Horoscopul zilei de 6 martie 2021. „Peștii” trec prin stări emoționale greu de înțeles  

Redactor:
Madalina Manole
Horoscopul zilei de 6 martie 2021. „Peștii” trec prin stări emoționale greu de înțeles  
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)

Horoscopul zilei de 6 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect cuadratura Soarelui din zodia Pești cu Axa Destinului, denumită și Axa Nodurilor Lunare, din Gemeni-Săgetător, cea care vorbește despre sensul nostru de evoluție.

Este un moment în care ne punem întrebări existențiale, cine suntem și încotro ne îndreptăm, un moment în care ne focusăm pe raportul trecut-viitor și realizăm că trebuie să renunțăm la ceva pentru a evolua.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 6 martie 2021

Dragoste

A venit vremea să renunți la ceva sau la cineva din tecutul tău care te ținea în loc. Poate fi vorba chiar și de principii și convingeri care ți se schimbă brusc, mai ales un fond emoțional care acum devine rațional sau cel puțin vei lua o astfel de decizie în mod rațional.

Carieră și bani

Vei dori să înveți ceva nou, ceva ce te poate ajuta în dezvoltarea profesională, pentru a face un progres profesional.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătatem ci din contră, o dorință mai mare de a socializa și a te plimba.

Horoscop zilnic Taur – 6 martie 2021

Dragoste

Te preocupi foarte mult de prietenii tăi și vrei să te înconjori cu oameni de la care ai ce învăța, cu care ai ce vorbi. Ar fi de preferat să eviți acele persoane care-ți consumă doar timpul și energia.

Carieră și bani

Te poți preocupa de o situație a unor bunuri materiale astăzi. Poate să cauți printre acte, să pui ordine în dosare, să faci o strategie de abordare a unui astfel de context. Pe de altă parte, un proiect intră sub lupa ta din cauza veniturilor care ți le aduce și care te nemulțumesc.

Sănătate

Te poți îngrijora din cauza unor aspecte ce țin de alții, însă vei vedea pe parcursul zilei că nu ai motive.

Horoscop zilnic Gemeni – 6 martie 2021

Dragoste

Îți dorești foarte mult să discuți cu partenerul de viață, să vă analizați obiectivele de viitor, să vedeți dacă mai aveți sau nu un viitor împreună.

Carieră și bani

Este un moment destul de important pentru tine din punct de vedere profesional. S-au acumulat multe frustrări care te pot stimula să ai o altă privire de ansamblu asupra carierei tale. Posibil să-ți dorești schimbări radicale, iar unii nativi pot chiar să ia chiar o decizie curajoasă.

Sănătate

Ești foarte irascibil în relațiile cu cei din jur. Te poți enerva la fiecare cuvânt al celorlalți, așa că ai grijă la această stare.

Horoscop zilnic Rac – 6 martie 2021

Dragoste

Dacă familia sau partenerul sau oricine altcineva te ghidează să faci alegereile în viață, a venit momentul să spui stop și să-ți analizezi propriile crezuri, convingeri și filozofii de viață. Tu elti cel care decide cu ce merge mai departe și la ce renunță.

Carieră și bani

Este important să conștientizezi că munca nu te ajută întotdeauna să ajungi unde-ți dorești și nici nu te înnobilează întotdeauna. Renunță la niște activități care nu empatizeazo cu principiile tale de viață.

Sănătate

Îți vei dori să te vindeci de ceva, să te eliberezi fie de o frică, fie de un gând pesimist, de ceva ce te apasă sau te stresează. Pe de altă parte, mai multă grijă la afecțiunile respiratorii de sezon.

Horoscop zilnic Leu – 6 martie 2021

Dragoste

Deși sunt aspecte favorabile vieții sentimentale, azi ai putea analiza un context care vizează banii partenerului și modul în care tu te raportezi la ei. Cumva, aici există o peroblemă care trebuie eliminată schimbată. Pe de altă parte, este o zi bună să înveți din greșelile trecutului, din pierderile și crizele avute.

Carieră și bani

Pentru a ajunge să demarezi sau promovezi un proiect în care ești implicat, azi va trebui să te oprești din ceea ce faci și să vezi cum te poți folosi mai bine, mai mult de resursele altora. Chiar dacă tu personal nu dispui de resurse, caută sprijin la cei din jur..

Sănătate

Este o zi foarte bună pentru distracție, pentru a participa la competiții, pentru a face sport și a te dedica activităților în doi sau alături de copii. Bucură-te mai mult de ziua liberă.

Horoscop zilnic Fecioară – 6 martie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni între părinți și partenerul de viață sau poate tu intri în contradicții cu familia din diferite motive care, poate, în alte rânduri, ar fi putut fi trecute cu vederea. Analizezi viitorul relației în care te afli cu mai multă seriozitate.

Carieră și bani

Relațiile profesionale intră sub lupa ta. Un dialog tensionat cu superiorii sau niște nemulțumiri constante de la locul de muncă te pot face să te întrebi dacă ești pe direcția profesională potrivită. Mulți nativi, chiar dacă nu pun azi în practică, pot decide o schimbare radicală de carieră.

Sănătate

S-ar putea să te simți mai slăbit astăzi, mai lipsit de vioiciune față de zilele trecute, iar starea emoțională poate fi destul de sensibilă.

Horoscop zilnic Balanță – 6 martie 2021

Dragoste

Este greu să iei o decizie azi, mai ales dacă vizează viața ta personală. Este aproape imposibil să nu te cerți cu cei din jur, așa că fii mai înțelegător.

Carieră și bani

Vei analiza, posibil forțat de un context, de un buchet de nemulțumiri, niște situații ce țin de locul de muncă și te vei decide asupra unei situații. Dacă ceva contravine principiilor tale, s-ar putea să excluzi din viața ta.

Sănătate

S-ar putea să afli niște vești legate de starea de sănătate care să nu-ți placă, însă contextul poate aduce și stres, nervi, oboseală din cauza programului prea încărcat.

Horoscop zilnic Scorpion – 6 martie 2021

Dragoste

Fii mai atent la cum abordezi o situație din viața ta sentimentală. Cumva, ai prea multe pretenții de la persoana iubită sau cumva nu ești dispus să faci niciun compromis pentru binele celuilalt. Dacă te bazezi prea mult pe resursele partenerului, poate fi o problemă.

Carieră și bani

Te preocupă situația financiară și vei căuta să rezolvi ceva, să reglementezi un statut, să te pui la zi cu niște plăți.

Sănătate

Petrece mai mult timp cu copiii și cu persoana iubită și nu încerca să aduci discuția despre bani. Dacă simți că nu ești lăsat să-ți exprimi un talent personal, poți să le spui asta celor dragi.

Horoscop zilnic Săgetător – 6 martie 2021

Dragoste

Reușești să te mai detașezi de un context sentimental, relațional, însă te vei lăsa copleșit de emoții cu mare ușurință. Probabil va trebui să faci puțină curățenie în viața ta personală, în tecutul tău.

Carieră și bani

S-ar putea să fii prea direct într-o relație profesională, prea emotiv și să o cam deteriorezi pe moment.

Sănătate

Luna îți traversează și astăzi zodia, dar îți poate aduce o stare de oboseală mai mare, mai precis o neliniște interioară.

Horoscop zilnic Capricorn – 6 martie 2021

Dragoste

Este valabil aspectul deja trasat de ieri. Unii nativi se pot gândi intens la ceva sau cineva din trecutul lor.

Carieră și bani

Pentru nativii care lucrează astăzi, ziua poate fi favorabilă pentru a spune ceea ce-i deranjează la program, la sarcini, pentru a încerca să facă unele îmbunătățiri legate de locul de muncă.

Sănătate

Este nevoie de puțin mai multă atenție la sănătate, chiar și la sistemul respirator, de mai multă grijă și responsabilitate în activitățile întreprinse.

Horoscop zilnic Vărsător – 6 martie 2021

Dragoste

S-ar putea să nu te lași înduplecat prea ușor de prieteni dacă aceștia te-au deranjat cu ceva. Vei dori să faci ordine, să-i pui la punct.

Carieră și bani

Sunt posibile discuții destul de serioase cu asociații sau cu persoane cu care te afli într-un proiect, mai ales dacă acestea îți datorează bani. Evită speculațiile financiare.

Sănătate

Ai chef să te distrezi mai mult, să-ți faci unele bucurii și pofte și ești frustrat de un context financiar care te cam limitează.

Horoscop zilnic Pești – 6 martie 2021

Dragoste

Treci printr-o etapă destul de dificilă emoțional. Posibil ca acest context să aibă legătură cu trecutul tău, greu de integrat, sau chiar cu familia ta.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă unor contexte profesionale care te pun în evidență, însă ai grijă să nu faci tot posibilul și să exagerezi în dorința de a te face remarcat.

Sănătate

Te macină niște întrebări existențiale și ar trebui să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-ți îmbunătăți viața dându-ți răspunsurile corecte și ai ales raționale.

Horoscop săptămânal, 1-7 martie 2021. „Scorpionii” au parte de o viață sentimentală bogată

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 1 – 7 martie 2021 poate aduce o serie de surprize plăcute în dragoste, dar și o mai mare poftă de viață, de socializare, de plimbare.

Săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă prin intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, tranzit care ne va stimula gândirea, raționamentul, dar ne va face și mai direcți în comunicare, mai curajoși să ne exprimăm ideile, existând, totodată, și riscul de a fi superficiali. Marte va tranzita zodia Gemeni până pe 23 aprilie 2021.

Pe de altă parte, săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă și prin conjuncția pe care o face Mercur, planeta comunicării, cu Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia Vărsător.

Dat fiind că cele două se reîntâlnesc din nou, după ce Mercur a fost retrograd anterior, poate însemna că o serie de situații din ultima perioadă se pot clarifica acum, pot căpăta o altă perspectivă.

Totodată, este un moment de ingeniozitate, în care o idee sclipitoare ne poate veni, o soluție ingenioasă ne poate aduce dezvoltarea, progresul, expansiunea.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din Pești face un aspect de susținere cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur, aspect care poate aduce ocazia unor schimbări, surprize plăcute în relații, ocazia unui refresh.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Reacţia curioasă a selecţionerului Coreei de Sud după ce a văzut că a picat cu...
Loredanei Chivu i-au 'PUTREZIT' fesele. Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
`De ce revii în România?` Întrebarea jenantă la care Simona Halep a răspuns așa
Ce se întâmplă cu vremea de Florii. Precipitații multe, care vor fi maximele din termometre
Ţara care ar putea impune restricţii persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19: „Ezitarea dvs....
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Este posibil un conflict militar sângeros între România și Ungaria? Cum ar arăta un război...
Loredanei Chivu i-au 'PUTREZIT' fesele. Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei
ROMÂNCA născută într-o familie de evrei considerată cea mai TEMUTĂ femeie din lume. Nici Elena...
ULTIMA ORĂ! Nu toţi credincioșii vor putea asista la slujba de Înviere! Purtătorul de cuvânt...
Monica Pop, mesaj INIMAGINABIL în miez de noapte! L-a făcut praf, jigniri fără precedent
Kim Kardashian a rămas perplexă când a văzut mesajul primit după ce a anunțat că...
Cercetarea care schimbă tot: Cei care îşi fac vaccinul cu ARN mesager degeaba. Este informaţia...
Martha Stewart, piele perfectă la 80 de ani. Secretul din rutina ei zilnică ce o...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Capcana din maşinile şoferilor: Detaliul pe care conducătorii auto îl ignoră zilnic şi le poate...
Inchide