Ariana Grande, din nou la Manchester pentru un concert caritabil. Suma impresionantă care s-a strâns pentru ajutorarea victimelor atentatului

Ariana Grande, din nou la Manchester pentru un concert caritabil. Suma impresionantă care s-a strâns pentru ajutorarea victimelor atentatului
Publicat: 05/06/2017, 07:34

Ariana Grande a organizat duminică seară un eveniment de proporții, pe stadionul de cricket Emirates Old Trafford din orașul Manchester, cu scopul de a colecta fonduri pentru a-i ajuta pe cei afectați de atacul terorist de la Manchester, care a dus la moartea a 22 de oameni, peste 100 find răniți.

Suma a fost strânsă prin vânzarea biletelor, produse promoționale și alte donații, 2 milioane de lire provenind doar din donațiile prin SMS în Marea Britanie, linia telefonică fiind deschisă în timpul celor trei ore de concert.

Cântăreața în vârstă de 23 de ani a urcat pe scenă alături de trupe și cântăreți precum Black Eyed Peas, Robbie Williams, Take That, Justin Bieber, Coldplay, Niall Horan, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, și Little Mix, fanii fiind surprinși și de apariții -surpriză a fostului solist al trupei Oasis, originar din Manchester, Liam Gallagher.

Înainte de a cânta ultima sa melodie din seara concertului, Gallagher a declarat: ”Vreau să dedicat acest cântec frumoșilor oameni care au fost uciși sau răniți în atacul terorist din Manchester.”

La eveniment au participat 50.000 de oameni, printre aceștia numărându-se și mulți dintre fanii care au participat la concertul Arianei Grande când s-a petrecut atacul terorist.

În plus, Ariana a relansat melodia sa hit ‘One Last Time’ pe iTunes pentru a colecta din nou fonduri pentru organizația caritabilă Fondul de Urgență We Love Manchester, creat cu ajutorul Crucii Roșii din Marea Britanie.

Cântăreața Ariana Grande a ținut un discurs emoționant în cadrul concertului de duminică, adresându-se și mulțumind publicului pentru că este ”remediul de care lumea are nevoie în aceste momente”.

Tânăra a declarat: ”Înainte de a merge mai departe, doresc să vă mulțumesc tuturor din tot sufletul pentru că sunt aici astăzi. Vă iubesc enorm. Vă mulțumesc că ați venit împreună și că sunteți atât de iubitori, puternici și uniți. Vă iubesc tare mult și cred că acest mod de iubire și de unitate pe care îl emanăm este remediul de care are nevoie lumea astăzi. Așa că vreau să vă mulțumesc că sunteți astfel.”

Vedeta, care s-a luptat cu lacrimile mare parte a evenimentului – a vorbit și despre momentul în care s-a întâlnit cu mama adolescentei de 15 ani, Olivia Campbell, care a fost ucisă în atacul terorist, spunând că a modificat întreaga listă de cântece a serii pentru a respecta dorința tinerei fete: ”Vreau să vă mărturisesc că am avut plăcerea de a mă întâlni cu mama Oliviei Campbell acum câteva zile. Cum am făcut cunoștință cu ea, am început să plâng și am îmbrățișat-o și i-am spus că ar trebui să mă opresc din plâns pentru că Olivia nu și-ar dori acest lucru. Apoi mi-a spus că Olivia și-ar fi dorit să audă hiturile. Asta înseamnă că aveam un spectacol planificat într-un mod cu totul diferit și ieri am avut o repetiție în care am schimbat totul, iar această seară a fost atât de senină și plină de iubire și energie. Vreau să vă mulțumesc pentru asta.”

În timpul concertului de duminică, Coldplay și Ariana Grande au cântat a reinterpretare a melodiei trupei Oasis „Don’t Look Back In Anger”.

Ariana s-a alăturat trupei și a cântat aumite versuri din melodie în timp ce Chris Martin i-a spus că este timpul ca oamenii din Manchester să „cânte pentru ea”. În timpul serii, Grande a cântat și alături de trupa Black Eyed Peas melodia-hit ‘Where Is The Love?’, iar Miley Cyrus s-a alăturat pentru a interpreta o versiune a trupei Crowded House ‘Don’t Dream It’s Over’.

Un alt moment impresionant al serii a fost când Miley Cyrus a cântat alături de Pharrell Williams cunoscuta melodie ‘Happy’.

Justin Bieber a fost la rândul său emoționat și nu s-a sfiit să-și ascundă lacrimile în timp ce a adus un omagiu victimelor atentatului terorist. El a dorit să transmită publicului prezent: „Vă mulțumesc foarte mult că sunt aici cu voi. Sunteți atât de curajoși. Ce lucru minunat facem în această seară, nu-i așa? Nu-i așa că dragostea învinge mereu?

După ce și-a încheiat cântecul, Bieber a încurajat publicul să cânte „Love” iar apoi a spus o rugăciune pentru victime și pentru familiile lor. La un moment dat s-a străduit să își țină lacrimile declarând publicului: „Vreau doar să-i onorez pe cei care au pierit, care au fost luați de lângă noi. Îi iubim mult, la fel și pe familiile lor. Ridicați-vă mâinile pentru a onora acești oameni.”

Concertul caritabil a avut loc la doar o zi distanță după atacul terorist de la Londra.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Idolul lui Mircea Badea. N-a mai văzut niciodată un om ca el
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Unde se află prima cabană montană construită în România?