Horoscopul zilei de 5 martie 2021. „Taurii” se pun în valoare profesional

Redactor:
Madalina Manole
Horoscopul zilei de 5 martie 2021. „Taurii” se pun în valoare profesional
Nu rata horoscopul zilei, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!

Horoscopul zilei de 5 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Este o zi destul de importantă din multe puncte de vedere. Luna traversează zodia Săgetător, iar guvernatorul acestuia, Jupiter, se află într-o conjuncție cu Mercur în Vărsător.

De altfel, este a treia conjuncție pe care cele două planete o fac și este un fel de concluzie a ultimelor săptămâni din viața noatsră.

În plus, atât Mercur, cât și Jupiter sunt guvernatori ai Nodurilor Lunare, prin urmare această conjuncție ne va ajuta să ne clarificăm direcția de viitor pe care mergem mai departe.

Fie pot veni idei noi, fie putem găsi soluții, fie cineva ne luminează într-un fel sau altul. Este o zi a conștientizărilor și revelațiilor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 5 martie 2021

Dragoste

Ziua de astăzi te poate ajuta să-ți dai seama încontro se îndraptă o relație de prietenie, dacă rămâne la stadiul acesta sau o duci la alt nivel. Ai chef să te distrezi mai mult, să ieși cu prietenii și conversațiil purtate se pot dovedi foarte importante pentru viitorul tău, chiar și prin prisma înțelegerii din alt unghi a trecutului.

Carieră și bani

Fii mai atent la ce idei îți trec prin minte referitoare la proiectele tale, la ce sfaturi și propuneri primești pentru că poți avea ocazia să faci un progres important în această direcție. Este foarte puternic aspectul pentru cei care activează în zona comunicării și se pot expune în fața maselor de oameni.

Sănătate

S-ar putea să te simți mai obosit astăzi, mai ales dacă ești copleșit de ceea ce se petrece în jurul tău.

Horoscop zilnic Taur – 5 martie 2021

Dragoste

S-ar putea să te dumirești astăzi încotro se îndreaptă o relație ascunsă, neoficială, secretă. Nu este un aspect valabil pentru toți nativii, de aceea în alte cazuri poate fi vorba de dialogri lămuritoare legate de bugetul în cuplu și de administrarea acestuia.

Carieră și bani

Este o zi foarte importantă pentru cariera ta. Cumva te poți pune în valoare, ai o idee strălucită de afirmare sau un superior vine cu o propunere de nerefuzat. Unii nativi pot reveni asupra unei decizii luate anterior în legătură cu cariera lor. Te poți pune în valoare, poți ajunge să câștigi mai bine, însă va trebui să te folosești nu doar de talentele tale, ci și de resursele altora.

Sănătate

S-ar putea să nu-ți prea placă ceea ce auzi astăzi sau să te enerveze atitudinea cuiva. Totodată, sunt temeri și frici pe care va trebui să le depășești pentru a reașterne pacea în sufletul tău.

Horoscop zilnic Gemeni – 5 martie 2021

Dragoste

Este o zi care poate veni cu dialoguri importante în cuplu legate de viitorul vostru. Nu este exclus ca unii nativi să primească o cerere în căsătorie. Oricum, idealurile de viitor se pot stabili acum.

Carieră și bani

Și în sectorul profesional poți avea parte de conștientizări importante, de discuții menite să te ajute să alegi ce este mai bun pentru viitorul carierei tale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar ai grijă la excese și la entuziasm pentru că-l poți duce la extrem.

Horoscop zilnic Rac – 5 martie 2021

Dragoste

Este o zi care poate aduce dialoguri în cuplu despre bani și viața intimă. Nu sunt excluse reproșurile, așa că ai grijă cum te raportezi la resursele partenerului de viață.

Carieră și bani

Este o zi care te poate ajuta să conștientizezi importanța celorlalți în viața ta, dar și datoriile pe care tu le ai față de ei, iar aici intră și datoriile financiare, fie că sunt rate la credite, taxe, impozite, etc. Încearcă să schimbi modul în care îți desfășori sarcinile zilnice.

Sănătate

Este important să ai mai multă grijă la emoțiile tale, la stările interioare pentru că acestea pot sta la baza unor anxietăți, vicii, poate insomnii și irascibilități. Evită pe cât poți stresul.

Horoscop zilnic Leu – 5 martie 2021

Dragoste

Este o zi foarte importantă în plan sentimental. Nu este exclus ca dincolo de discuțiile despre viitorul relației, de programarea unor activități distractive alături de partener să fie vorba de o cerere în căsătorie sau, dacă deja ești căsătorit, să fie vorba despre discuții despre o sarcină.

Carieră și bani

Nici profesional nu sunt vești mai proaste. Posibil să primești niște oferte de colaborare sau să discuți constructiv pe seama unor contracte.

Sănătate

Cheful de viață, pofta de distracție pe care o ai astăzi va fi invidiată de toată lumea. Dedică-te activităților care-ți bucură sufletul.

Horoscop zilnic Fecioară – 5 martie 2021

Dragoste

Dacă ai făcut o promisiune familiei, va trebui să te ții de ea sau va ieși cu scântei. S-ar putea să te constrângă un context profesional și să nu poți acorda atenția necesară celor dragi sau unor aspecte ce țin de casă.

Carieră și bani

Poți avea parte de dialoguri constructive legate de locul de muncă, de program, de modul în care-ți desfășori activitățile. Toate acestea te pot ajuta să te decizi mai ușor care este direcția profesională pe care vrei să mergi în viitor.

Sănătate

Fie porți discuții despre starea ta de sănătate, fie conștientizezi că stresul de la locul de muncă trebuie anihilat urgent. Poți să-ți propui o schimbare radicală a stilului de viață. Ai toată susținerea unei astfel de decizii.

Horoscop zilnic Balanță – 5 martie 2021

Dragoste

Poți avea niște discuții importante cu persoana iubită sau poate te decizi în ce direcție duci o poveste de dragoste. Unii nativi sunt mai cuceritori și flirtează cu mai multă ușurință. Concentrează-te și pe nevoile copiilor și poartă dialoguri cu aceștia, apropie-te mai mult de ei.

Carieră și bani

Poți fi destul de direct în dialog, sincer și mult prea deschis pentru pretențiile celorlalți. Încearcă să nu devii și autoritar fără să vrei.

Sănătate

Nu sunt probleme de sănătate, însă starea ta emoțională este destul de neliniștită, dar acest aspect depinde de la caz la caz, în funcție de ceea ce trăiesc în viața personală.

Horoscop zilnic Scorpion – 5 martie 2021

Dragoste

Este posibil să porți un dialog lămuritor cu familia, mai ales dacă în ultimele săptămâni nu v-ați înșeles mai deloc.

Carieră și bani

Ai puțin mai multă grijă la modul în care-ți gestioneți finanțele pentru că s-ar putea să fii mai predispus la cheltuieli astăzi. Dacă sunt pentru casă, vezi să nu te păcălească ofertele.

Sănătate

Poți avea parte de multe conștientizări astăzi, mai ales legate de trecut, însă va trebui să-ți dai voie să le integrezi și să le accepți.

Horoscop zilnic Săgetător – 5 martie 2021

Dragoste

Poți avea parte de dialoguri constructive în cuplu, dialoguri care să te ajute să înțelegi trecutul și să vezi care este direcția relației în care te afli. Sunt momente importante, iar unii nativi pot face cereri în căsătorie.

Carieră și bani

Ești foarte bine susținut în comunicare și poți reuși să obții prin dialog tot ceea ce-ți dorești de la partenerii de afaceri sau colaboratorii. Pe de altă parte, este o zi favorabilă învățării sau susținerii de examene, discursuri, interviuri și ședințe.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia astăzi și te simți cuprins de un entuziasm aparte, de bucurie, poftă de viață și multă energie, totul este să nu duci contextul în zona exceselor.

Horoscop zilnic Capricorn – 5 martie 2021

Dragoste

Sentimental s-ar putea să-ți revină în minte unele situații din trecut, însă cel mai probabil le vei privi cu detașare.

Carieră și bani

Poți avea idei financiare foarte bune, poate să-ți crești veniturile, poate idei care te ajută să te valorifici mai mult și astfel locul de muncă să devină o plăcere pentru tine în viitor.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă la sănătatea ta, în special fiind vorba de odihnă. Posibil să resimți o stare de agitație interioară care să nu te lase să te odihnești prea bine.

Horoscop zilnic Vărsător – 5 martie 2021

Dragoste

Este o zi care vine cu multe clarificări pentru tine, clarificări legate de viața personală, de viitorul unei relații sentimentale sau chiar legate de viitorul copiilor sau de un context care vizează copiii.

Carieră și bani

Posibil ca azi să ai curajul de a te desprinde într-adevăr de ceva din trecut, ceva care te ținea ancorat și astfel să te duci către o direcție care să te ajute să-ți pui mai mult în valoarea talenetele și abilitățile. Este o zi bună să realizezi dacă nu cumva te-ai plafonat profesional.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă poți fi mai agitat și mai entuziast ca de obicei.

Horoscop zilnic Pești – 5 martie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai un moment de conștientizare destul de dur despre trecutul tău. Cumva, vei realiza ce ar trebui să faci să obții un echilibru între tine și ceilalți, între viața personală și cea profesională.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional, ai tendința de a fugi de responsabilități și s-ar putea să te prost dispună un dialog avut cu superiorii.

Sănătate

Ar fi bine să fii atent la mesajele organismului și să încerci să te odihnești mai mult, să elimini viciile și tot ce este toxic din viața ta.

Horoscop săptămânal, 1-7 martie 2021. „Scorpionii” au parte de o viață sentimentală bogată

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 1 – 7 martie 2021 poate aduce o serie de surprize plăcute în dragoste, dar și o mai mare poftă de viață, de socializare, de plimbare.

Săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă prin intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, tranzit care ne va stimula gândirea, raționamentul, dar ne va face și mai direcți în comunicare, mai curajoși să ne exprimăm ideile, existând, totodată, și riscul de a fi superficiali. Marte va tranzita zodia Gemeni până pe 23 aprilie 2021.

Pe de altă parte, săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă și prin conjuncția pe care o face Mercur, planeta comunicării, cu Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia Vărsător.

Dat fiind că cele două se reîntâlnesc din nou, după ce Mercur a fost retrograd anterior, poate însemna că o serie de situații din ultima perioadă se pot clarifica acum, pot căpăta o altă perspectivă.

Totodată, este un moment de ingeniozitate, în care o idee sclipitoare ne poate veni, o soluție ingenioasă ne poate aduce dezvoltarea, progresul, expansiunea.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din Pești face un aspect de susținere cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur, aspect care poate aduce ocazia unor schimbări, surprize plăcute în relații, ocazia unui refresh.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Cadou fabulos de la Simona Halep pentru Stere, tatăl ei! A plătit 400.000 de euro...
Din ce își câștiga Raluca Bădulescu banii până să ajungă celebră. Toți fanii au rămas...
Sonda spaţială Voyager a detectat un „zumzet persistent” dincolo de sistemul nostru solar
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Românii vaccinați cu prima doză de ser anti COVID vor fi recompensați. Unde poți merge...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
Nicoleta Luciu, taxată dur de fani. IMAGINEA care a stârnit controverse: Te-ai stricat de tot...
Cu cine joacă Simona Halep astăzi. Și-a aflat adversara dificilă din turul secund
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
S-a decretat STARE DE URGENȚĂ! Anunțul ȘOCANT al momentului
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum să îţi dai seama imediat dacă cineva nu este atât de deştept pe cât...
Inchide