ACUZAȚII. Fosta iubită a lui Jeffrey Epstein a fost arestată de FBI

Redactor:
Alisa Ioana
ACUZAȚII. Fosta iubită a lui Jeffrey Epstein a fost arestată de FBI

Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, a fost arestată de FBI în dosarul privind acuzaţiile de abuz sexual şi trafic de minore, relatează The Guardian.

Ghislaine Maxwell ar fi fost cea care recruta tinere şi minore pe care apoi le-ar fi obligat să întreţină relaţii sexuale cu miliardarul Jeffrey Epstein.

Una dintre victimele lui Epstein, Virginia Giuffre, spunea că Ghislaine Maxwell a adus-o în cercul de apropiaţi ai miliardarului, apoi ar fi fost forţată să facă sex cu Epstein şi cu prieteni de-ai lui.

Maxwell s-a retras din viaţa publică, iar locul unde se ascundea era neştiut încă din momentul când Epstein a fost arestat. Ghislaine Maxwell a respins toate acuzaţiile.

Miliardarul Epstein a fost închis anul trecut în timp ce aştepta procesul pentru abuz sexual şi trafic de minore. El s-ar fi sinucis în celula sa la scurt timp.

Jeffrey Epstein și-a încheiat testamentul cu două zile înainte să se sinucidă în închisoare

Jeffrey Epstein și-a pus afacerile în ordine stabilind în ce se întâmplă cu averea sa estimată la 577 milioane de dolari, cu numai două zile înainte să își ia viața, în timp ce era în închisoare pentru acuzații de abuz sexual și trafic de minori la Centrul Metropolitan de Corecție din Manhattan.

Potrivit testamentului, averea lui Epstein constă în 56 de milioane de dolari cash, venituri fixe de peste 14 milioane de dolari, aproape 113 milioane de dolari în acțiuni, în jur de 195 de milioane de dolari în capital privat și fonduri speculative și șase proprietăți în valoare de 178 de milioane de dolari.

Omul de afaceri a fost descoperit mort în celula în care era deținut pentru acuzații de abuz sexual și trafic de minori la Centrul Metropolitan de Corecție din Manhattan, sâmbătă, 10 august, la vârsta de vârsta de 66 de ani.

Inchide