Horoscopul zilei de 1 septembrie 2021. Racii pun prea multe la suflet

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2021. Racii pun prea multe la suflet
Horoscopul zilei de 1 septembrie 2021
Publicat: 01/09/2021, 07:57

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră încă de la prima oră a dimineții în zodia Rac și ne aduce mai multă sensibilitate, dar și o mai mare nevoie de stabilitate și siguranță emoțională. Este important să fim atenți la dorințele celor din jurul nostru și să avem grijă pentru s-ar putea ca intuiția și sensibilitatea să intre în conflict cu rațiunea și de aici să izbucnească tensiuni.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 1 septembrie 2021

Dragoste

S-ar putea să intri în discuții contradictorii cu familia sau cu partenerul de viață, cel mai probabil pornite de la împărțirea sarcinilor și responsabilităților în locuință, fiind vorba de persoane cu care locuiești sub același acoperiș.

Carieră și bani

Sunt situații profesionale care te solicită din plin astăzi și care te pot împiedica să te ocupi de chestiuni urgente ce vizează locuința. Acestea din urmă, în schimb, sunt primordiale pentru că vin și cu un impact emoțional puternic.

Sănătate

Starea de sănătate poate oscila, așa că ai face bine să te preocupi mai mult de reorganizarea programului și rutinei zilnice.

Horoscop zilnic Taur – 1 septembrie 2021

Dragoste

Deși ești o fire destul de sociabilă, astăzi nu vei avea prea mult chef de comunicare cu nimeni. Nu simți să faci destăinuiri celor din jur și eviți confesiunile intime.

Carieră și bani

Aspectele astrologice de astăzi nu sunt de partea ta dacă ai de susținut negocieri sau de semnat acte și nici dacă ai de învățat, de dat interviuri sau examene pentru că îți lipsește concentrarea și va trebui să depui un efort mult prea mare.

Sănătate

S-ar putea să ai unele gânduri mai anxioase, să dezvolți unele temeri și angoase, însă va fi ceva trecător. O ieșire din casă, o plimbare te poate binedispune.

Horoscop zilnic Gemeni – 1 septembrie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de niște discuții în cuplu care vizează banii, bugetul comun. Nativii singuri se preocupă mai mult de viața intimă și nu este exclus să cucerească o persoană la care cu greu păreau să poată ajunge.

Carieră și bani

Te preocupă foarte mult siguranța ta financiară și azi vei evita să faci cheltuieli majore sau investiții. Totodată, sunt temeri legate de bani, de bugetul tău în viitor care te fac să fii foarte serios și drastic în negocieri. Evită și speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Sănătate

S-ar putea să lupți mai mult cu recâștigarea încrederii sau atenției unei persoane dragi, poate chiar a copiilor.

Horoscop zilnic Rac – 1 septembrie 2021

Dragoste

Ai tendința de a fi prea empatic și de a pune prea mult la suflet ceea ce zic ceilalți, iar asta te poate afecta emoțional. S-ar putea ca cei dragi să nu aibă nici cea mai mică intenție de a te răni, dar tu să o iei prea personal.

Carieră și bani

Astăzi intuiția ta intră în conflict cu logica, deci nu lua decizii importante, indiferent de natura lor. În plus, nu sta cu gura pe cei din jur pentru că îi vei exaspera și vor riposta.

Sănătate

Luna îți traversează zodia și deși se găsește în aspecte frustrante cu restul planetelor personale, îți va oferi o putere interioară impresionantă și ocazia reechilibrării fizice, psihice și emoționale.

Horoscop zilnic Leu – 1 septembrie 2021

Dragoste

Este o zi bună să stai de vorbă cu tine, să te retragi într-un loc intim și să te reconectezi la nevoile sufletului tău. Posibil să simți nevoia de a vorbi cu cineva din trecutul tău sau cu o persoană de încredere.

Carieră și bani

Se anunță o zi solicitantă la locul de muncă, cu sarcini diverse și solicitante și ar fi de preferat să eviți să te mai implici și în alte activități extra. Puterea de concentrare este minimă și s-ar putea să lași sarcini nerezolvate.

Sănătate

S-au acumulat foarte multă oboseală și stres profesional și ar fi recomandat să te odihnești mai mult. De asemenea, ai mai multă grijă la ceea ce mănânci

Horoscop zilnic Fecioară – 1 septembrie 2021

Dragoste

Sunt posibile cerințe prea mari care vin din partea prietenilor și empatia de care dai dovadă acum să-ți devină inamic, în sensul că vei pune la suflet tot și vei prelua asupra ta stările altora.

Carieră și bani

S-ar putea să nu empatizezi la prima vedere cu nimeni astăzi și nici să nu fii prea comunicativ cu persoanele nou cunoscute. Mai multă grijă la asociați care încearcă să te joace pe degete sau să te păcălească.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, mai ales că Soarele este în zodia ta și-ți aduce o energie bună.

Horoscop zilnic Balanță – 1 septembrie 2021

Dragoste

Familia te poate solicita astăzi și ar fi de preferat să le acorzi atenția necesară, să te preocupi mai mult de necesitățile acestora și să fii mai atent la dorințele celor dragi.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni cu superiorii sau nemulțumiri profesionale, însă astăzi nu vei ceda, ci te vei lupta pentru poziția ta și nu vei fi deloc deschis la compromis.

Sănătate

Este o zi destul de plină la locul de muncă și stresul te poate obosi peste măsură, așa că odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Scorpion – 1 septembrie 2021

Dragoste

Treci prin confuzii legate de unele principii și convingeri pe care le ai. S-ar putea ca unii nativi să fie tentați să reia un dialog cu cineva din trecut.

Carieră și bani

Nu te lăsa copleșit de cei care fac presiuni asupra ta, mai ales dacă ți se cere să semnezi un contract sau să dai un răspuns, să iei o decizie care nu este în acord cu sistemul tău de valori și credințe.

Sănătate

Este o zi favorabilă să citești o carte sau să vezi un film care te ține în suspans. Pentru a-ți îmbunătăți starea emoțională, tehnicile spirituale, religioase sunt binevenite acum.

Horoscop zilnic Săgetător – 1 septembrie 2021

Dragoste

Nevoia de intimitate și pasiune este mare și azi ai putea să dai frâu liber unei fantezii în cuplu sau să te lași condus într-o aventură, dacă ești singur.

Carieră și bani

Sunt vești financiare care pot veni acum și te pot agita și nemulțumi. Preocupă-te să renegociezi o dobândă la un credit, să revizuiești o asigurare sau să obții o reducere, dar evită să faci investiții acum.

Sănătate

S-ar putea ca niște temeri financiare să te amprenteze destul de mult și să te lași pradă unui viciu, unei dependențe pe care încerci să o ții în frâu.

Horoscop zilnic Capricorn – 1 septembrie 2021

Dragoste

Se conturează momente tensionate în cuplu. Partenerul poate fi prea atent la nevoile sale sau poate deveni mult prea impunător și lipsit de toleranță și îngăduință sau tu, prin raportare la celălalt, te poți manifesta așa.

Carieră și bani

Azi va trebui să ai mai multă grijă în relațiile profesionale sau cu colaboratorii, partenerii de afaceri pentru că te pot dezamăgi foarte ușor, pot fi neserioși și ineficienți și-ți pot strica și ție programul.

Sănătate

Te bucuri de o stare generală bună, nu se întrevăd probleme de sănătate, dar ar fi nevoie de mai puțin stres profesional și mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Vărsător – 1 septembrie 2021

Dragoste

Abține-te de la critici și ironii în cuplu, în special în familie, și ziua va trece cu bine.

Carieră și bani

Te vei concentra destul de greu la locul de muncă și vei avea tendința de a te implica în prea multe activități deodată. Nevoia de a fi eficient și de a lăsa totul în ordine te va stresa mai mult decât să-ți aducă rezultate.

Sănătate

Azi ai mare grijă la alimentație și evită să mănânci alimente pe care știi că nu le tolerezi. Evită excesele și sursele care nu sunt sigure sau mâncarea cu care nu ești obișnuit, mai ales dacă te afli în concediu. Există risc de toxiinfecții alimentare și alte probleme gastrice.

Horoscop zilnic Pești – 1 septembrie 2021

Dragoste

Luna îți traversează sectorul iubirii, dar face aspecte tensionate, semn că pot reveni amintiri, regrete, nostalgii și chiar resentimente. Ai grijă să nu-i rănești pe cei dragi cu sinceritatea ta.

Carieră și bani

Dai dovadă de foarte multă creativitate astăzi și simț artistic dezvoltat și asta te poate ajuta în activitățile de profil, însă trebuie să faci un efort pentru a le exprima adevărata valoare pentru că emoțional poți fi mai interiorizat.

Sănătate

Recomandarea de azi, dar și pentru zilele viitoare, ar fi să nu cazi pradă unor slăbiciuni, nici sentimentale, nici alimentare, nici financiare sau de natura viciilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Andreea Bălan și-a aniversat ziua de nume la spital: ”Ce să zic, la mulți ani!”
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu