Actorul Robert Cormier a murit subit la vârsta de 33 de ani. „A fost un talent uimitor, a dispărut prea devreme”

Actorul Robert Cormier a murit subit la vârsta de 33 de ani. „A fost un talent uimitor, a dispărut prea devreme”
Robert Cormier / Sursa foto: Outsider
Publicat: 28/09/2022, 11:09
Actualizat: 28/09/2022, 11:14

Actorul Robert Cormier, care a devenit celebru pentru rolul lui Finn Cotter în „Heartland, a murit la vârsta de 33 de ani. Cauza morții nu a fost încă dezvăluită de familia lui.

„Robert a fost un atlet, un actor și un frate grozav. Avea o pasiune pentru a-i ajuta pe ceilalți și căuta mereu să obțină mai mult. Rob va trăi în memoria noastră prin pasiunea lui pentru artă și film”, a transmis familia îndurerară a actorului.

În urma veștii morții sale, UPtv – canalul care difuzează Heartland – i-a adus și el un omagiu actorului pe pagina lor oficială de Instagram.

„Robert Cormier, alias finlandezul lui Heartland, a fost un talent uimitor, a dispărut prea devreme. Suntem profund întristați să aflăm despre dispariția lui. Sincere condoleanțe prietenilor, familiei și colegilor săi”, a transmis UPtv, citat de Irish Mirror.

„Un membru iubit al distribuției Heartland”

Pe pagina oficială a serialului „Heartland” a fost postat un mesaj în memoria lui Robert Cormier.

„Suntem profund întristați să aflăm despre dispariția lui Robert Cormier. El a fost un membru iubit al distribuției Heartland în ultimele două sezoane. În numele distribuției și al echipei Heartland, gândurile noastre sunt cu el și familia lui în această perioadă dificilă”.

Cormier a devenit parte din distribuția Heartland în cel de-al 15-lea sezon al serialului.

Sezonul 16 va fi difuzat luna viitoare și se pare că actorul va apărea în această serie.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase