Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2020. „Săgetătorii” pot primi vești financiare neașteptate

Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2020. „Săgetătorii” pot primi vești financiare neașteptate
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Publicat: 20/11/2020, 08:59
Actualizat: 20/11/2020, 09:08

Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va traversa astăzi zodia Vărsător și va face aspecte tensionate cu Mercur și Uranus retrograd, context care prevestește surprinze neașteptate, dialoguri surprinzătoare, vești și informații ciudate. Totodată, contextul poate aduce și idei și soluții revoluționare, inedite pentru problemele cu care ne confruntăm, însă și o teamă de a le pune în practică acum.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 20 noiembrie 2020

Dragoste

Prietenii te pot lua prin surprindere cu ideile lor, cu pretențiile lor sau poți avea parte de dialoguri absolut neașteptate cu cei din anturaj. Poți purta dialoguri intime neobișnuite cu partenerul sau cu o persoană apropiată.

Carieră și bani

Persoanele cu care întreprinzi activități comune îți pot face propuneri neașteptat de bune care să-ți aducă o creștere a veniturilor sau pot veni cu soluții inedite pentru susținerea unui proiect în care ești implicat.

Sănătate

Ai parte de temeri care te pot copleși dacă nu le ții în frâu. Pot fi legate de o sumă de bani sau de o situație intimă, care vizează viața sexuală.

Horoscop zilnic Taur – 20 noiembrie 2020

Dragoste

O situație legată de viața de cuplu te poate pune pe gânduri. Poate fi vorba de un dialog neașteptat cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Încearcă să ai grijă la expunere, la imaginea profesională, la ceea ce arăți la locul de muncă pentru că pot apărea critici și comentarii care să te deranjeze. Poți afla vești ciudate, neașteptate legate de zona carierei sau de funcție.

Sănătate

Te simți bine, însă va trebui să faci față la fel și fel de contexte ciudate cu care dai nas în nas astăzi. Concentrarea nu va fi un punct forte al tău astăzi.

Horoscop zilnic Gemeni – 20 noiembrie 2020

Dragoste

Situația sentimentală pare să se mai relaxeze, însă evită să aduci în discuție ceea ce a fost sau ceva din tecut ce a provocat tensiuni și frustrări.

Carieră și bani

Azi ar trebui să-ți asculți mai mult ideile pentru că sunt foarte îndrăznețe, dar și practice pe deasupra. Nu te teme de ceea ce-ți trece prin minte, oricât ar fi de nonconformist. Se pot dovedi soluții foarte bune pentru tine în legătură cu locul de muncă.

Sănătate

Sunt fel și fel de frământări care te pot copleși astăzi, ești mai stresat și mai irascibil și de preferat ar fi să te odihnești ami mult. Nu este exclus să ai parte de insomnii dacă depășești ora ta de somn normală.

Horoscop zilnic Rac – 20 noiembrie 2020

Dragoste

Se pot purta discuții intime pe teme care să te ia prin surprindere. Poate fi vorba de deazvăluiri ale partenerului la care să nu te fi așteptat, dar care să contribuie la luarea unor decizii importante. Și temele financiare ot fi un subiect delicat care vine cu surprize.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă creativitate, imaginație și efervescență în gândire, dar te temi să le evidențiezi. Poate ai unele frustrări, poate te temki de ce vor zice ceilalți sau poate de vină este neîncrederea în tine. Posibile vești neașteptate legate de bunuri materiale, partaje, litigii, moșteniri, credite, taxe, impozite.

Sănătate

Sunt fel și fel de gânduri care continuă să-ți teacă princap și pe care le vei putea anihila doar dacă te dedici hobby-urilor tale, activităților care îți fac plăcere.

Horoscop zilnic Leu – 20 noiembrie 2020

Dragoste

Luna tranzitează astăzi sectorul relațiilor de cuplu și-ți poate aduce o mai mare nevoie de a fi alături de partener, de a discuta pe teme ce vizează casa, căminul. Nu este exclus să ai parte de dialoguri pe teme neobișnuite în cuplu.

Carieră și bani

Relația cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații stă sub semnul surprizelor. De la dialoguri neașteptate, la idei revoluționare și progresiste, totul este posibil astăzi.

Sănătate

Poți trece prin stări emoționale greu de înțeles și menținut în frâu. Posibil să fie vorba de amintir care nu te lasă să visezi sau de trecut care nu te lasă să dormi.

Horoscop zilnic Fecioară – 20 noiembrie 2020

Dragoste

Dialogurile cu cei din jur pot ieși astăzi din tiparul normal, pot fi abordate teme mai ciudate, mai nonconformiste pentru felul tău rațional și chiar rigid de a gândi. Deschide-te noutăților și fii pregătit să primești mesaje destul de surprinzătoare.

Carieră și bani

Poți fi surprins de veștile pe care le primești la locul de muncă și nu este exclus nici să ai parte de dialoguri neobișnuite cu colegii. Ideile care-ți vin astăzi se vor dovedi extrem de utile pentru rezolvarea unui context profesional, așa că ia-le în calcul chiar dacă în prima etapă îți vor părea imposibil de pus în practică sau prea inedite.

Sănătate

Ziua de astăzi poate veni cu mult stres profesional, cu multă agitație la locul de muncă și va trebui să turezi la maxim motoarele, aspect care-ți poate aduce dureri de cap, irascibilitate și oboseală nervoasă.

Horoscop zilnic Balanță – 20 noiembrie 2020

Dragoste

Poți fi luat prin surprindere de un mesaj sau de un dialog avut cu persoana iubită sau cu copiii. Poate fi vorba de viața intimă sau de administrarea bugetului comun. Dacă vrei să cucerești pe cineva, azi nu aborda tactica clasică pentru că nu va funcționa. Va fi nevoie să vii cu ceva inedit.

Carieră și bani

Posibil să ai parte de dialoguri neașteptate pe teme financiare sau su primești unele vești la care nu te așteptai. Evită să faci speculații financiare și investiții riscante.

Sănătate

Deși ai idei creative și imaginație, astăzi nu ai și încredere în tine să le pui în practică. Tot acest context te poate demoraliza și îți poatea fecta starea de spirit. Zi bună pentru sport.

Horoscop zilnic Scorpion – 20 noiembrie 2020

Dragoste

Evită să intri în contradicții cu familia sau cu partenerul de viață pentru că există riscul să dai naștere unor tensiuni destul de serioase. Ține cont că azi nu reușiți să ajungeți deloc la o viziune comună, iar părerile voastre pe baza unui subiect sunt extrem de diferite. Posibil să apară situații neașteptate care țin de locuință.

Carieră și bani

Felul în care porți dialoguri astăzi este cheia succesului sau a eșecului. Poți fi prea extrovertit, pe de o parte, iar pe de altă parte, s-ar putea să-ți lipseasca complet capacitatea de concentrare. Evită activitățile care cer migală și răbdare, pentru că nu-ți sunt atuuri azi. Totuși, ideile pe care le ai se pot dovedi revoluționare, dar și mai greu de înțeles de ceilalți.

Sănătate

Azi nu-ți face prea multe planuri pentru că poți avea marea surpindere să ți se dea peste cap. Este o zi în care ar fi bine să te dedici activităților intelectuale care-ți solicită mintea, dar constructiv. Unii nativi pot fi frământați de trecut și asta îi poate copleși.

Horoscop zilnic Săgetător – 20 noiembrie 2020

Dragoste

Este o zi în care oricât ți-ai dori să scapi de trecut, acesta te caută. Poți fi luat prin surprindere de propriile tale gânduri, de amintiri pe care credeai că le-ai uitat și  nu este exclus ca un fost partener de viață să te caute.

Carieră și bani

Felul în care comunici și temele pe baza cărora porți dialoguri sunt atipice. Poți fi surprins de veștile pe care le primești, de informațiile și mesajele care ajung la tine. Ai idei foarte bune și vii cu soluții atipice la problemele pe care le întâmpini.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea de sănătate. Este nevoie să te odihnești mai mult și să nu te suprasoliciți în activități care cer mare putere de concentrare. Ar fi de preferat să te dedici meditației sau activităților care-ți relaxează mintea.

Horoscop zilnic Capricorn – 20 noiembrie 2020

Dragoste

În dragoste s-ar putea să ai parte de surprinze destul de interesante sau de dialoguri care să te pună pe gânduri. Prietenii pot veni cu vești surprinzătoare sau îți pot face propuneri neașteptate.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la situația financiară, la felul în care-ți administrezi veniturile. S-ar putea să primești vești care să te ia prin surprindere. Nu este o zi bună pentru calcule pentru că poți scăpa detalii semnificative. De asemenea, evită să dai bani cu împrumut. Ai idei bune, progresiste, revoluționare despre cum să pui pe picioare un proiect în care ești implicat.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Activitățile distractive, chiar sportive, vor fi, în schimb, pe lista de preferințe. Folosește-te de creativitate și de ideile ingenioase care-ți vin pentru a da viață unui hobby.

Horoscop zilnic Vărsător – 20 noiembrie 2020

Dragoste

Este o zi în care orice planuri îți faci legate de familie și locuință pot fi date peste cap. Posibil să primești vești de la rude care să te ia pe nepregătite sau să trebuiască să rezolvi ceva legat de casă care a apărut pe neașteptate.

Carieră și bani

S-ar putea să primești vești profesionale neașteptate, să ai parte de dialoguri atipice, inedite cu superiorii și ai mare grijă ce spui și cum spui pentru a nu-ți strica imaginea. Ceva legat de carieră te ia prin surprindere azi.

Sănătate

Luna îți traversează zodia astăzi și-ți aduce un bust de vitalitate, de energie și o stare de bună dispoziție de care îți era dor. Dedică-te mai mult activităților care te relaxează, dar și celor intelectuale care te stimulează.

Horoscop zilnic Pești – 20 noiembrie 2020

Dragoste

Principiile, mentalitățile și idealurile tale pot fi mărul discordiei într-un dialog purtat cu alții, poate chiar cu persoana iubită sau cu prietenii. Viziunile tale sunt complet diferite de ale celorlalți și ar fi bine să nu ragi deocamdată concluzii, cvi să analizezi în amănunt înainte de a lua o decizie sau de a da un verdict.

Carieră și bani

Îți trec prin minte fel și fel de idei inedite, îți vin soluții neașteptate și revoluționare la problemele pe care le ai. Pe de altă parte, poți fi luat pe nepregătite de un dialog, poți auzi informații care să te șocheze. S-ar putea chiar să te frămânți în legătură cu o ședință, un interviu, pe care l-ai dat sau urmează să-l dai. Posibile vești neașteptate din străinătate.

Sănătate

Azi este bine să lupți mai mult pentru echilibrul psihic. Sunt amintiri care-ți revin obsesiv, sunt cuvinte spuse care te macină, sunt gânduri care te agită mental. Stresul va fi la cote înalte, așa că profită că e vineri și odihnește-te mai mult.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Horoscop săptămânal, 16-22 noiembrie 2020. „Gemenii” trebuie să evite speculațiile financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020 este marcată de trei aspecte tensionate pe care le face Venus, planeta iubirii și a banilor, aflată în zodia Balanță cu planetele din Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto. Contextul prevestește frustrări relaționale, tensiuni, blocaje și situații care conduc la transformări profunde în dragoste. Nu suntem susținuți nici în comunicare, astfel că în relațiile unde s-a făcut totul până acum ca lucrurile să se îmbunătățească și nu s-a întâmplat asta, pot apărea încheieri definitive. Contextul este valabil nu doar pentru relațiile sentimentale, ci și pentru cele profesionale.

Zodiacul chinezesc, 16-22 noiembrie 2020. „Șobolanii” pot avea tendințe negativiste

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 16-22 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 16-22 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Fără el, lumea ar fi arătat cu totul altfel. Ziua în care s-a născut un...