Atac armat într-un supermarket din Florida, soldat cu trei morți, între care și un bebeluș

Atac armat într-un supermarket din Florida, soldat cu trei morți, între care și un bebeluș
Atac armat într-un supermarket din Florida, soldat cu trei morți, între care și un bebeluș / Foto: Twitter
Publicat: 11/06/2021, 06:30
Actualizat: 11/06/2021, 06:30

Un nou atac armat a avut loc joi în SUA. Un adult și un bebeluș au fost împușcați mortal într-un supermarket din Florida, iar atacatorul s-a sinucis.

Potrivit poliției, atacul a avut loc într-un supermarket Publix din Royal Palm Beach, la 130 kilometri nord de Miami.

La sosirea lor, agenții au găsit trei indivizi decedați din cauza rănilor prin împușcare, un bărbat adult, o femeie adultă și un bebeluș.

Atacatorul se numără printre cei decedați, a anunțat poliția, fără a oferi detalii suplimentare despre persoana care a deschis focul.

Florida, scena mai multor atacuri armate

Polițiștii au izolat zona în care a avut loc tragedia. Florida a fost scena mai multor atacuri sângeroase în ultimele zile.

Duminică seară, trei persoane au fost ucis și alte cinci rănite într-un atac armat la o petrecere de absolvire a colegiului în Miami.

La 1 iunie, trei atacatori au ucis două persoane și au rănit alte 21 după ce au deschis focul în fața unui club de noapte din Hialeaj, o localitate din Miami-Dade.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult