Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2020. Racii au de dat un ultim test relațional

Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2020. Racii au de dat un ultim test relațional
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 19/11/2020, 06:21

Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Relațiile noastre sunt supuse limitărilor și restricțiilor și va trebui să dăm dovadă de maturitate, de seriozitate și de înțelepciune pentru a le repune pe drumul cel bun. Avem ocazia să vedem totul dintr-un nou unghi și asta ne poate ajuta să luăm deciziile mai corect.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 19 noiembrie 2020

Dragoste

Tu-ți dorești din tot sufletul să aduci îmbunătățiri în relația de cuplu, dar se pare că nu ține doar de tine. Pare că partenerul nu este prezent sau nu poate oferi mai mult.

Carieră și bani

Relațiile profesionale sunt încordate și ai senzația că nu-ți poți atinge niște obiective propuse. Te zbați să te afirmi, să ieși în față. Posibile tensiuni cu superiorii. Zi bună pentru activități financiare legate de bunuri materiale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Ai energie și dacă o vei canaliza constructiv, nu ai de ce să te temi.

Horoscop zilnic Taur – 19 noiembrie 2020

Dragoste

Ai șansa să ajungi la aceleași viziuni, idealuri și convingeri în cuplu. Nu te teme să porți dialoguri cu partenerul, dar fă-o cu maturitate, cu seriozitate și înțelepciune.

Carieră și bani

Relațiile profesionale sunt într-o lumină bună. Te înțelegi cu colaboratorii și partenerii de afaceri și primești aprecieri pentru responsabilitatea și perseverența de care dai dovadă. Posibil să-ți dorești să studiezi ceva în plus, iar dezvoltarea profesională este bine susținută acum.

Sănătate

Stai bine cu sănătatea, însă nevoia ta cea mai mare acum este odihna, mai ales dacă vii după o perioadă suprasolicitantă.

Horoscop zilnic Gemeni – 19 noiembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental pare că te izbești de fel și fel de obstacole și te simți limitat. Dacă vrei să-ți îmbunătățești povestea de iubire va trebui să schimbi principii, sisteme de valori, credințe.

Carieră și bani

La locul de muncă pare că știi ce-ți direști și ești pregătit să te lupți pentru a obține niște drepturi. Dai dovadă de multă responsabilitate și perseverență în rezolbvarea sarcinilor.

Sănătate

Azi ai energie și este important să o canalizezi constructiv pentru că ai șanse mari să rezolvi ceva ce ține de stil de viață. Poate să te responsabilizezi mai mult și să vrei să aduci îmbunătățiri.

Horoscop zilnic Rac – 19 noiembrie 2020

Dragoste

Relația cu partenerul de viață este trecută printr-un ultim test de foc, iar cei care au ajuns până aici împreună trebuie să depună un ultim efort pentru a-și consolida legătura în ciuda limitărilor și nemulțumirilor pe care le resimt din plin. Au toată susținerea să intre pe o traiectorie nouă de viitor.

Carieră și bani

S-ar putea ca asociații, colaboratorii, persoanele cu care desfășori activități profesionale să fie puse pe făcut reproșuri, să fie nemulțumite și să-și dorească mai mult de la tine. Abordează contextul cu maturitate și nu te lăsa enervat.

Sănătate

Se întrevăd frământări la nivel interior, gânduri, dar și șansa de a începe să afli răspunsuri la dilemele tale și astfel să te mai liniștești.

Horoscop zilnic Leu – 19 noiembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de tot sprijinul familiei într-un context personal. Poate cei dragi te ajută să rezolvi niște sarcini avute, poate dau o mână de ajutor într-un proiect în care ești implicat. Dă divadă de ami multă empatie și tu la problemele lor.

Carieră și bani

Comunicarea la locul de muncă nu-ți este atu astăzi, însă ai șansa să vezi din alt unghi o situație și astfel să te îndrepți către direcția cea bună. Posibil să simți că cei din jur nu-ți iau în calcul ideile și soluțiile.

Sănătate

Este posibil să afli vești legate de sănătatea cuiva drag sau tu să primești niște rezultate ale unor analize. Acest capitol mult încercat până acum are nevoie de responsabilizare. Excfesele le plătești scump și probabil ți-ai dat deja seama de asta.

Horoscop zilnic Fecioară – 19 noiembrie 2020

Dragoste

Tu știi cel mai bine câte limitări, frustrări și neplăceri ai întâmpinat până acum în plan sentimental. Ei bine, mai este un ultim hop de trecut, așa că dă dovadă de seriozitate, de maturitate și responsabilitate și poți să-ți îmbunătățești viața sentimentală. S-ar putea să simți că nu ești apreciat de partener și bine ar fi să-i spui asta pntru că șansele sunt mari de remediere a nemulțumirilor.

Carieră și bani

Ai foarte multă creativitate și o imaginație destul de productivă care te poate ajuta să-ți pui talentele în valoare. Indiferent de restricțiile celorlalți, poate chiar de criticile lor, tu trebuie să lupți și să te exprimi așa cum îți dorești. Zi bună pentr negocieri.

Sănătate

Poate ți-ai descoperit o mare pasiune, poate acum vezi că un hobby merită exploatat, indiferent ce ar fi, toatea acestea îți ridică foarte mult starea de spirit.

Horoscop zilnic Balanță – 19 noiembrie 2020

Dragoste

Te preocupi de casă, de familie, de rezolvarea unui context care te tot frământă de ceva vreme, însă azi s-ar putea să întâmpini niște obstacole. Nu ceda și nu te enerva.

Carieră și bani

Soarele îți luminează sectorul financiar și te ajută să vezi dintr-o altă perspectivă un context, poate chiar legat de bunuri de patrimoniu. Poți ajuta sau primi ajutor bănesc de la familie, de la caz la caz.

Sănătate

În momentul în care înțelegi că de tine depinde să-ți îmbunătățești viața și sănătatea, vei începe să te simți mult mai bine, fie că ai probleme de sănătate, fie că este vorba de dureri, nemulțumiri emoționale.

Horoscop zilnic Scorpion – 19 noiembrie 2020

Dragoste

Se rezolvă niște contexte mai vechi cu partenerul de viață sau, după contextul ultimelor zile, ar putea fi vorba de reluarea cu seriozitate a unei foste relații, poate doar a unui dialog lămuritor.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru negocieri pntru că ești serios, capabil să susții un discurs sobru și responsabil. S-ar putea să întâmpini obstacole legate de o deplasare, poate chir cu mașina, așa că pregătește-te să ai răbdare.

Sănătate

S-ar părea că după multe frământări reușești să-ți dai răspunsul la niște întrebări sau să ai parte de un dialog mult așteptat care să te liniștească.

Horoscop zilnic Săgetător – 19 noiembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu prietenii sunt mai tensionate și dacă-ți dorești să îmbunătățești acest aspect va trebui să mai lași de la tine, să fii mai îngăduitor și mai responsabil în relații.

Carieră și bani

Un proiect personal sau în care ești implicat cu alții pare că reintră pe o pantă ascendentă, însă va fi nevoie de mai multă perseverență și muncă, de mai multă răbdare și seriozitate. Posibil ca niște limitări financiare să te determine să devii mai conștiincios. Strânge bani dacă ai de returnat o datorie.

Sănătate

Tumultul gândurilor tale te ține foarte mult în priză acum, însă îți dă o oarecare tendință către interiorizare, către meditație. Este nevoie de mai multă responsabilitate față de starea ta de sănătate și se pare că începi să conștientizezi asta.

Horoscop zilnic Capricorn – 19 noiembrie 2020

Dragoste

Se îmbunătățesc unele relații de prietenie, însă pentru asta va trebui să fii mai prezent în viața celor apropiați și să dai dovadă de mai multă grijă și seriozitate. Posibil ca tocmai prietenii să fie cei care-ți oferă sfaturi bune de această dată.

Carieră și bani

Profesional, este o zi care reprezintă un apogeu al frământărilor tale de până acum. S-ar putea ca toate nemulțumirile avute să-ți găsească soluția. Fie te îndrepți către altceva, fie te impui în fața superiorilor, fie devii mai responsabil în atingerea unor obiective pe care le ai. Un proiect în care ești implicat va începe să dea roade, dar aceste a vor fi în funcție de munca depusă.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Muncești mult, te implici în multe contexte și de aici poți resimți o oboseală, deci cu odihnă serezolvă totul.

Horoscop zilnic Vărsător – 19 noiembrie 2020

Dragoste

Principiile, valorile, credințele și convingerile tale par că sunt diferite nu doar de ale celorlalți, ci și de ceea ce credeai tu până acum, dar nu te lăsa debusolat. Ție nu-ți plac prejudecățile și nici lucrurile învechite, așa că vei elimina din viața și gândurile tale tot ce este prăfuit. Se întrevăd nemulțumiri legate de străinătate.

Carieră și bani

Ți se oferă șansa să vezi un context profesional dintr-o altă perspectivă, într-o nouă lumină și dacă ești serios și perseverent îți poți atinge scopurile. Relațiile cu superiorii par să se îmbunătățească. Luptă mai mult pentru dezvoltarea profesională, învață, dezvoltă-te.

Sănătate

Este un capitol la care tu mai bine ca oricine știi că trebuie să devii responsabil. În primul rând cu gândurile tale, pe care le somatizezi. Astăzi poți resimți din plin stări anxioase și o mare nevoie de interiorizare și meditație.

Horoscop zilnic Pești – 19 noiembrie 2020

Dragoste

Sectorul prietenilor, al anturajului, a trecut până acum prin multe teste și obstacole, iar azi s-ar putea să te decizi cu multă seriozitate, chiar răceală și indiferență, pe cine mai lași să rămână în viața ta. Ai șansa să ajungi la aceleași convingeri și dealuri cu unii prieteni, în timp ce cu alții nu mai creușești să empatizezi deloc.

Carieră și bani

Un proiect personal sau de grup a întâmpinat multe obstacole până acum și ți-a adus multe nemulțumiri financiare, însă ai șansa să vezi dintr-o altă perspectivă contextul și să lupți mai mult pentru a depăși limitările. Posibile nemulțumiri financiare, frustrări legate de un credit, o sumă de bani pe care o deții cu alții, de neplăceri care vin din partea unor reprezentanți ai instituțiilor statului.

Sănătate

Sunt frici active în interiorul tău care nu te lasă să te liniștești. Azi ești mult mai responsabil și mai atent la starea de sănătate și la activitățile pe care le întreprinzi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un veteran NASA a inventat un propulsor care sfidează legile fizicii