poate relaxa mental.

Horoscop zilnic Săgetător – 5 septembrie 2021

Dragoste

Dacă ai de lămurit situații legate de o relație de prietenie, fă-o astăzi pentru că maturitatea dialogului te va ajuta să iei decizii înțelepte. Totodată, un prieten poate veni cu un sfat bun.

Carieră și bani

Contextul astrologic poate aduce discuții importante despre un proiect în care ești implicat, oate legate de o investiție. Este o zi bună să faci socoteli, să negociezi, să-ți pui ordine în finanțe și chiar să faci achiziții importante.

Sănătate

Poți ieși cu prietenii, poți face excursii sau poți pleca în scurte deplasări, posibil unele amânate de ceva vreme.

Horoscop zilnic Capricorn – 5 septembrie 2021

Dragoste

Dai dovadă de mai multă siguranță în tine, în ceea ce spui și gândești, și asta te ajută să te expui cu încredere în fața celorlalți. Poți cuceri mai ușor prin cuvinte.

Carieră și bani

Este o zi bună să iei decizii financiare și legate de cariera ta, să porți un dialog cu o persoană importantă sau cu un superior sau, dat fiind că astăzi este duminică, să te pregătești pentru un astfel de moment.

Sănătate

Nu se întreăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 5 septembrie 2021

Dragoste

Întâlnește-te cu persoanele dragi, cu prietenii, ieși cu persoana iubită la o cafea sau mergi cu copiii în parc. Ziua de astăzi te poate ajuta să te eliberezi de multe atitudini rigide și viziuni învechite.

Carieră și bani

Poți lua niște decizii importante privind un curs, un seminar sau poate legate de o cale de evoluție profesională/personală.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci doar o mai mare dorință de a călători. Poți analiza o ofertă de călătorie și chiar poți cumpăra bilet spre o destinație visată.

Horoscop zilnic Pești – 5 septembrie 2021

Dragoste

Ascultă sfatul unor prieteni, discută cu cineva de încredere despre ceea ce te apasă, emoțional și psihic, și vei vedea că te vei simți mai bine descărcând povara pe care o porți pe umeri.

Carieră și bani

Poți analiza o situație financiară cu mai multă obiectivitate, poate chiar cu detașare și poți vedea mai clar un context acum. Poate analizezi posibilitatea unei investiții sau poate trebuie să renunți la ceva pentru a continua cu altceva.

Sănătate

Ai ocazia să rezolvi probleme de sănătate mai vechi sau care te apasă de ceva vreme prin simpla lor conștientizare. Poți lua decizii privind starea de sănătate și te poți elibera de niște frământări, învinovățiri și atașamente emoționale toxice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”